Regisztráció Blogot indítok
Adatok
varga koppány

7 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
w Az új tulajdonos 2008.03.27 08:00:00
Ez a topik az itt nyüzsgő tőzsdecápák, -pontyok és -teknősök eszmecseréjének helye. Tippek, jóslatok, eeekkora shortot fogtam!, satöbbi.Mint ismeretes, Gyurcsány Ferenc azt találta ki, hogy részvényhez juttatja a magyar lakosságot, mire az gyorsan bepolgárosodik, felismeri a…..
varga koppány 2008.03.28 12:56:51
árpád,

ki ne maradjon a legnagyobb ilyen típusú oldal:

www.intrade.com


amúgy esélyes, hogy ezek a piacok mélyen benyomulnak a közvéleménykutatók felségterületeire - legalábbis rendre megbízhatóbb adatokat szállítanak, mint az utóbbiak.

ha valaki kicsit többet akar tudni erről a témáról, elég rágugliznia a 'prediction market'-re vagy james surowiecki-re
Végre felkerült a netre a március elején tartott StartUP konferencia néhány videófelvétele. Hét reményteli magyar startup mutatkozik be. Aki nem volt jelen, most pótolhat. A post végén meg lehet szavazni... Indageo.hu (Kangyal András) Mutasd.be (Pőcze Balázs) Terminartors.com…..
varga koppány 2008.03.27 14:36:32
így dolgozunk mi..
Nevezzük minimum verziónak - ha csak a lehető legkevesebb nyomot akarjuk hagyni a felszínen, akkor valahogy így nézhetne ki majd az új szárny a Hősök tere felől:ÁMRK - KÖSZ, vezető tervező: Szécsi Zsolt Az index.hu pedig így képzelte el a terv első nyilvánosságra…..
Még valamikor a kezdetek kezdetén összeírtuk, mit szeretnénk az új szárnyban létrehozni. Mi az, ami hiányzik a Szépművészeti életéből, és mi az, ami ugyan benn van a meglévő épületben, de sokkal jobb körülményeket szeretnénk biztosítani neki.Most újra leültünk tisztázni,…..
A friszkói kollégák 38.000 m2-t építenek át (mi 4.200 m2-t építünk/alakítunk át összesen), mondjuk ők 12 különböző épületet gyúrnak egy új közösbe.Az épület leglátványosabb része a 8.100 m2-es hullámzó zöld tető fűvel, fával betelepítve."Mintha csak…..
Mielőtt újabb híresztelések kapnának szárnyra (megbolygatjuk a hősök terének megszentelt földjét, kiássuk az ismeretlen katonát ...), hadd mutassam meg a bővítés helyét.Íme:A Dózsa György út járdaszigeténél kezdődik, a Hősök terén belül marad a jelenlegi járdavonalon, a…..
Mi ez az egész? A Szépművészeti Múzeum kibővítése a Hősök Terén a föld alatt, a múzeum előtti szakaszon.A múzeum eltervezte, a kormány eldöntötte, hogy benne lesz a közvetlen eu-s finanszírozású projektek körében, az eu meg remélhetően finanszírozni is fogja.Ám addig…..