Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JeetTrader

0 bejegyzést írt és 2222 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A La Gazzetta dello Sport fájdalmas távozókról ír, a lap szerint Cristiano Giuntoli fiatal tehetségek értékesítését tervezik, Matías Soulé és Dean Huijsen nyáron elhagyhatja a klubot, távozásuk pedig 30-30 millió euróval gazdagíthatja az Öreg Hölgyet, és erre az összegre szükség is lesz a nyári…..
A Juventus a Bajnokok Ligája-indulást jelentő bajnoki helyek egyikéért zajló versenyfutás talán utolsó és legfontosabb csatáját vívja vasárnap este. A tabella harmadik helyén álló zebramezesek megőrizték pozíciójukat a Bologna botlásának köszönhetően, s az AS Roma otthonába látogatva, négy…..
Romeo Agresti értesülései szerint nemrégiben egyeztetés volt a Juventus és Adrien Rabiot édesanyja/ügynöke között. A kapcsolat a Juventus és az ügynök között nagyon jó, Adrien Rabiot viszont nem kívánja elsietni a döntést, és feltehetően a jövője kapcsán fontos a jövő évi edző kiléte is. A francia…..
JeetTrader 2024.05.05 17:52:01
@venember83: nem követtem Huijsent de egy két Roma meccsen láttam játszani ahol rendkívül jól játszott és magabiztos volt.
Egyetlen ordas hibája volt de ilyen még most belefér, főleg a Romának ;)

Fenntartom h sajnos az a büdös helyzet h azokból tudunk pénzt csinálni akiknek van mercatoja. Huijsen mellé kell egy rutinos védő így sajna átadó lista lehet belőle...ugyanez igaz Sulera is, csak ő már lehet annyira érett h bevethető legyen.
Egyet tudunk, nagy gyövés-menés lesz, ahhoz meg pénz kell.

A Barranechea és társait ha beszamitjak csak örüljünk.
A Juventus a bajnoki tabella ötödik helyén álló AS Roma otthonába látogat vasárnap este, s egy esetleges győzelemmel a zebramezes csapat biztosíthatja helyét a Bajnokok Ligája következő kiírásában. "Egy erős Romával nézünk majd szembe, amely jó teljesítményt nyújt, annak ellenére, hogy csütörtökön…..
JeetTrader 2024.05.04 23:40:26
@venember83: ha most ikszelunk akkor csak annyit érünk el h megint elodazzuk a győzelmet. Így is úgy is győzni fog kelleni. És most azt sem mondanám h egy Salernitanat majd egyszerűbb lesz megverni vagy Monzat. F

A Roma nyíltan fog játszani, ide a rozsdás bökőt! Lesznek lehetőségeink. Értem én az iróniát de itt lenne az ideje megmutatni mit tudnak a srácok. Már azt is elfelejtettem h mikor nyertünk utoljára...
A Milan elleni mérkőzést követően a Tuttosport szerint a mester két szabadnapot adott a keretnek, mert nagyon feszült a helyzet, elégedetlenség, csalódottság és keserűség jellemzi a csapatot, és így remélhetőleg ki tudnak kapcsolódni a játékosok. A keretbeli elégedetlenséget jól mutatta például a…..
JeetTrader 2024.04.29 17:31:55
@Lanzafame: igen, igen...Allegri mondjuk be is vallja, hogy sokat épít a játékosokra, pontosabban hogy majd bizonyos helyzetekben majd ők megoldják....csak hát jelenleg neki kellene megmondani, hogy hogyan kellene megoldaniuk...

@Gaben Smith: én az egyik legnagyobb szószólója vagyok annak, hogy nem az edző teszi a csapatot, hanem a játékosok. Ezt annyiban módosítanám, hogy ez helyzet függő. Van olyan együttállás amikor az edző felfogása, kiállása, mentalitása, taktikája valóban game changer. Most azért félek a váltástól, mert volt itt most hirtelen már Sarri, Pirlo és Allegri, közben a keret változgatott valamit, de mégsincs előrelépés. Itt most eleve kell egy új edző, aki kap új játékosokat. Reméljük beválik és látszik majd valami előrelépés....

