Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aet3qe

465 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Igazából az 5., fotózós rész még nincs kész, mert ma akartam megejteni, de lebetegedtem, így még csak biciklizni sem mentem el, a 6. részt pedig megírtam tegnap egy dokumentumba. Ide viszont nem szeretném feltenni. 7. Írj valamiről, amit alig vársz! Ez már megint feladta a…..
I got to be true to myself! 2014.06.20 19:35:08
I will learn to love the skies I'm under...
4. Kutass és írj a példaképeidről! Jó ez a lista, olyan feladatokat ad, amik kifognak rajtam. Legalábbis az elején mindig úgy tűnik. Már megint nem tudtam, hogy mégis mit tudnék ide írni. Példaképek? Van egyáltalán olyanom? Nem mondanám példaképnek, de az első ember, aki…..
3. Találd meg a legjobbakat egy kategóriákban és írj róluk! Nem egészen értem, hogy mi lenne itt a feladat, milyen kategória, azon belül meg mit lehet írni, de mindegy. Gondoltam, a kategória a jóga lesz. Azon belül a legjobbak? Úgy kb. minden? Mindegy is. Szóval a jóga. Elkezdem…..
2. Állítsd be az időzítőt 9 percre és csak írj! Na, már megint nem tudtam, hogy itt mit fogok tudni összealkotni, de a tegnap este megihletett. Bár ne tette volna, vagy mi. Szóval az történt, hogy tegnap este lefekvés után megint beindult az agyam, nekikezdtem gondolkodni, és hogy,…..
Gala tegnap írt egy listát a blogger's block megoldására, gondoltam, segíteni fog, ha (nagyjából) meghatározott témáról kezdek el írni. Utána már remélhetőleg menni fog egyedül is. (Jó, eddig is ment, de eléggé kijöttem a gyakorlatból.) Azt hiszem, el fog tartani egy darabig,…..
Ma próbáltam csinosítgatni a sablonon, amit tegnap beállítottam, és kicsit elszaladt velem a ló... A szivárvány összes színe felkerült rá, elég nyomasztó is lett. De a legrosszabb az volt, hogy olyan régies, bloghu-s feelingje volt annak a sablonnak, szóval inkább megkerestem a…..
Sokszor elhatározom, hogy írok egy olyan bejegyzést, amiben elemzem magam, a helyzetem, az életem. Azt, hogy mit rontottam el, hogy megint ide kerültem, és hogy mi lehet az oka, hogy most még rosszabb a helyzet, mint régebben volt. Az a baj, hogy ez egy publikus blog, és bár senki nem…..
Oké, hát első dolgom volt, hogy lecseréltem azt a szörnyű kinézetet. Mit is mondhatnék? A többi sem sokkal jobb, kiválasztottam a legkevésbé ocsmányat. Második dolgom pedig az volt, hogy töröltem a címkéket. Nem is tudom, blogolon miért használtam őket egyáltalán. Rohadtul…..
I'm into reality - Bloghu 2014.04.15 19:15:24
Na, itt vagyunk, hál' istennek. Ezután sem fogok ide írni valószínűleg, de meg kell azért tartani ezt a kis blogocskát. Minden hülye posztjával és címkéjével együtt. Bezony...
Ez egészen vicces, épp most készültem írni egy posztot arról, mennyire elavult már a blogol.hu, és hogy változtatni kellene. Azért is terveztem ezt, mert mostanában - a nyelvvizsgán is túl vagyok végre - újra volt időm olvasgatni, és megint kedvem támadt nagyobb lélegzetvételű…..
A természetes életmód egyik alapköve, hogy figyeljünk önmagunkra, a testünk jelzéseire. Igyekszem egészségesen élni, sokat olvasok a témában, és természetesen ezer meg egy javaslat van az egészségmegőrzésre, én pedig hajlamos vagyok ezeket mind szentírásnak venni. Jógázni…..
I got to be true to myself! 5 2014.03.18 21:21:54
Ez is elérkezett. Fél évtizedes lett a blog. Wow! Gondolkodtam, mit írhatnék ezen a jeles napon, végül úgy döntöttem, nem akarok semmi elcsépelt visszatekintést írni. Inkább előre tekintek. Ez a blog tartalmazza a személyiségem az elmúlt 5 évből, ez pedig igen tanulságos tud…..
