Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kree

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még jó 20 óráig ingyen megszerezhető a Monument Valley, az optikai illúziók költői atmoszférájú logikai játéka. Kötelező darab, nem véletlen, hogy pl. az új Nokia tablet is ezt a játékot használta a promóképeken, de a Nexus 6 reklámjaikban is…..
Kree 2014.11.19 11:16:48
@Yarner: Oké, köszi sikerült. Beregisztráltam a honlapra (nem kellett bankkártya infót megadnom), letöltöttem az Amazon appját a telefonomra, és a honlapon "megvettem" az appot. Az amazon appjában meg is találtam ott, ahol mondtad, a cloudban (csak rá kell frissíteni, ha elsőre nem lenne ott). Install megy épp :)

(Csak leírtam, ha esetleg más se használta volna még)
Vannak az okosórák, vannak az Android Wear órák, és aztán van a Moto 360. A kerek számlapú óra, aminek a képén már az első Android Wear reklámokban megakadtak a szemek. Az óra, amire mindenki várt. Emlékezzünk, amikor nyár elején a Googel I/O-n végre bemutatták a Wear alapú…..
Oroszi György olvasónk nem volt rest és berendelte magának a Lenovo A820-as mobilját, amiről írt is nekünk egy tesztet gyorsan. Az írás engem meggyőzött, azt hiszem, hogy megvan az eladósorba került Note 2-őm utódja. :) A szót ezzel nem is szaporítanám, jöjjön Gyuri, akinek…..
A telefonját mindenki úgy szabja testre, ahogy jólesik Neki. Élő háttérképek, speciális home-ok, félrevezetően átnevezett mappák és ki tudja még, hogy mik lehetnek egy-egy agyoncustomizált telefonon. Van viszont valami, ami minden ismerősünk / munkatársunk számára egyértelmű…..
Kree 2013.03.20 10:12:37
Road - mindig előtted
youtu.be/qQkAKNN7moc

"Lassabban" indul, hogy annyira ne lepjen meg mindenkit :) De kijött az új albumuk, aztán lehet még szemezgetni.

Jópofa a cikk, jó, hogy alkalmanként ilyennel is előrukkoltok!
Sok futballcsapathoz hasonlóan, a koppenhágai székhelyű FC Köbenhavn labdarúgóinak is egy sör márka az egyik főszponzora. A támogatásért kapott reklámfelületek persze nem csak a futballmezre, de a stadionon belül lévő tribünökre is kiterjednek. Emiatt gondolták talán azt a…..
A Heineken gondolt egy nagyot és a Heineken Open'er Music Festival-on, egy új őrülettel, személyre szabott QR-kódokkal könnyítette meg a fiatalok számára az ismerkedést. Úgy gondolták, hogy a félénkebb vagy rutintalanabb fiúk is könnyebben szánják rá magukat a "Szia,…..
Újabb modern musicalbe bújtatott reklámkampánnyal rukkolt elő a T-Mobile, ezúttal az Egyesült Államokban. A chicagoi Woodfield Mall-ban készültek a karácsony jegyében egy nagyon is figyelemfelkeltő műsorral. "A semmilyen flashmobnál még a szervezett flashmob is jobb"…..
Tegnap hírül adtuk, hogy a Google 10 napon keresztül akciót tart, minden nap 10 appot árulnak kedvezményesen, mindössze 10 centért (~22 Ft). A mai napi adag kiszivárgott, pontosabban 9 app a 10-ből. Lássuk őket:• Beautiful Widgets• Fruit Ninja• Reckless…..
Kree 2011.12.10 23:12:37
@szcsongor: Üdv! Ehhez hasonlót szeretnék én is kérdezni. Azt írtad, hogy megvétel után örökre az enyém. Ha letöröltem a telefonomról valamelyiket, akkor se kell újra megvenni?

Köszi!
Kree 2011.12.12 22:41:37
@szcsongor: Köszi, ez így logikus... De hogy tegyem vissza a telefonomra akkor az appot, ha egyszer letöröltem? Vásároljam meg újra a marketről? Nem fogja az árát felszámolni?
Ugyan a számunkra jelenleg a "mobilszélessávot" jelentő 3G és HSPA hálózatok sebességét többszörösen meghaladó LTE-hálózat kiépítése Magyarországon egyelőre csak a tervek szintjén létezik, a Samsung ma bemutatta a Galaxy S II és a Galaxy Tab 8.9 LTE-kompatibilis…..
Anno a Kommunában szerveztünk egy közös robotrendelést, ami mostanra beérett, a robotok itt vannak és csak arra várnak, hogy az íróasztalotok védelmezőivé váljanak (na és persze felhúzzák a munkatársaitok és előrántsák belőlük a kérdést, hogy ez honnan vaaaaaaaan?…..
Happy Birthday tooo Youuuu, Happy birthdaaaaay toooo Youuuuu, Happy Birthdaaaaaay Androlib.blog.hu, Happpy biiiirrthdaaaay tooo Yoouuuuu.És igen, ezt is megéltük, 1 éves a blog! Kereken egy évvel ezelőtt írtam meg az első posztot és indítottam útjára az azóta, az Általatok egyik…..
Egy újabb Gameloft durranásról számolhatunk be: Hero of Sparta HD. A játék 1 napig ingyenesen letölthető volt nemrég, de sajnos erről már lemaradtunk. Marad a készítők honlapján keresztüli vásárlás. Első indításkor jó nagy adagot tölt le az SD kártyára (95MB), ezért…..