Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pandamedwe

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Férfi blog Szemlélek 2019.07.02 10:31:58
Nagyon nehéz dolog az életszemlélet. Sokan akarnak például Isten háta mögé bújva élni. Citálják a Szentírást, törvényeket alkotnak maguk számára annak mentén. Anélkül, hogy megértenék: aki erre a földre született, az nem mérheti magát csupán mennyei követelményekkel. Mert itt van, és emberré lett,…..
Pandamedwe 2019.07.04 10:25:58
Glengarry Glen Ross. Az ügynök életrejza, röntgenje, ha úgy tetszik. 1992-ből David Mamet drámaíró szemüvegén keresztül. Az se tegnap volt. De mindent ábrázol a kapitalizmusról. Neem, a kapitalizmus nem rossz. Nem, csak hatékony. És emiatt jobb nálunk mindenki bármikor, aki kapitalista, és rosszabb…..
Varánusz I love Putyin! 2017.02.03 08:56:01
" A legnagyobb erények közé tartozik a fejemben, ha az ember tudja, hol a helye." - Orbán Viktor Mármint úgy érted, Vezérem, abban a kényszerházasságban hol a helye, amiről Lázár nertárs volt kedves informálni a közvéleményt? Mert abban a te helyedet valóban egészen pontosan kijelölték.  ..
Mert nem tudom, milyenek a fiatal nők - nem is érdekelnek. Nincs bennük töltés, mélység, kisugárzás, nem tudnak érettek lenni - szóval, inkább lapozz, 40 alatt. Igen, akkor is, ha úgy képzeled, hogy 40+os pasinak akarnád magad eladni, 30+os nőként, sőt, leginkább ebben a konstellációban. Nem sértés,…..
Kibaszott ügyes vagyok! Mi több, szerintem tényleg zseniális. Ezt abból gondolom, hogy a Berci szemében az őszinte rajongást is láttam a verbális felszopás közben ma reggel. Két legyet egycsapásra, muhaha! A Népszabadság szerkesztősége nagyobbat repült szombaton, mint száz rogántonyó együtt, mára…..
A posztot Pataki Viktor, a 4K! egyik önkéntese írta. Az a helyzet, hogy igen naivan álltam neki az aláírásgyűjtésnek. Azt gondolná az átlagos, esetleg laikus ember, hogy két hét alatt azért 500 aláírást összegyűjteni egy választókerületben egyáltalán nem egy gigászi…..
Ahogy azt rebesgették - vagy fideszes politikusok néhol elszólták magukat -, Áder János köztársasági elnök és szuverén gondolkodó bejelentette, hogy április 6-án tartjuk az országgyűlési választásokat. Mielőtt a szekértáborok adrenalinsokkos állapotba taszítanák az…..
...és Bajnai a legnépszerűbb politikus - legalábbis a politika iránt érdeklődő iPhone tulajok szerint, vagyis úgy néz ki, ebben a körben én vagyok a nagyátlag :-)  Na kezdem elölről.  November második felében megjelent egy új alkalmazás az AppStore-ban, a következő…..
Pandamedwe 2013.12.14 15:28:45
@Fedor:
Az az érdekes, hogy még ebben a szegmensben is 16 %-nyi agyhalott jobbikos található.
A sajtóban komoly hír volt, hogy Balogh József képviselő nevelt fiat is trafikot kapott. A Balogh által csak "Szabika"-ként emlegetett 31 éves fiú ugyanis tanúja volt Terike brutális megverésének. És nem hívott hozzá mentőt sem. Pedig Terike nagyon rossz állapotban volt. "Balogh…..
Kedves Diákok! Ti még meg sem születtetek akkor, amikor én, Hoffmann Rózsa néni, kommunista párttagként szolgáltam a diktatúrát, most viszont -- hála a mi Miniszterelnök Urunk végtelen kegyelmének és a harcedzett magyar jellememnek -- itt vagyok, része vagyok a keresztény…..
Pandamedwe 2013.09.22 10:50:48
@Mária:
Te Marika, ejnye már no ...
Nem az ellenzékről van itt szó hanem arról, hogy egy rettenetesen dilettáns nyalonc banda veri szét az oktatási rendszert.
Bárki is jön majd a jövőbenj iszonyú károkat kell helyreállítania.
Lehetsz te hívő lelke a nemzeti együtthazudozás rendszerének de azért azt be kéne látnod, hogy rózsika még disznókat őrizni is alkalmatlan
Lám, ma már újra lehet nyíltan beszélni olyan dolgokról, szándékokról, amelyek kimondásáért egy üstökösszerűen előrehaladó politikust csak hét éve még úgy csaptak pofán, hogy zúgva szállt, mint a győzelmi zászló, s azóta is csak száll, ki tudja merre.Immár a hivatalos…..
Pandamedwe 2013.09.20 09:02:24
@maxval, a gondolkodni igyekvő birca:
Dír Birca
Tisztelvén külhoni pógártársainkat az mégsem ok, hogy olyanról fognak dönteni aminek a következményeit nem ők viselik.
Lehetett volna pl úgy , hogy néhány helyre állítsanak jelölteket külön listán akik a külhoniak képviseletét látnák el éls arra az elkülönített listára szavazhatnának.
