Regisztráció Blogot indítok
Adatok
batt001

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az angol Vodafone jóvoltából egy újabb, ezúttal professzionálisan elkészített, jóllehet nyúlfarknyi videobemutatót láthattok, Jenny közreműködésével, aki láthatóan jól ismeri a BlackBerryk minden csínját-bínját. Jenny sok izgalmas újdonságot ettől függetlenül nem árul…..
comment:com Hírek kávé mellé 2011.05.23 09:30:00
Jó hír: az ABC az LA Screeningsre kiadott sajtóközleményben a Missinget már midseason sorozatnak jelöli, remélhetőleg nem kell nyárig várni rá.Az American Idol 11 finalistája 1000 dolláros fizetést kap koncertenként, legalábbis azon a nyári turnén, ami az eheti döntő…..
Kövezzetek meg, de soha nem értettem, mi a bánatnak vesz valaki a telefonjára mindenféle fixen felrögzített műanyag vagy szilikon védőtokokat. Annak apropóján méláztam el újra ezen a témán, hogy az említett két "védelmi mechanizmusban" utazó, nem mellékesen…..
Az okostelefonokon futó chatklienseknek köszönhetően vége az aranytojást tojó tyúkot jelentő SMS-nek a legtöbb szolgáltatónál, legalábbis ezt jósolja egy angol piacelemző cég. Éppen ideje volt, a mobilcégeknek gyakorlatilag semmibe sem kerülő rövid szöveges üzenetért jobb…..
A májusi launchig már csak alig több mint két hét van hátra, nem csoda, hogy megérkeztek az első kiszivárgott promóvideók a RIM hamarosan rajtoló új készülékeiről, a BlackBerry 9900-ról és a 9860-ról. Előbbit meg is nevezik a reklámban (a várakozásoknak megfelelően Bold…..
BerryBlog Kell egy hely... 2011.04.11 08:55:00
Tavaly decemberben nagy lelkesedéssel számoltunk be arról, hogy immár a BlackBerrykhez fejlesztett Facebook-klienssel is elérhető itthon (a hangsúly ezúttal persze az ITTHON-on van) a közösségi szolgáltatás helymeghatározás-alapú rendszere, a Places. Aztán kiderült, hogy nem is…..
comment:com A nap képe 2011.03.23 10:00:00
Legjobb magyar retró evör: a Lays chipek zacsijában voltak ilyen kártyák, bárcsak gyűjtöttem volna őket. Scullynak köszönjük a találatot. Klikkre nagyobb lesz. ..
Múlt héten megírtuk, hogy bekerült a T-Mobile webshop kínálatába a legújabb BlackBerry Bold, vagyis a 9780, ám a bolti értékesítés még nem kezdődött meg, és akkor még a szolgáltató sem tudott részleteket mondani arról, mikor várható a tényleges premier.Ma kaptuk a fülest,…..
Már csak az a kérdés, hogy kinek hazudott: a nézőknek vagy a bátyjának? Azt írja a Blikk szerdai számában, hogy Gigi az RTL Klub ValóVilág show-jában ráhagyta bátyjára, Bécire, hogy eddig senki nem szexelt a villában. Hisz - mint írták - a bátyja aggódik érte, már azért is…..
batt001 2011.03.16 22:16:04
Megérkezett a Bold-széria legfiatalabb tagja hozzánk, már üzembe is helyeztük a telefont, és átköltöztünk rá, hogy mostantól néhány napig nyúzzuk, próbálgassuk. Elsősorban arra vagyunk kíváncsiak, hogy a Torch után az OS6 kezelőfelülete mennyire használható a…..
A Két pasi meg egy kicsi körüli zűrzavarnak is betudhatjuk, hogy a CBS két újabb évadot kért a How I Met Your Mother (Így jártam anyátokkal) című sitcomból, azaz újabb minimum 44 résznek kell lemennie ahhoz, hogy megtudjuk végre, ki is a muter. A dupla évados berendelés azért is…..
