Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bugylikulacs

0 bejegyzést írt és 34 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hogyvolt VV4 - 4X22 2011.01.06 09:00:00
Folytatódik Mesék a kriptából című sorozatunk. Gina nagyon szeretne már hazamenni, próbálta elterelni a gondolatait is, de a nap huszonnégy órájából csak egy-egy órára sikerül neki. Megbánta hogy bejött, nem ismerte magát ebből a szempontból. Akár történelmet ír, akár nem,…..
Ez mindig érdekelt: miért mindenki az msn-t használja ismerkedéskor?Vége annak, ami még el sem kezdődött… Üdv minden Szakítósnak! Egy kedves lány ismerősöm (17) történetét írom le nektek, nevezzük V- nek az illetőt. Amit leírok, azt a Vele folytatott…..
bugylikulacs 2011.01.06 12:15:31
@BikaCsodor: Te a posztíró lehetsz, mert el legalább annyira érdektelen volt.
Nem bírta férje nélkül a megpróbáltatásokat a Való Világ 4 egyik játékosa. VV Gina (mostantól jobb, ha hivatalosan is nevet változtat) VV Kristóf nejeként híresült el a villa lakóinak sorsát követő tévénézők körében, volt neki szőke haja, legalább két tetkója,…..
  A Jobbik - Novák Előd bejelentése szerint - mára tüntetést szervezett a Magyar Rádióhoz a sajtószabadságért, egyben kifejezve együttérzését „az új médiatörvény első áldozataival, Bogár Zsolttal és Mong Attilával, a Magyar Rádió reggeli műsorának…..
bugylikulacs 2011.01.05 14:19:49
@Severus: feltételezett?
bugylikulacs 2011.01.05 14:31:06
@Severus: na ja, csak ezt lehet neked is látnod kéne. És most nem a posztról beszélek.
A Nemzeti Média és Hírközlési Hatóság elődje, az ORTT is hozott érdekes határozatokat, szóval nem az az Ice-T szám a az első fecske, csak most kapott nagy figyelmet, az új médiatörvény keltette balhé miatt. Amúgy ebben az az egész történetben nem is az a legszomorúbb, hogy a…..
bugylikulacs 2011.01.05 13:14:07
@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.: azt nem tudom, hogy hogy írták, de arról szól. Aliz megeszi a gombát és indul a trip a nyulakkal, a kalapossal, stb.
bugylikulacs 2011.01.05 13:26:32
@ingenium rusticus /Csellók és gordonkák vegyesen.: A legtöbb mese vagy drogos, vagy horror. De ha ez nem elég, akkor már csak a valóság elferdítése miatt is betilthatnák az összeset, mert valótlan képet festenek a fejlődésben lévő gyermek előtt. Ezért nem járnak a gyerekek kirándulni, mert félnek, hogy az erdőben kék törpék és gonosz varázslók laknak. A gyermek bűnözést is a mesék számlájára írnám, mert szegények az ártatlan lelkükkel elhiszik, hogy ha szét is lapít egy autó valakit, az csak lapos lesz egy pisit, de ha belefúj az ujjába, minden rendebe jön.
bugylikulacs 2011.01.05 13:44:24
bugylikulacs 2011.01.04 15:12:36
@levvente: A megtörtént dolgokkal kapcsolatban is csak véleményt alkotni tudsz, mást nem. Hacsak nem vettél részt bennük közvetlenül. Márpedig ha jól sejtem, és nem egy bérkommentelő vagy, akkor max a következményeket élted meg, mint én.
Jövőképként meg nem a tömegirtást, hanem az elszegényedést értettem.
Ha már ilyen nagy szavakat használsz, akkor én miért ne nevezhetném tömegirtásnak azt, hogy milliók lába alól rántja ki a talajt a szuper kis intézkedéseivel és alkotmánymódosításaival?
Én nem leszek nyugdíjas soha, azt már elfogadtam, mert valószínűleg előbb elpatkolok, de nagyobb esélyt látok arra, hogy összeomlik a nyugdíjrendszer, mire eljutnék odáig. És ennek nem is adok több időt mint 15 év.
bugylikulacs 2011.01.04 15:40:20
@Trompf: ad 1 Az államháztartási hiányt talán nem az én nyugdíjamból kellene foltozgatni.
ad 2 Kíváncsi leszek mennyire fogtok ennek tapsikolni, mikor üres zsebbel álltok majd a "stabil" államunk elé, hogy adja vissza a most "személyes felelősséggel biztosított" nyugdíjatokat.

@Schaf: Pl. mire gondolsz? mi fog jobban alakulni? Pénzt osztanak majd, ha kicsit megragasztgatták a államkasszát?
bugylikulacs 2011.01.04 16:02:00
@Trompf: Aham. Így már értem. A népszabadságnak mindig igaza van.
Nem értettelek félre. Azt mondtad, hogy a magánnyugdíjpénztárak okozzák a hiányt az államkasszában. Nem értettem félre azt sem, hogy most a nyugdíjamat pelyvának használják, mert annak.
Egyre szaporodnak a jelei annak, hogy immár véget ért az évezredes magyar pechszéria. Eddig az volt a megszokott, hogy honfitársaink igyekeztek „függetleníteni” magukat és értékeiket a magyar államtól – manapság viszont azt látjuk, hogy megfordult ez a folyamat.De…..