Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Defni

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hétvégén brassói aprópecsenyét főztem. Tudom, hogy ez egy egyszerű étel, és biztos sokan nagyon jól el tudják készíteni, de annak aki mégsem, vagy aki már csak régen csinálta, annak úgy gondoltam most mégis leírom ide ezt a receptet. Nem nagy talány ez a fogás,…..
Gourmet Girls Fondü 2011.02.14 13:24:00
A péntek esténket kettesben töltöttük otthon, és egy kis töprengés után rájöttem, hogy ere az estére egy kis fondüzés lenne a legmegfelelőbb. Valami olyat akartam, ami nem csak egyszerűen egy olyan étel, amit elkészítek, és utána egy perc alatt belapátoljuk, és…..
Defni 2011.02.18 11:30:49
Ezer éve nem írtam egy bejegyzést sem, de remélem azért még maradtak olvasók! De hát időközben voltunk síelni, ami egyébként szuperül sikerült, aztán meg próbálkoztunk kicsit lefogyni, amit a síelésen felszedtünk, mert nálunk egy síelés tulajdonképpen olyan mint egy…..
Gourmet Girls Vargabéles 2011.01.18 12:06:00
Hétvégén kis vendégség volt nálunk, amire sushit csináltam...aminek az elkészítési technikájáról majd egyszer szintén beszámolok (csak most időhiánya miatt ezt nem teszem), és desszertnek, meg valami magyaros, és laktatót akartunk, ha netán valaki nem annyira rajongana a japán…..
Az én drága férjem szombatonként gyakran meglep engem egy álatala készített reggelivel, amit nagyon szeretek :) De talán meg is érdemlem, ha arra gondolok, hogy hétköznapokon ő mindig arra ébred, hogy a kávégép darálja a kávét, ami a reggeli készítés utolsó fázisa - tehát…..
Defni 2011.01.04 09:15:19
@Attala: jobb lenne, ha nem cikiznéd a tojásfőzés tudományát, hanem vasárnap reggel te is kipróbálnád, sikerül-e a megfelelő lágytojcit az ágyamba szertviroznod