A mostani felállás nem igazán kóser
Tudjátok, van valami zseniális abban, amit csináltok. Micsoda szövetségi politikai matolcsyzmus kell ahhoz, hogy az ember sikerként adja el a tárgyalások totális bukását! Se közös lista, se közös miniszterelnök-jelölt. Leosztottátok az EVK-kat (75-31 egy arányban, majd a…..
Pandamedwe 2013.08.30 23:20:53
Vöröshajú lányok Calli 2013.06.24 07:34:00
..
Pandamedwe 2013.06.24 16:32:34
Folyamatos támadások érik a kormányt a stadionépítések miatt. De vajon tényleg olyan egyszerű-e a képlet, mint ahogy látszik?! Tényleg felesleges pénzkidobás-e a magyar futballba ölni milliárdokat. Ha jobban a dolgok mögé nézünk, kiderülhet, hogy nem. A stadionépítés pedig…..
Egyedül maradtál, Viktor. Legalábbis a világnak azon a felvilágosult felén egyedül, ahol az autokratizmus nem erény. Tudom én jól, hogy a hazai átlag fideszes és jobbikos vidáman visszaköltözik a vasfüggöny mögé ha te kijelented nekik, hogy oda mögé majd nem ugat be a világ,…..
Pandamedwe 2013.04.13 16:22:37
@J.László:
A wikiről ide szépen beragasztva Nos alig van olyan pontja ami ma nem valósul meg Magyarországon
Cak a linket teszem be mert több mint 1000 karakter

varanus.blog.hu/2013/04/13/orban_hulyesegebol_mar_a_partjanak_is_elege_van#comment-form
Pandamedwe 2013.04.13 16:32:58
@J.László:
Nem tudományos dolgozatot írunk hanem kommentelünk.
Lehet a wiki pontatlan de ebben azesetben szépen össze van ott foglalva mitől náci a náci.
Az alábbi levél létjogosultságát egy gazdasággal foglalkozó oldalon a Magyarországot teljes egészében érintő jövőkép indokolja, és ez talán a legtöbb fiatalt és nem fiatalt foglalkoztatja. Valószínűleg sokunkban megfogalmazódott már egy miért igen? és egy miért nem? elképzelés az esetleges külföldre…..
Pandamedwe 2013.04.01 21:11:27
@midnight coder:
Azért mert monogatod, hogy a szocik ellopták az autópálya építés pénzeinek 2/3-át még nem feltétlenül van úgy.
No persze jelen esetben ez itt nem is lényeges de te mesterien terelgeted a dolgot ebbe az irányba mert marha okosnak hiszed magad.
Viszont csak sima komcsizásra tellik. Kicsit szánalmas vagy, tán foglalkoznál a cikk témájával
A lényeg, hogy a használható nyelveket beszélő kreatív fiataljainkból sokan mennek(mentek) külföldre. Hosszú távon halálra vagyunk ítélve ha nem változtatunk a jelenlegi felálláson.
Pandamedwe 2013.04.01 21:15:07
@Szarvas Norbert:
Légy engedékeny differenciált gondolkodásra képtelen honfitársainkkal szemben:-)
A népet nem lehet lecserélni
(MIniDúcsénk azért majd megpróbálja)
"Adjonisten, Jézusunk, Jézusunk!Három király mi vagyunk.Sajtos lángost mind megettük,Gyalog jöttünk, mert siettünk,Kuminocska mondta - biztosItt lakik a Jézus Krisztus.Csizmadia a nevem.Segíts, édes Istenem! Istenfia, Jónapot, jónapot!Nem vagyunk mi nyuggerok.Úgy hallottuk,…..
Szolidaritás Zugló 2012.03.02 14:42:04
Az oldal folyamatos feltöltés alatt. Kapcsolat a Szolidaritás Mozgalom zuglói csoportjával: szolidaritas.bp14@gmail.com...
Pandamedwe 2012.03.03 18:42:26
Lehet, hogy már kicsit elfogott a karácsonyi hangulat, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy érdemben foglalkozzak az elmúlt napok politikai-gazdasági történéseivel, mégha mégoly jelentős események is zajlanak éppen. Valahogy olyan lerágott csont érzése van az embernek. És a…..
Boros Lajos a Saty-Rock nevű egyszemélyes zenekarával 30 éve énekelte a "Ne dőlj be" című számot, aminek a refrénje közben hanyatt vágta magát a színpadon és mint egy hintaló, úgy dőlt be minden "nedőljbe" közben. Szeretnék most én is bedőlni és úgy…..
Pandamedwe 2011.12.07 23:31:03
@varvizib:
Csak annyit, hogy Medwe kollega jóhiszemű felvilágosítást tartott a le biorobotozott népségnek.
A dolog valóban egyszerű és értékelhető, ezért kis hazánkban valóban komoly aggodalmakra ad okot, hisz e honban kevesen bírnak dolgokat értelmezni.
Néhány dolog fontos lenne: tessék informálódni aztán tessék gondolkodni elemezgetni, aztán meg tessenek belevágni vagy nem...
Szabad a vásár csak azután nem kell sírni ha nem sikerál.
Medwe kollegának meg köszi a felvilágosító bejegyzést
 Szövegértési problémákkal küszködő Tóta W. hisztizik, hogy nem zabálhat a plázákban jövőre. Van egy jó hírem a számára: DE. Annyit vásárolhat jövőre is kedvenc Tescojában, amennyit csak akar. Az LMP javaslata ugyanis közel sem arról szól, amit ő vizionál. A…..