Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Adofizeto_allampolgar

2 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nagy volt a megdöbbenése a régészeknek, amikor a csaknem 2000 éves halászsírokban az elhunyton kívül idegen testrészeket is találtak  – írta a NatGeo. A több tucat antik sírt Peru északi tengerpartjánál találták. Többekben értékes fémtárgyakat, dekorált…..
Adofizeto_allampolgar 2018.06.09 16:10:03
@BéLóg: Nos, akkor úgy tűnik, hogy az olvasást még gyakorolni kell!
Aki eddig azt hitte, hogy az Echo Tv-nél jobbra már harcsabajuszos betyárok olvassák a híreket fokossal a kezükben, azoknak az N1 Híradó kísérleti internetes adása csalódás lesz. A Jobbik propaganda-híradójából ugyanis kiderül, hogy a nemzeti oldalon sem kötelező kellék már a…..
 Ezúttal a közérdekű adatok témakörében vizsgálódtunk és felfedeztük, hogy a Közterület-felügyelet weboldalán meglehetősen hiányosak a közérdekű adatnak minősülő információk. Kérdésünkre Gabnai Viktória a Közterület-felügyelet sajtóosztályának…..
A mai (2011.01.05) újságok és az elektronikus hírportálok arról tájékoztatták az állampolgárokat, hogy egyes állami és önkormányzati cégek (köztük felsorolva az Fővárosi Közterület-felügyeletet is) nagy összegű támogatásban részesítették az előzetes…..
Adofizeto_allampolgar 2011.01.11 14:17:37
@Frenk_NYPD: Én kérek elnézést, hiszen nem tudtam, hogy a Blikk utólag módosította a cikket. Az idézetünk a Blikk weboldaláról származik, csak mi nem módosítottuk utólag.
Adofizeto_allampolgar 2011.01.11 14:31:58
@Frenk_NYPD: BKV ellenőr mellett dolgozni, nos, az is egy külön sztori, hiszen sokan nincsenek tisztában az adatvédelmi törvénnyel. Példának okáért egy felügyelő közvetlenül semmiképpen sem adhatja át harmadik félnek adatainkat, mert ha így tesz, azzal bűncselekményt követ el. A BKV. kizárólag a hivatalos úton, meghatározott határidőn belül kérheti a Közterület-felügyelettől az utas adatait írásban. Hangsúlyozom, aki a helyszínen átadja az utas adatait a BKV ellenőreinek, az bűncselekményt követ el. Akivel megtörténik olyan, hogy a felügyelő a helyszínen átadja az ellenőrnek az adatait, az minden esetben feljelentéssel élhet, melyet meg is nyer. Ilyen esetben a felügyelőt is fel kell jelenteni, hiszen elköveti a személyes adattal való visszaélés bűncselekményét.
killtheradical Most komoly? 2011.01.07 09:49:00
Az év legmeglepőbb híre! Döbbenetes! "Novák Előd, a Jobbik országgyűlési képviselője a Heti Válasznak elmondta: természetesen már írt cikket a Kuruc.info hírportálra." ..
Adofizeto_allampolgar 2011.01.07 23:38:16
Köszönjük az ingyenreklámot a kuruc.info hírportálnak. Korlátlanul magyar, de írhatnám úgy is, hogy a legolvasottabb jobboldali hírportál.

Kérem, írjatok még cikkeket a portálról, hogy tovább növekedjen a látogatottság, hiszen az általatok hangoztatott hazugságok picit mindig növelik a látogatottságot :)

Köszönjük!