Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lund

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Húszas évek inspirálta esküvő Ezt az esküvőt igazából csak a különleges hangulatáért mutatom be nektek. A húszas éveket idézi fel a Western Union-os telegráf stílusú meghívójával. Az egész násznép szinte korhű ruhákat visel, a menyasszony fejdísze is ezt a hangulatot…..
Dalit Flan 2008.03.28 11:20:00
Folytatom a születésnapi vacsora "elrontott" szereplőinek elmesélését.Bár nem vagyunk nagy deszert evők, Azért egy szülinapon valami édességnek mégiscsak kell lenni.Nálam az édesség nem evést két-3 dolog tudja csak felülírni. A lányom tiramisu tortája, amit meg is…..
Subba Kínzó Tünci-kérdés 2007.11.26 17:07:00
Mint minden évben, idén is megjelent Kiszel Tünde falinaptára kislányávalpózolós kivitelben nyugdíjas táncosnőknek, illetve fürdőruhás kivitelben nemtudnikinek. Eheti kínzó kérdésünk is idevág, vagyishogy hány óra/nap/hét fotosoppos utómunkát igényelt a fürdőruhás…..
comment:com Sorozatsorsok UPDATE 2007.11.15 14:20:00
Nem állnak jól a sorozatfüggők, minden áll szinte, és csak a jóég tudja mi lesz ennek a vége. A DigitalSpy legfrissebb informácói szerint most így áll a helyzet, ennél többet mi sem tudunk. Az ABC-vel kezdünk, ugrás után jönnek a többiek. ABC…..
Ne aggódjatok, eszünkbe sem jutott, hogy kimaradjon ezen a héten is az iwiw-válogatás. Nem tudnánk megbírkózni a gondolattal, hogy kacagás nélkül maradna az utolsó munkanap. Felhasználóneveket, jelszavakat bekészíteni, lelkiismereteket bejáratnál letenni, szórakozás! - Egy…..
Hölgyek, urak, ismerkedjetek meg az ígéretes, haloszobatitkok.hu nevű amatőr és európai értelemben vett vidéki pornóoldallal. Figyelem, a posztban szereplő linkek a nyugalom megzavarására alkalmas aloldalakra mutatnak. Roxana úgy érezte, hogy meg kell mutatnia magát nektek.…..
Az ellentétek vacsorája Az a csoda történt velünk, hogy a Párom és az én lányom egyszerre kapott ösztöndíjat külföldi egyetemre.Két homlokegyenest különböző lány. Na jó, van hasonlóság is. Mindkettő nagyon okos, tehetséges és szép:) Mondom, mondjuk ezt természetesen…..