Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csiga00

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A maják 2012-es jóslatát sokan a világvégével párosítják össze, mások egy új világ kezdetét remélik. Egy amerikai football rajongónak a következő szezon elmaradása valószínűleg az apokalipszissel lenne egyenlő. Nem maradt más hátra, mint belenézni a kristálygömbbe és…..
Baltimore Ravens @ Pittsburgh Steelers szombat, 22:30A Ravens - Chiefs kapcsán írtam azt, hogy vannak olyan meccsek, amit kikapcsolsz a vége előtt is, mert annyira sima az egyik csapatnak. Egyes elemzők most is hasonlóra számítanak, ám látva a Baltimore vasárnap esti játékát, személy…..
Baltimore Ravens @Pittsburgh Steelers - szombat 22:30(Idén harmadszor találkozik a két csapat.)Kelly Gregg, Ravens nose tackle: "Ha valakivel játszani akarsz, akkor az a riválisod. Ezek azok a meccsek amiket szeretünk. Meg akarod verni az ősellenséged" ( a szó amit használt a…..
Az alapszakasz befejeződtével, ha lehet – márpedig lehet – az izgalmak tovább fokozódnak. E hétvégén ugyanis - a Wild Card kör keretein belül - négy mérkőzéssel megkezdődik az egyenes kieséses szakasz, az NFL Playoff.  Az első körben – főcsoportonként - a…..
Magyarországon egyre népszerűbb az NFL, viszont az interneten elég kevés csapatnak lelhető fel hazai rajongói oldala. (Vagy csak e blog szerzője találja nehezen őket. Akkor viszont az egyszeri érdeklődőknek is problémát okozhat ez.) Megpróbálunk itt összehozni egy kis…..
csiga00 2011.01.06 10:35:50
@sanya21:

Csodálkoztam is, hogy nincs még Ravens szurkolói honlap :) Amúgy annyira egyszerű manapság egy honlapot összedobni (akár templatekből is), hogy már nem is kihívás, szinte érteni sem kell a weblapkészítéshez. Ráadásul az a kimondott elhivatottság sincs meg, mert bár szimpatikus a Ravens, sok más csapattal is így vagyok és amíg nincs egy kedvenc (csak sok jelölt), addig nincs értelme belevágni, mert nem csak megszülni kell az oldalt, hanem munkával fenntartani :) Viszont szívesen segítek ha valaki elakad vagy ilyesmi... :)
csiga00 2011.01.06 14:45:37
@egyfejű: rengeteg hasznos/jó link van amit meg lehetne osztani (más, nfl-el kapcsolatos oldal pl, már ha nem tekintjük "konkurenciának" őket :)).

Szerintem amúgy azzal sem lenne gond, ha idén szeretted volna meg a Falconst, mivel jó idényük van és egy jól játszó csapatot könnyebb megszeretni, mint egy szenvedőt. Muszáj értékelhető momentumot találni egy csapatban, különben nem nyerik el az ember szimpátiáját. Valószínűleg kevés új Panthers drukker van az utóbbi évek alapján és ez valahol természetes.
Vince Youngot elküldik Tennesseeből.  Bud Adams tulajdonos döntött, megválik (valaha) kedvenc játékosától. Ez a Liga szabályai szerint nem történhet meg február 7. előtt, és nem cserélhetik el március 4-ig. Viszont szinte bizonyosan sor fog rá kerülni március 10-ig, akkor…..