Regisztráció Blogot indítok
Adatok
FMargó

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Játékosok!Ahogy észrevehetttétek az elmúlt hetekben újdonságok nem kerültek ki a játékba. Ennek egyetlen oka, hogy újraírjuk a játékot a háttérben, hogy minél kevesebb hiba fordulhasson elő. Sokan írtátok, hogy az elmúlt hetekben élvezetesebb lett a játék és sokkal…..
Tanyavilág Újraindult a játék 2011.02.16 16:13:57
Csak gyorsan szólni szeretnénk, hogy a játék újraindult.Hibákat a szokásos helyen lehet jelenteni. Légyszi ne itt a blogban, mert nem tudunk benneteket megtalálni a rendszerben...
FMargó 2011.03.01 09:25:03
@M.Hobbes: Szia tegnap kaptam 1 emilt amit fel háboritónak találok mert mindig le fagy a játék savanyu joska csak bologat mi a fészkes fenért csinál valaki programot ha nem ért hozzá mindenki azért szeretne normálisan játszani és mivan azokkal a talérokkal amit meg veszünk sms-be az is megy a fejlesztökhöz!!!!!
Tanyavilág Visszaállítás 2011.02.03 18:00:18
Mégegyszer elnézést kérünk a ma reggeli gubanc miatt.Köszönjük az iwiw-es applikáción keresztül elküldött korrekt hibajelentéseket, sikerült végére járni a dolgoknak.A tanyákban keletkezett hibát csak úgy tudjuk kijavítani, hogy időben visszapörgetjük a tanyákat 1 nappal.…..
A hét elég pörgősre sikerült. Ahogy észrevehettétek kicsit átszerveztük a játékot. Mostantól kezdve külön raktárba kerülnek a betakarított javak és ami további újdonság, hogy feldolgozhatók.Az újításokkal együtt sajnos néhány új hiba is megjelent, ami csak akkor…..
Tanyavilág Valami készül 2011.01.18 17:11:00
Az elmúlt hetekben eléggé eltűntünk. Nem volt nagyon mit kommunikálni, annyit láthattatok csak a TanyaVilág fejlesztéséből, hogy mindig egy kicsivel kevesebb hiba van. Új tárgyak is kerültek a játékba, de nem adtunk arról hírt, hogy min dolgozunk éppen.Eddig minden nagyobb…..
Sokat kapjuk azt a kritikát, hogy nem amíg nem stabil a rendszer, addig ne az újdonságokat fejlesszük, hanem a régi dolgokat javítsuk meg. A két dolog párhuzamosan is tud működni, nem javítjuk lassabban a hibák azért, mert újdonságok is bekerülnek a játékba.MalacokTudtad, hogy a…..
Tanyavilág Küldetések 2011.01.07 14:37:49
A jelenlegi küldetések közül Hamarosan új küldetésekkel bővül a Tanyavilág Játék és ahogy már korábban megszellőztettük új fukciók is belekerülnek a játékba.A küldetések kicsit összekavarodtak a nagy javítások alatt, ezért úgy döntöttünk, hogy teljesen új,…..
Bárki, akinek tallérokkal gondja volt, az próbálja most beírni a kódot, el fogja fogadni a rendszer. Elnézést a késésért, mostantól azonnal jóváíródnak a vásárlások.A héten a kommentkek között segítséget kértünk és kaptunk is tőletek a hibák felderítéséhez.…..
FMargó 2011.01.07 13:25:06
Reméljük mindenkinek jól telt a karácsony, sok-sok beigli és hal esett áldozatul az ünnepi asztalnál.Nálunk javítással teltek az ünnepek. Biztosan észrevettétek, hogy ismét költöztünk, ezért tegnap átmenetileg lezártuk a játékot. A kezdeti döcögés után aztán mostanra…..