Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bayern munchen

0 bejegyzést írt és 71 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Hatodik Elem Szélvész 2011.11.11 00:00:00
A hazai szélerőművek tragikomédiájaPár napja új szerkesztőtársunk megajándékozott minket egy érdekes eszmefuttatással. Az energia egyre inkább olyan témának számít a közéletben (a politikai vitáktól a kocsmai beszélgetésekig), ami nemcsak érdekli az embereket, hanem szépen…..
Mindannyiunk Viktátora január 19.-én nem csupán ismertette az EU Elnöki programját a parlamenttel - amiben különösebb vita nem volt -, nem csupán bezsebelt néhány nagyon erős kritikát (érdemes megnézni, hogy grimaszol, gy.k. ez nem érv), hanem persze a maga "orbánus"…..
bayern munchen 2011.01.21 17:19:00
@mukki.schmiede: buta? csak mert nem értek egyet a droid narancsosokkal? a hozzon mindenki még egy embert fidesz propaganda szöveg most majd értelmet nyer, ha a határon túliak megkapják a szavazati jogot.... szép lesz...

ha ti maradtok hatalmon 2002 után ezt az országot még európából is elüldözték volna.
Harcias – Orbán Viktor strasbourgi fellépése kapcsán ezt a jelzőt olvashattuk talán a legtöbbször a másnapi kommentárokban. Igaza van a Véleményvezér okos írásának: ez a performance elsősorban belpolitikai célokat szolgált, Magyarországra üzent. Ezért, de akár ettől…..
Sajtóinformációk szerint a Jobbikból decemberben kizárt Pősze Lajos országgyűlési képviselő új radikális mozgalmat indít a hétvégén, melyhez reményei szerint az "anarchikus rendszerű" Jobbikból is csatlakoznak majd tagok és képviselők. Mindez csak tetézi a…..
Lakóhelytől függetlenül minden magyar állampolgár megkaphatja a választójogot a kormánytöbbség elképzelése szerint - nyilatkozta Kövér László a Kárpát-medencei Magyar Képviselők Fórumán. Semjén Zsolt már tavaly áprilisban úgy nyilatkozott: "Egy magyar nemzet van, egy…..
bayern munchen 2011.01.21 00:43:06
@sanyix: jéé ember te is hasonló vagy mint Bathory.kezet is csókolhatnál neki.

az a gáz, hogy a magyar nép hagyta hogy két nagy párt jöjjön létre, mert ez aztán megosztotta az amúgy is megosztott népet...

ki a fasz mondta hogy én mszp-s vagyok?? csak mert kurvára nem tetszik a fidesz politikája, az mszp sem szimpatikus, ahogy te sem.
valaki írta korábban, hogy kár hogy nincs olyan a szavazólapon, hogy " egyik sem" bíz isten oda tenném az x-et...
bayern munchen 2011.01.21 00:46:45
@tildy:): ott akkor valami nem stimmelt munkajogilag, ott a hazai munkáltató valamit elsumákolt.
Üdv Despota!   Sokszor olvasom a blogodat, amihez gratulálni is szeretnék. Én magam nem keveredtem semmiféle munkajogi vitába, inkább az álláskeresőknek szeretnék 1-2 jó tanáccsal szolgálni.   Cégünknél nemrég bővítést hajtottunk végre, és kerestünk egy fő…..
bayern munchen 2011.01.08 15:02:29
@devadel: ki beszélt itt szívatásról? az hogy emiatt nem vesz fel egy cég... kb annyira vettem az a "jelentkezést" is komolyan, mint a te hozzászólásodat.
bayern munchen 2011.01.08 15:50:30
@Watchman: de ha nem jutsz el a felvételi eljárásokban addig a szintig, hogy ajánlatot kapjál, akkor hogyan hasonlítasz össze bármit is?

tegyük fel jelentkezek 10 helyre és öt behív de abból kettőnél eljutok az első körig egynél a másodiknál vérzem el és csak az egyik ad konkrét ajánlatot...? ritka hogy álláskeresés során több helyen is elér valaki addig hogy konkrét fizetési ajánlatok közül tudjon válogatni.
Üdv! Az indexen találtam rá a blogra, gondoltam megosztom veletek is a tapasztalatomat, amit már az index fórumon megosztottam. Szerintem érdemes elolvasni, és tanulságos lehet nagyon sok pályakezdő, friss diplomás fiatalnak, ugyanis ahogyan HR-es köröktől visszahallom, a jelenség…..
bayern munchen 2011.01.04 22:24:24
@Mylady: nem kamu! én is ott dolgoztam
három évre határozzák meg a béreket
450-590-700 ezer...!!! ez évente emelkedik

a posztoló most dolgozott ott nemrégen:

neki 500-750-900 de itt a link az elérhető legmagasabb bérről...
ww.lidl.hu/cps/rde/xchg/lidl_hu/hs.xsl/4193_6395.htm
bayern munchen 2011.01.04 22:32:43
@keeroy: multicég nemcsak kerócég lehet... akkor a pályakezdő mérnök-informatikus ne merje beadni az önéletrajzát a bosch-hoz mert az multi...?

nem minden cég egyforma... az L az ilyen, a gond az hogy ehhez az állam és a munka törvénykönyve is asszisztál..
bayern munchen 2011.01.04 22:40:08
@Peter T. Sinclare: a nyolcórás dolgozónál esetleg, de a hatórásnál aggályosan teheti, meg... max egyszer kétszer aztán vagy kirúgják, vagy otthagyja. utóbbi a gyakoribb

de jellemző, hogy ha kisvárosban van a cég, akkor a környező falvakból érkezőket részesíti előnyben, mert ők minden bevállalnak!!!!

mert egy 300 lakosú faluban kevesebb a munkalehetőség mint egy városban. és ezért az ilyen embereknek fontos a munkahely. néha nagy árat is fizetnek érte.