Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TizHat

4 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gondolom mar nagyon hianyoztam, ugyhogy ujra it... Megemlekezunk az elmult nehany naproool :) Maga a sziget tulajdonkeppen semmit nem valtozott az elmult 1-2evben. Nem nottek ki uj vulkanok, nincsenek szebb, nagyobb strandok, es az ido sem sokat romlott. Igazabol minden pont jooo.. Leginkabb ez a…..
Januári Napsütés Arrivé... 2015.01.02 16:41:38
Hat megerkeztunk... A repter rengeteget fejlodott tavaly ota. Befejeztek minden epitkezest. Szep csillivilli minden. Viszonylag gyorsan megjottek a csomagok is, es mar szaggattunk is kifele. En mondjuk majdnem megszakadtam. Van egy nem gurulos taskank a nagy gurulos mellett. Persze ebben az…..
Januári Napsütés Landed... 2015.01.01 20:59:39
Hat ez flottul ment... Jol eltelt ez a mai nap... Legalabbis eddig.   Otthon most 6.20 van este, mi meg még a levegoben, de mar csak 50 perc terv szerint, es landolunk... Parizs csodas volt. Lattuk még az Eiffel tornyot is a gepbol. Mar ha az nem egy nagy villanypózna volt... Bar szerintem…..
Pár oraja meg azon gondolkodtam, hogy Staroprament, RedBull vodkat, vagy CubaLibre-t igyak... Meg hogy Boldog szulinapot kell eppen mondani, vagy Boldog Uj Evet... Aztan aludtam egy orát es mar vart is a haz elott a csodas airport shuttle. Fura erzes reggel 4kor Szilveszter utan utazni... Csak a…..