Jelentem, túl vagyok a krízisen! Tegnap reggel úgy ébredtem, hogy "basszus, tényleg, szar kedvem van", nem volt kedvem semmihez, végiggondoltam, mit kellene csinálni, és semmi nem hozott lázba. Aztán eszembe jutott, mennyire lemaradtam Vaddi blogjával, és ez fellelkesített.…..
Gondoltam rá tegnap, hogy ma írni fogok, de azt nem gondolom, hogy ilyen történések után. Persze, megfordult a fejemben, hogy nem én kapom a díjat, de hogy benne leszek a 4-ben (!!!), abban azért nem kételkedtem. És mégsem. Az első pillanatokban próbáltam együtt örülni a…..
Nagyon klisészerűen hangzik, de nem tudok vele teljesen egyetérteni. A tanulással együtt jár a változás. Miért baj, ha valaki változik? Csak azt mutatja, hogy tanult, bölcsebb lett, többet tud, mint előtte. Mert akkor tudod, hogy lehetne jobb is az életed, ha változtathatnál rajta,…..
Bárcsak mindig így nézhetnék az életre... Mert most a Mumford and Sons, a természet, a spiritualizmus és az elképzelt jövő pozitív energiával töltenek fel. A zene. Az írás. A nyelvek. A szerelem. Az emberek.Igen, élni akarok. Élni és élvezni.hangulat: Mumford and Sons -…..
I got to be true to myself! hév. 2014.03.10 21:14:20
Még mindig, és ezután is.....
Az ilyen estéken szokott rámtörni a magány. A tudat, hogy piszkosul egyedül vagyok. Úgy igazán egyedül. Egyedül, mert nincs párkapcsolatom, egyedül, mert kevés barátom van. És ilyenkor szólal meg bennem a lelkiismeret hangja, és tudatja velem, hogy hálásnak kell lennem, hogy vannak…..
Na, mégis rávettem magam, hogy megváltoztassam az egész kinézetet. Újra szép zöld, és még mindig természet témájú. Of course. + Vízesés megint, szerelem. Ráadásul most saját kép.És akkor most csak írnom kellene az elmúlt hónapokról. Mintha ugye nem tudnám, hogy mi történt…..
I got to be true to myself! B. 2014.03.08 00:44:37
Amúgy kb. másfél hét múlva a blog 5 éves lesz. Wow.És azt hiszem, az eddigi legkifejezőbb bejegyzésem a "haébrenvolnál." című. Nyilván az Esti Kornél érdeme is ez, de úgy gondolom, hogy az emlékekhez kapcsolódó hangsúlyos érzéseket a mögöttük álló erős…..
Na, több, mint egy hónapig nem írok, aztán meg megváltoztatom a blog betűtípusát. Még csak nem is a kinézetet, hanem csak a betűtípust. Ráadásul a régi blogom inspirálta! (Igen, a régi korokat idézi, amikor még menő volt, ha megnőtt a link, amikor rávitted az egeret.) És most…..
Azt kell, hogy mondjam, rég nem éreztem magam olyan jól, mint tegnap. A 3 órás jóga, a tea és a vegetáriánus ételek, de legfőképp a kedves emberek megtették a hatásukat. Nagyon szükségem volt már egy ilyen jó élményre, az utóbbi időben ugyanis nem voltam valami jól. Sajnos…..
Ugye egyszer nekem is lesz egy olyan szerelmi történetem? Ugye megint jól fogom magam érezni? Ugye...Seize the day or die regretting the time you lost...hangulat: Avenged Sevenfold - Seize the day ..
Tudom, alszol, ha ébren volnál, csillagok közt barangolnánk, körbenéznénk a felhők csúcsán, megszületnénk egymás ajkán.Június, hajnal, első fények, nyár eleji hűvös, aprómintás takaró, agyalás, forgolódás, mitkeresekénitt, álmatlanság, elégedettség, s én mégis másra…..