...addig viszont a BL-t akármi is van ki kell sajtolni, a kupa meg egyszerűen csak kell!!!
Juventus FC blog Dühöngő 2016.03.19 22:39:46
Ez tényleg egy dühöngő, kiélhetitek magatokat rendesen. Itt nincs OFF-olás, jöhetnek a pletykák, az átigazolások, a vélemények, teljesen vegyesen. Akár a Juventushoz tartozik, akár nem (teljesen). A trágárság, egymás mocskolása persze itt sem megengedett, ezért ettől tartózkodjatok! Mindent bele!…..
JeetTrader 2024.04.29 11:16:47
@venember83: bizonyára ezt fent is látják és remélhetőleg valahogy bemakoljuk a BL indulást h aztán ujrakezdhessunk mindent. Nem lesz az sem garancia semmire de legalább lehet valamiben bízni.

Előbb utóbb minden nagy csapat hasonló sorsra jut csak egyeseknek sikerül gyorsabban talpra állni. Ennek a feltétele a jó vezetés, meglátjuk most nálunk ez meg lesz e Guntolival...reméljük...
Gianluca Di Marzio, a Sky Sport szakértője nemrégiben a Juventus edzőhelyzetéről beszélt, és megerősítette az elmúlt hónapok pletykáit, miszerint a Juventusnál nyáron váltás várható. „Az utód tekintetében azt tudom mondani, hogy Thiago Motta a kiválasztott szakember, de arról nem tudok nyilatkozni,…..
JeetTrader 2024.04.28 13:47:05
@gomorra21: lassan ott tartunk H azonos kvalitasuak. Zirkzee mondjuk sokkal technikásabb. Nem gondolom h együtt lennének a pályán. Egymast jól cserélhetik.
JeetTrader 2024.04.28 17:04:37
@gomorra21: pontosan! Sokkal egetobb lenne ilyen értékben egy irányító kp beszerzése vagy két olcsóbb de hasznos/hajtós játékos...nem hiszem h Zirkzee komoly célpont emiatt. Ha igen akkor Bremer, Sule és Huijsen is eladásra kerül...vagy épp Vlaho és akkor aztán fullon új Juve épül a nulláról.
A Juventus bejutott az Olasz Kupa döntőjébe a Lazio ellenében, így Massimiliano Allegri csapata kedvező lelkiállapotban készülhetett a Milan elleni szombati presztízsmeccsre. A Milan a torinói mérkőzést Davide Calabria, Fikayo Tomori és Theo Hernandez hiányában kénytelen letudni, miután a fenti…..
JeetTrader 2024.04.27 16:27:32
@venember83: Yildiz a kezdőben...ezt most nagyon adnám. Chiesa jelenlegi formája kb csereként jatszatasat szavatolja...

Remélem felszívja magát a díszes társaság. Tétje is van és vedosor hiányában otthon illene lenyomni a Milant.
A Juventus egy korábbi játékosa, Alen Bokšić a La Gazetta dello Sport riporterének nyilatkozva osztotta meg gondolatait a zebramezesekről ,s természetesen szó esett a Torinóban töltött évekről és a jelenlegi csapatról is. "Ha a Juvéra gondolok, az első kép a Borussia Dortmund ellenében elveszített…..
JeetTrader 2024.04.26 08:07:43
@Wizzurah: hát azért nem hinném h ilyen egyszerű a képlet. Nem túl gyakori h 16 éves srácok rohangáljanak egy Harcában vagy máshol.
De tény h fiatal és fiatal között is nagy különbség van. Azért ha a mi fiataljaink is képviselnének olyan szintet akkor jatszanának...de látjuk h sajna egy egy megmozdulásuk után már nem képesek azt a szintet hozni, fejlődniük kéne...ahhoz még játszani kéne, de instabil tőlük a csapat akkor irány a kölcsön.
JeetTrader 2024.04.26 08:09:11
@JeetTrader: ugyanakkor Yildizzel sztem nem ez a helyzet (csak tudnám mi). Őt nem értem miért nem jatszatjuk...
Romeo Agresti a minap arról beszélt, hogy naivitást feltételez a gondolat, miszerint ez a Juve ismét a legmagasabb szinten fog teljesíteni Massimiliano Allegri távozásával. Bizonyosan jót fog tenni mindenkinek, ha egy más jellemzőkkel rendelkező edző veszi át a csapat irányítását, de ahogyan már…..
Juventus FC blog Mercato 2018.09.29 19:48:50
08.12. HIVATALOS: Filip Kostić 2026-ig tartó szerződést írt alá a klubbal, átigazolási díja 12+3 millió euró 08.10. HIVATALOS: Nicolò Fagioli 2026-ig hosszabbított a klubbal. 07.20. HIVATALOS: 41+8 millió euró fejében Glieson Bremer csatlakozott a Juventushoz, 2027-ig kötelezte el…..
JeetTrader 2024.04.12 06:54:36
@Rikoo: Perint sajnálni fogom. Sztem nagyon jó kis kapus. Szecesnyivel elvagyok, legalább ez a csapat rész rendben volna vele.

