Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Larfleeze

7 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Subba Eltűnt posztok 2011.01.19 18:14:00
Biztosan észrevettétek, hogy eltűntek a vasárnapi és a hétfő délelőtti posztok, cenzúráról szó sincs, valamilyen -ismeretlen- okból törlődött nyolc poszt. A három legjobban keresett bejegyzést visszatettem az eredeti helyükre (1, 2, 3), akit a kommentek érdekelnek, azoknak…..
Larfleeze 2011.01.20 15:00:36
SF.blog A nyolcadik utas kiszáll 2011.01.19 07:30:00
Ridley Scott végre valahára bejelentett egy hivatalos címet, megjelenési dátumot, és főszereplőt a készülő Alien-előtörténet filmjével kapcsolatban. De van egy bökkenő. Ez már NEM egy Alien-előtörténet. A Deadline szerint a filmet most már Prometheusnak hívják, 2012.…..
Larfleeze 2011.01.20 14:35:32
 Egyik délután, bármiféle megelőző tünet nélkül leállt az otthoni tv-m, véleményem szerint előfordulhat, hogy szellem van a lakásban, és bár a szerelő, már megjavította, de piszok nehéz egyedül feltenni a helyére, ezért a mostani adást, egy régi kis készüléken…..
Star Wars A galaktikus pénz 2011.01.14 17:57:34
Csak a legkisebb bankjegyet találtuk meg, de biztos van több is. Természtesen a császár jobbkeze, Darth Vader van az egyesen...
Larfleeze 2011.01.15 03:58:56
Larfleeze 2011.01.15 03:58:59
Larfleeze 2011.01.15 04:00:02
Unatkozom, meglátom mi jön ki a ma esti EZO Tv-ből, nem esik olyan későre mint a múltkori, talán több hívó várható. Kezdődik:Megint Ákos a műsorvezető. A stúdióban Nenus Magyarország egyik legjobb sorselemzője. Kira a stúdió másik végéből beköszön. Ákos akadozik a…..
Larfleeze 2011.01.12 23:32:43
@v'li: Jó hogy tegnap csináltam egy EZO Tv-s bejegyzést, ma dél körül tönkre ment a TV-m. Lehet valaki rontást küldött rám?.
...amúgy ha majd elfogynak a hősnők, jönnek a gonosz karakterek (de az X-men, a Teen Titans, és a Pókember karaktereihez még hozzá sem nyúltam)
Kis lazításkánt lejegyzek egy EZO Tv-s epizódot, a félórás változatot megerőltetés nélkül tudom követni. A mai adás későre csúszott, biztos kevesebben fognak telefonálni...Kezdődik:Ákos vezeti a műsort. Napsugár (továbbiakban Ns), aki jósnő, úgy látom tarot kártyát…..
Pár nap éjszakai élet után, már nem is esik nehezemre fent maradni az EZO Tv kezdetéig. Amúgy, ha kérdezik, tegnap hajnalban nem én bicikliztem ittasan, kabát nélkül a debreceni fedett piac körüli utcákon csakúgy angolosan (ezalatt nem a modoros viselkedést, hanem a menetirány…..
Eredetileg egy délutáni EZO Tv-s kritikát akartam összedobni, de megint Klári van a stúdióban, úgyhogy nem akarok aránytalan lenni vele szemben (kihagyhatatlan mondat tőle: "A pénz jönni is fog és menni is, de nagyon kell rá ügyelni, hogy kevesebb menjen, mint amennyi…..
Oh, azok a 90-es évek! 7-8 éves koromban minden pénteken rohantam haza a suliból, hogy megnézhessem ezt a sorozatot. Valamelyik korai, ma már nem létező kábelcsatorna adta szinkronosan (és német adókon is lehetett látni). Akkor imádtam, mai fejjel nézve már egy kis nosztalgiával és…..
Senki ne szokjon hozzá, hogy ilyen gyakran fogok bejegyzéseket írni, vagy hogy eljárok kultúrális eseményekre (nem sok kedvem van emberekkel találkozni, pár főt leszámítva). De tegnap feltévedtem a kepregeny.net-re, ahol megakadt a szemem egy debreceni kiállításról szóló cikken,…..
"Hosszas" unszolásra végül én is csatlakoztam a bloghoz. Első bejegyzésemben, egyből egyik kedvenc témámmal, a szélhámosokkal jövendőmondókkal szeretnék foglalkozni. Szerencsére adja magát az alkalom (még mindig ébren vagyok és az aktuális MMORTS-m szervere éppen…..