Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nickname error

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kovi, a legismertebb magyar pornóproducer tárgyalásokat folytat Alekosszal a StoryOnline szerint. Kovács István elismerte a lapnak, hogy valóban beszélt már Alekosszal. A cikk végén azért még feltételes az állítás: "úgy tűnik tehát, hogy ezúttal nem alaptalan pletyka a…..
nickname error 2011.06.23 11:24:02
@spontan: Akkor ezek szerint én is pornózhatnék ha szerinted ez a "szakma" csak a kétségbeesett emberek menedéke ! :-)

Nyilván én nem tudnák kamerák és emberek előtt dugni dögös csajokat,de Alekosz a görög csődör,a macsó a tesztoszteronbomba aki bizonyítottan egy igazi FÉRFI,ő tudna !!!
VV Olivér, VV Zsófi és VV Gigi kapott lehetőséget arra, hogy jelenlétükkel támaszt nyújtsanak a még bent lévő játékosoknak, aki persze egyelőre mit sem tudnak az egészről. Olivér természetesen VV Alekosz és VV Éva duóját erősíti majd, Gigi Jerzynek nyújt testi-lelki…..
nickname error 2011.04.18 11:59:11
@picigyongy: Igazságtalan ?
Ez csak egy játék ahol az RTL hozza a szabályokat akkor és annyit amennyit csak akar!
Gigi és Jerzy szerintem sem egy igazi szerelmes pár,ez már az elején látszott hogy csak Jerzy veszi komolyan. Mellesleg Gigi már a párbaj napján kijelentette,hogy ő csak a Béci (testvére) miatt ment be,na meg persze a pénzről is szó esett,mert ugye Gigit csak az érdekelte mindvégig nem a naiv szerelmetes Jerzy.
Egy kedves kommentelőnknek köszönhetjük a nap képét: VV Anikó öltözködés közben nem figyelt oda az egyik mellbimbójára, ő viszont igen...
nickname error 2011.02.04 11:11:18