Sokkal egetobb a többi csapat rész, nem lesz könnyű ha kapus posztra is 40 millakat kell majd költeni...
JeetTrader 2024.04.14 21:32:37
@Rikoo: jöhet, főleg ingyen. Felipe Anderson és Luis Alberto sztem okos fogások lennének. Remélem lecsapunk rá...
JeetTrader 2024.04.19 19:20:22
@venember83: szerintem is ez lesz. Elvégre pont ezért szereztük őt is meg. Találja meg azokat a fiatalokat, akik még nem ismertek annyira, de akár azonnal különbséget jelenthetnek illetve gazdaságilag fenntarthatóbb módon segíthetik a csapatot.
Romeo Agresti legfrissebb beszámolója szerint a Juventus a tárgyalások végső fázisánál tart Felipe Anderson szerződtetése ügyében, a Lazio játékosa nyáron ingyen csatlakozhat a Juventushoz. Az újságíró szerint a védelembe első számú opció Riccardo Calafiori, a Bologna ígéretes fiatalja. Federico…..
JeetTrader 2024.04.15 19:03:38
@Rikoo: hacsak Guntoli pár millaert meg nem veszi...;) igen kockázat...

Amúgy Luis Alberto és Felipe Andersonnal illetve Mottaval előbbre lennénk. Sajna továbbra sincs pénz így olcsón vagy ingyen tényleg jó fogások lehetnének.

Aztán meg várjuk ki a végét. Lehet a semmiből fog Guntoli hozni vkiket akikrol még csak nem is hallottunk.

Egy tuti. Nagy jövés menes lesz. Csak lenne már meg a BL H lehetne kezdeni a mercato érdemi tervezését.
Mirko Di Natale, a TuttoJuve munkatársa a mai napon elég egyértelmű értesülésekkel szolgált a Juventus edzőhelyzetéről: „Jelen pillanatig nem volt semmilyen kapcsolatfelvétel a vezetőség és Massimiliano Allegri között a jövő tekintetében. Az edző szerződése 2025 nyaráig érvényes, és a felek még nem…..
JeetTrader 2024.04.09 15:31:30
@alexGicamo: Amúgy a mostani játékos pletykák érkezők tekintetében elég jó támadó/cselező képességgel rendelkező egyének benyomását keltik. Motta taktikája is elég támadó felfogásúnak tűnt, vagy inkább azt mondanám, hogy a teljes csapat együtt támad/védekezik. Így még egy 4-1-4-1-ben is sokkal offenzívebbnek tűnt a Bologna mint mi bármikor.

Semmire nincs gari, de váltani kell és ez most végre úgy fest megtörténik. Sokan mondták hogy kockáztassunk, itt most lesz megint kokcázat, amit Guntoli úgy fest okos és olcsó igazolásokkal akar megtámogatni.

Nekem jó érzéseim vannak ezzel kapcsolatban, csak legyen minden deal a lehető leghamarabb leütve.
JeetTrader 2024.04.09 21:43:31
@Attilio79: előtte Contenak sem volt, Zidanenak sem volt és frisskent Xabi Alonsonak sem volt, de Xavinak sem volt, csakúgy mint Gardiolanak.

