Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pennywise2

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véget ért az idei X-Faktor egyik különversenye, hogy Malek Miklós szavaival éljünk, Jimmy fia Krisztián a hangokkal vívott hősies küzdelem végén a fater szellemét megidézve távozott a műsorból, amiben tényleg most énekelt a legjobban egyébként. Jó, Jimmy Még nem veszíthetek…..
Pennywise2 2012.11.25 13:13:56
@teofilka:
Tudtak hogy kiesik, ennek mar nem volt jelentosege.

Amugy meg erdekes bakot lott az RTL a Kiraly L Norbi elomusorban szerepeltetesevel. Ossze-vissza hadovalt az az ember, mint aki be van love. Tobb ilyen lehetoseget se kap asszem.
Két évvel ezelőtt elindult egy Szíj Melinda nevű nő a Megasztárban, mert szerette volna kipróbálni magát mások előtt is, van ez így, mi sem az asztalfióknak írogatunk, ugye. A jellegzetes csíkos szatyrát és kötött pulóverét a meghallgatáson sem szívesen tette le, ha más nem,…..
Elmarad Keresztes Ildikó budapesti koncertje. A sajtóközleményből nem derült ki rögtön, hogy miről is van szó, de minden világossá válik, ha elolvassuk a szívfacsaró üzenetet Keresztes Ildikó Facebook-adatlapján. Nem lennénk most a rajongók helyében: Tisztelt Közönség! Az…..
Megmentenék az 1936-os berlini olimpia még megmaradt létesítményeit, melyek 20 éve teljesen magukra hagyatva állnak. Megmutatjuk az épületeket, köztük a legendás, négy aranyat nyerő Jesse Owens szobáját. Az 1936-os olimpiát már a náci rezsim árnyékában rendezték meg, de…..
Jót, erőset, pergőset tudunk civakodni egy-egy halott felett. Sajnos, meglehetősen sok a brutális gyilkosság Magyarországon (egy is sok), és némelyik a többinél nagyobb figyelmet kap. Miért? Egyrészt: mert valójában az egyik embert értékesebbnek tartjuk a másiknál. A szépnek…..
Pennywise2 2012.07.18 11:01:15
@dr Kangörény:
Jol irsz. Csak mi lenne az a lepes?...
 A minap a comment.blog.hu oldalon láttam viszont Éden Szandrát, akit a kép tanulsága alapján alaposan átszabott egy doktor...           Erről jutott eszembe, hogy van itt nekünk egy kisfilmünk, amiben Szandra még friss volt,…..
Pennywise2 2012.06.26 11:58:17
Egy nagyon nem ingerszegény nap! Placebo és Casablanca, szerpentin, szőlő, szüreti piknik sok borral, ahol megtanultam egy új borivó technikát is. :-)  Az egyházi alberguében 7-kor volt reggeli és a változatosság kedvéért ismét lekváros piritóst ettünk, ki tudja hányadikat már az El Camino során.…..
Volt ma hideg-meleg, hegy-völgy, fakereszt és vaskereszt, cica és csacsi, de a lényeg, hogy VIVA ESPAÑA! A nap kiadós reggelivel indult. Zoli nagyon figyelmes volt velem, megpirította a kenyeremet és főzött egy jó kávét is, nekem már csak ennem és innom kellett. Feltöltődve energiával 6.30-kor…..
A krízishelyzet mindig speciális felkészültséget jelent a nehéz helyzetbe került személy vagy szervezet életében.  A legnagyobb probléma az, hogy ha az ügy nagy nyilvánosságot kap, akkor nagyon gyorsan sérülhet a reputáció, gyorsan elfogyhat a bizalom. A köztársasági elnök…..
Rengeteg tanulsága van Schmitt Pál ügyének. Most csak egyet emelek ki: ezek a botrányok szinte mindig hasonló életet élnek, pályát futnak be. A szereplők hevesen tagadnak, akadnak, akik körömszakadtáig védik őket, aztán hirtelen felgyorsulnak az események, és az új fejlemények…..
Bryan Ferry @ Papp László Budapest Sportaréna, 2011.09.21. Valamikor télen jutott eszembe, egy csomó roppant fontos zenészt láttam már, akiket nagy hülyeség lett volna nem látni ebben az életben – Leonard Cohentől David Bowie-n, Iggy Popon, Robert Frippen, Borisz Grebenscsikovon…..
A mai Operaház helyén mocsaras környéken egy kétes hírű csárda állt, mely sokáig hátráltatta az új, díszes Sugárút építését, de végül sikerült azt a telket is kisajátítani. Az utat 1876. augusztus 20-án adták át ünnepélyes keretek között. Eleinte Sugárút-nak…..
Nigel Jones és Roger Moorhouse brit történészek, a Harmadik Birodalom felemelkedése és bukása címmel szerveznek németországi luxus Hitler-túrát. A nyolcnapos program keretében felkeresik az 1923-as sörpuccs helyszínét, a Sasfészket, Hitler szülővárosát,Braunaut és…..
Reggel már gyorsan magírtuk a hírt, de nem lehet eleget ismételgetni: a TNT-nek készülő Dallas-remake újabb eredeti szereplővel gazdagodott, hosszas viták után Larry Hagman is aláírta a szerződését, azaz csak van az a pénz, amit nem sajnált a kábeladó Jockey-ért. Az angol…..
Pennywise2 2011.02.02 14:18:33
@isti77: Az az ismeretlen megfejthetetlen ok annyi, hogy vajon hogy hangzott volna a főszereplő neve az egész sorozaton keresztül úgy hogy "Dzsé Ár" vagy Dzson Rossz. Feleségéé pedig hogy "Szúú Elen".
Pennywise2 2011.02.02 16:40:36
@ecinereb:
Szarul... Ezt nem akarták kockáztatni gondolom...