Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Danee Papa

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
d3signblog Dinamikus építészet 2010.02.10 15:42:00
Sci-fi filmbe illő elem, de megfelelően kivitelezve még elképzelhetővé is válhat. David Fisher építész elméjének szülötte e teremtmény, mely kivételesen extra igényeket kielégítő, szószerint működő épületként kel életre. A legszembetűnőbb tulajdonsága a mozgás,…..
Két hasonló termékkel - az iPhone-nal és az iPod Touch-csal - alapított új hangszerplatformot az Apple, új szoftverek sokasága jelent meg pillanatokon belül hozzájuk - és a folyamat a tegnap bemutatott iPaddal még jobban begyorsulhat. A hardveres-szoftveres feltételek megegyeznek a…..
Danee Papa 2010.02.06 11:49:49
Mert ha az ember nem vigyáz, szóviccek jutnak az eszébe, mint Pluralnak, és ennek soha nincsen jó vége. Két ennyire túró viccet régen hallottunk egy csokorban, bravó Plural!Ma a metrón egy ember kezében keleti mintázatú könyv volt, erről jutott eszembe, hogy mit is olvashat és…..
Decemberben, a koppenhágai klímacsúcson mutatták be a fenti, Koppenhágai Kerék névre keresztelt koncepciót. Mint a videóból kiderül, a bicikli két dolog miatt is figyelemre méltó. Az egyik maga a hibrid tulajdonság. Vagyis a hajtásból és fékezésből származó energiát képes…..
A gumiméhecskések után azt hittem, nem ér már meglepetés. Tévedtem. "Ezen a hétvégén rendezzük meg hagyományteremtő céllal az I. BalatonátCsúszást. Jégszörffel, jégvitorlással, síléccel, korcsolyával, szánkóval, kite-ernyővel, vagy bármilyen kreatív járművel…..
Van két meglepetésem. Egyrészt a mai kísérlet, másrészt pedigez...
addict Új Fa reklám, új mellek 2010.02.03 11:40:00
Gyermekkorom régi szép emlékei a Fa dezodor és Fa tusfürdő reklámjai, amelyekben valami számomra rejtélyes okból kifolyólag bocsánatos bűnnek számított fedetlen női keblek mutogatása. Pedig ez akkoriban sem volt bevett dolog, ártatlan, alsós kisfiúként legfeljebb…..
Kedves BKV-figyelő! Tegnap (01. 28.) dél körül haladtam a Keresztúri úton a 97E járaton, amikor a busz nyeklett egyet, kicsit megdőlt majd félreállt. A sofőr egy mondattal zárta az esetet: "Ennek kampó." Aztán kicsit odébb gurult a felnin, hogy ne zavarja a forgalmat. Az…..
A. a XXI. század legegyszerűbb aktusát szerette volna végrehajtani, amennyiben netet, telefont és tévét akart egyszerre egy nagy szolgáltatótól. Állítólag ugye ez a jelen és a jövő. Hát nem neki, mert a raktáros nem úgy akarta. Kaland alant. T-Homológia Tragikomédia két…..
Kedden egy mérkőzést rendeztek a KHL-ben, a moszkvai rangadót, a Dinamo Moszkva a CSZKA-t fogadta. A vendégek szerezték meg a vezetést, egy olyan góllal, amit Filatovon kívül senki sem vett észre. A korong elment Jeremejev lepkés kesztyűje mellett, körbement a fölső hálótartó…..