Sokkal inkább számít az h tudja e azt játszatni a csapattal azt ami az elképzelése ugyanis nap végén a játékosok kepessegein sokkal több múlik.
A Sportmediaset ma rendkívüli pletykákkal állt elő, amely szerint Federico Chiesa, Daniele Rugani és Wojciech Szczęsny nyáron elhagyhatja a Juventust Thiago Motta érkezésével. A klub pedig Teun Koopmeiners és Riccardo Calafiori érkezésével számol. Gianluca Di Marzio is érdekes fejleményeket osztott…..
Michelangelo Rampulla a TvPlay műsorában beszélt a Juventusról, amely az egykori kapus véleménye szerint igen messze áll attól a szinttől, amit képviselnie kellene. „Ha a Juventus megnyerné az Olasz Kupát, illetve bejutna a BL-be, az fontos eredmény lenne a klub számára, ugyanakkor ez minimális…..
JeetTrader 2024.04.05 12:06:19
@venember83: hiába, a számok nem hazudnak. Lehet, hogy nem rúg mondjuk gólt, de a védőket leköti és ezzel is előnyt tud ám a csapatnak szerezni. Csak nagyon kellene hogy buta dolgok miatt nem pirosozza, meg sárgázza ki magát, illetve nem legyen sérült. Ezek szerint nélküle idén elég nullácskák lennénk...

Amúgy kb hasonló a helyzet Locatelli esetén. Ő is rengeteget robotol hátul és fedezi a védelmet mikor például Gatti Ronaldonak képzeli magát. Nagyon nem szembetűnő, de jelentős szerep ez. Ugyanakkor itt lesz az ideje neki is előrelépni, mert mivel messze nem Pirlói képességekkel rendelkezik, a rossz megmozdulásai maradandúbbak.
A Juventusnak mihamarabb ki kell lábalnia az egyre mélyülő hullámvölgyből, amennyiben el kívánja érni minimális céljait a jelenlegi szezonban. A bajnokságban erre még nyolc mérkőzése maradt a zebramezeseknek, azonban az Olasz Kupa elődöntőjében már nem lesz ennyi lehetőség a…..
Michele Criscitiello, a Sport Italia vezetője szerint a Juventusnál változás várható, és Thiago Motta fogja váltani Massimiliano Allegrit a bianconero csapat padján. „Thiago Motta érkezik a Juventushoz Cristiano Giuntoli elképzelésének megfelelően, aki hamar lépett a jelentős klubok által képviselt…..
Tovább folytatódik a Juventus elképesztő vesszőfutása, Massimiliano Allegri csapata ezúttal a Lazio otthonában, a hosszabbítás perceiben esett góllal szenvedett vereséget, így komoly erőfeszítésekre és formajavulásra lesz szükség, ha a zebramezesek ott akarnak lenni a Bajnokok Ligája jövő évi…..
JeetTrader 2024.03.30 21:46:27
@venember83: hát ez a meccs mutatta meg h vélhetően senki....kérdés h van és stopp loss??

Többek között az a baj ezekkel a nyilatkozatokkal h pont az ellenkezőjét érzi végig az ember. Pontosabban azt h nincs kontrollja már semmi felett és így nem tudni mitől remélhetnenk változást.

Akik közül most lehet válogatni...Landucci, Montero, Zidane (???)....Conte....vagy marad Allegri és...
A Juventus a válogatott szünetben nehéz menetelésre készülhetett, hiszen a hátralévő kilenc bajnoki számos kihívást tartogat nívós olasz csapatok ellen, s ezen kívül Massimiliano Allegri csapatának még az Olasz Kupa kétmeccses elődöntőjében is bizonyítania kell. Szombaton a Lazio az ellenfél…..
Massimo Bonini, a Juventus egykori középpályása a Tuttosportnak nyilatkozott az Öreg Hölgyről, és a csapat által átélt hullámvölgy okán természetesen leginkább a problémák merültek témaként. „Mi hiányzik a Juventusból? Ebből a Juventusból hiányzik az olasz játékosokból álló tömb, ami mindig alapját…..
Komoly átalakulás előtt áll a Juventus, s nem csupán a csapat kispadján következhet változás, de komoly mozgás várható a keretben is. A torinói klub szeretne azonnali minőséget képviselő játékosokat igazolni, ám ehhez alighanem be kell majd áldoznia néhány fiatal tehetséget. A Juventus egyik…..
Thiago Mottát egy Castiglion Fiorentinóban rendezett sportgálán kapták mikrofonvégre a Tuttomercatoweb munkatársai, és a futballistaként számos jeles klubot megjárt szakembert kérdezték az edzői munkáról, illetve felmerült a jelentős klubok érdeklődése is, hiszen nyáron lejár a szakember szerződése,…..