Regisztráció Blogot indítok
Adatok
nemari

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1. nap Szinte hihetetlen, de egyik napról a másikra fenekestül felfordult az életünk. Itt a vírus, mindenki pánikol, de van ennek egy elképesztően jó oldala is: a vezetőség döntést hozott, és a dolgozók 90%-a home office-ban dolgozik mától! Hihetetlen, hogy évek óta könyörögtünk ezért, és csak a…..
nemari 2020.03.30 19:26:24
@szánmonoxid: Ha lenne egy kis sonkánk, csinálhatnánk sonkás tojást, ha volna néhány tojásunk.
nemari 2020.03.31 12:37:14
@s: Ezt jegyeztem, tetszik! :)
nemari 2020.03.31 12:38:32
@payskin: Vagyunk így még páran!
A Pillangó utcai metróállomás felől érkezve egyből szemet szúr a munkagépek látványa. Jóllehet, az év elejére ígérték a park elkészültét. De körbejárva a placcot sajnos találtunk a késésnél nagyobb gondokat is. A Róna utca felőli oldal például kevés árnyékkal szolgál a járókelőknek, az ivókutak…..
Dirk Gerkens, a TV2 új vezérigazgatója a kinevezése után nem sokkal kilátásba helyezte, hogy fog elhozni szakembereket az RTL Klubtól, és tessék: Ábel Anita már át is igazolt az Andy Vajna (drótokat mozgatja: Habony Árpád) irányítása alatt működő tévéhez, ahol nem sokkal korábban a közmédia egyik…..
Miközben a TV2-n éppen a klasszikus családmodell széthullásáról, a házasságot kurvákkal és dzsigolókkal feldobó amerikaiakról szóló Hűtlen vágyak került képernyőre, az RTL elindította őszi műsorstruktúrájuk hetedik, új, saját gyártású műsorát, a Keresem a családom…..
nemari 2015.11.11 20:41:11
@Serrin: Az rtl XXI. század és Házon kívül műsorai szerintem nagyon jók, ne húzd le annyira a saját gyártást.
A Megasztár negyedik szériájának győztese most éppen a The Voice című tehetségkutatóban vitézkedik, és a magyar idő szerint kedd hajnalban befejeződött párbajkört is túlélte, mit túlélte, simán továbbjutott. Egy Cassandra Robertson nevű nővel közösen énekelték a Nobody…..
A Sztárban sztár az a tévés formátum, ami viszonylag egyszerű elvek mentén működik: ismert énekesek hülyét csinálnak magukból, mi meg röhögünk rajtuk. Az egyes produkciók mellé kellenek persze felvezető kisfilmek a felkészülés nehézségeiről, a magas sarkú cipőben…..
nemari 2015.09.28 18:26:28
@ɐʇzsılıG soɹoʇoɯɹɐF: a tv2 honlapon fenn volt már tegnap este az összes produkció, a zsűri értékelésével együtt.
comment:com Tóth Gabi, az ember 2015.09.28 09:22:57
Egy olyan műsort bevállalni, amiben 24 órán át össze van zárva az ember egy másikkal, embert próbáló feladat, eljön ugyanis az a pont mindenkinél, amikor már nem érdekli a kamera, és lecsupaszítja magát, (mármint lelkileg, nem egy szál pendelyre, még mielőtt) amikor olyan…..
Azt eddig is tudtuk, hogy a kormány mohósága féktelen. Egészen mostanáig mégis reméltük, hogy a civil szférát, társadalmi szervezeteket, a kultúra, a művészet érdekképviseleti szervezeteit nem éri el. Hittük, odáig nem fajulhat a diktatúra a harmadik évezred Magyarországában,…..
nemari 2011.03.25 13:02:50
@Nard: Valaki halálán poénkodni olcsó, ízléstelen és méltatlan dolog. Tiszteld az emberi életet, ha már az embert nem is tiszteled!
Egyébként várható volt, hogy "A győztes mindent visz!" szó szerint értendő, nyolc év éhkopp után ránk szabadult a kiéhezett falka.
nemari 2011.03.25 13:11:31
@Álamfő álomás következik:
Ha a "Lógni fogtok!" klasszikusra gondolsz, az indulatodat értem, valóban ezzel kiírta magát a valamire is becsülhető politikusok közül. Azt is értem, hogy emberszámba csak azt veszed, aki maga is emberszámba vesz másokat. De ez nem elég ok, hogy valakinek a halálát kívánjam.
nemari 2011.03.25 13:28:25
@Álamfő álomás következik: Én nem sajnálatról beszélek, hanem alapértékekről.
A megsemmisítés/pusztítás számomra nem fér össze sem a liberalizmusommal, sem a demokráciával, bár mostanában nekem is támadnak pusztító gondolataim. De nem akarok hasonlatossá válni azokhoz, akik számára a jövő az ellenfél teljes megsemmisítésével kezdődik. Ezzel elismerném a "fülkeforradalmat", mert ugye a forradalmak jelszava a "múltat végképp eltörölni".