Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lonelywolf

3 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Olvasónk szombaton békésen utazott a 27-es buszon, amikor a buszvezető kiabálni kezdett vele. Először csak azért, mert a leszállásjelzőnél mert támaszkodni (mert azt már többször ellopták), majd azért, mert rendezni szerette volna a dolgot. A vita odáig fajult, hogy a buszvezető…..
lonelywolf 2009.10.12 07:38:39
hellókanyalókabaszki(be:D) reggel hét van mindjárt fexek lefele de gondoltam ha már van itthon (vagy hun) internet beröfögök eggyet. jó volt a este remélem valamikor jövőhéten megismételjük mer igy a hétvégém most elfoglalt. mmint én vagyok az a hétvégén. értseteek:D na még…..
nemkurvaramind1???? na héj 2009.06.15 18:31:52
na jóvanmá. nem képes ide irni senkise akkor nekem kell:D szép hétfő van süt a nap blablabla. veletek mi van? velem semmi. úgy konkrétan munkanélkül tengek lengek. voltam ma interjún ha lenne kocsim lenne munkám. de ahhoz meg munka kell. mmint a kocsihoz:D és meleg vaaan. (köszönjük…..
dolgozok rajta......
G csipkelődik. Mostanában, hogy sokat lehet olvasni a tisztelt magyar kormány grandiózus elképzeléseiről (értsd: kormánynegyed - így csupa kisbetűvel), meg a Nyugati pu. Rákosrendezőre költöztetéséről (agyrém!), gondoltam, hát csak megnézem, mi újság van arrafelé, mert ugye…..
Ugye emlékeztek még a fantasztikus "Rossz PC játékok sorozat" nyereményjátékára? Ha nem, nézzétek meg először ezt a videót. Szóval "thomas" volt a szerencsés nyertes, agybeteg Stella álarcos LIDL képe bejött az 5 fős zsűrinek. Volt olyan kedves, és csinált…..
Rossz PC játékok sorozat Képek 2007.09.09 00:08:00
Gondoltam kirakok pár képet a legutolsó videóból, hogy nyugodtan meg lehessen vizsgálni azokat ;)Az iwiw-es profilomhoz is feltöltöttem jó pár képet. Ha van kedvetek, nézzétek megUPDATE: 2 új kép az iwiwen! Dick Assman ahogy még sosem láttátok!..
lonelywolf 2007.09.09 03:54:45
Köszönöm az intrót "DS"-nekUI: A Játék nem ment se 95-ös, se 98-as funkcióban...Ezért 9X gondolom, de kár volt érte. Jobban ki kellett volna hangsúlyozni a paródiámat arra, hogy ahhoz is lusták voltak kiírni azt a 2 számot, de azért remélem megértitek.A következő…..
lonelywolf 2007.08.31 23:38:43
Rossz PC játékok sorozat X-Boksz 2007.08.30 22:27:00
Új gazdaságos fotót kaptam. Most "moRti" talált valami érdekeset.Ezt az új konzolt szerintem a Word helyesíró-programjának köszönhetjük, nekem is rendszeresen átjavította a boxomat boksz-ra. Csak hát, könyörgöm, azér mégsem kéne ezt így kirakni...És mintha ez nem…..