Úgy látszik a PlayBookkal kapcsolatban egyre-másra érik egymást a pletykák, majd azok cáfolatai. Most éppen a megjelenési idő kapcsán alakult ki kisebb vita, konkrétan arról, hogy a kanadaiak tabletje megjelenik-e időben, vagy nem. A BGR nemrég saját forrásaira hivatkozva…..
Talán mindenki hallott már a popcorn leszámolás sztoriról, pár napja az Index is beszámolt róla: két litván férfi összevitatkozott azon, hogy az egyik milyen hangosan rágcsált a Fekete Hattyú vetítése alatt, mire a film végén a 27 éves, rendőr akadémiát és jogi egyetemet…..
Újabb hivatalos OS6 frissítések futottak be a napokban, bár nem a magyar Vodafone által forgalmazott készülékekhez, hanem a német leányvállalat telefonjaihoz, konkrétan a Bold 9700-hoz és a Curve 3G-hez. A frissítések ugyanakkor tapasztalataink szerint a (legalábbis a Curve 3G…..
Bár a gyártósorok a hírek szerint már üzemelnek, vagy legalábbis nagyon hamar üzembe állhatnak, egyelőre még nincs véglegesítve a PlayBook rendszerszoftvere, illetve a felhasználói felület, legalábbis erre utal egyebek mellett, hogy egy tegnapi, fejlesztőknek tartott San…..
Hazudtunk, csak 970 milliót, ebből a december egymaga 213 milliót hozott össze. Legalábbis a Forecasting and Analyzing Digital Entertainment elemzőcég adatai és becslései alapján, aminek aztán vagy hiszünk, vagy nem. Toplista is van a legjobban tejelő steames játékokról,…..
Betegesen sovány lányok halomban, de a műfaj kedvelőit ez nem zavarja. Hamarosan indul a következő évad, ők lesznek a szereplők. Én megvárom az ausztrál kiadást, az sokkal érdekesebb. ..
A RIM alkalmazás-piactere az utóbbi időben egy számunkra nagyon lényeges pozitív változást élt meg: január közepén a magyarok előtt is megnyílt az App World, pár hete fizetős és ingyenes alkalmazásokat egyaránt elérhetünk a felületről. Ezt az újdonságot ugyan még…..
Azért a hazai BlackBerry-közösség számára is nagy nap ez a mai, hiszen február elsejével, az ígért időpontot tartva megérkezett a BlackBerry Torch az első hazai szolgáltatóhoz. A T-Mobile webshopjában mától vásárolható meg a készülék - egyelőre nem tudni, hogy az…..
 Bejelentették a 31. Arany Málna jelöltjeit. Minden évben az Oscar ceremónia előtt egy nappal adják át ezeket a díjakat, illetve csak adnák, mert a nomináltak nem jelennek meg a rendezvényen egy-két kivételtől eltekintve. (Legutóbb azért Sandra Bullock tiszteletét tetté és…..
batt001 2011.01.24 14:17:51
Múlt héten kiszivárgott, hogy elkezdődött egy új generációs Curve-széria próbagyártása a RIM-nél - az Apollo kódnéven futó projekt alapvetően nem szakít gyökeresen az eddigi hagyományokkal, vagyis ez is egy QWERTY-s telefon lesz (hogy milyen típusszámmal kerül forgalomba,…..
Az AXN a lineáris televíziózás mellett igyekszik minél több platform segítségével és számos alkalommal a megszokottnál gyorsabb módon bemutatni vadonatúj sorozatokat, epizódokat, a tengerentúlról is. Az egyik ilyen amerikai reménység a Being Human US, amely első epizódjának…..
Nemsokára indul,a Jersey Shore harmadik évada, kapunk egy új karaktert és sok megszokott gyökeret. Tíz perc, csak edzett olvasóknak. ..
batt001 2011.01.04 15:29:26