Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Slim

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem meglepő. Az viszont már igen, hogy a tavalyi premier adatait nem csak egy kicsivel, hanem a duplájával sikerült megfejelni. Most 5,9 millióan látták az évadnyitó részt, ezzel szemben tavaly 2,93 milliós nézőszámot produkált. A bravúros kezdés megnyitotta a sorozat utolsó nyolc…..
moziba:be Utopia (2013-) 2013.03.17 09:40:31
Miért nem írunk semmit? - jönnek a kérdések folyamatosan. Egész egyszerűen nem láttunk mostanában olyan filmet, ami megérdemelte volna, hogy írjunk róla. Ez egy hosszabb folyamat eredménye, ugyanis a méregdrága és kiszámítható blockbusterek és egy-két jól sikerült "indie"…..
Ha valaki felkiált, hogy ez bizony létezik rendes játékként is, teljesen igaza lesz. A Portal 2D ugyanis ama célból készült, hogy egyfajta elismeréssel adózzon az azonos nevű "rendes" játék második része előtt - ahogyan ezt megtették az első rész esetében is korábban. Aki…..
A Nívó blog felmérése szerint 30 napos próbaidőt, és elhelyezkedésig járó munkanélküli segélyt szeretnénk. Az LMP-s demagógiát sikerült legyőzni egy még nagyobb demagógiával. Több ezer válasz érkezett online felmérésünk kérdéseire, amely bár nem reprezentatív, az…..
Slim 2012.03.12 08:10:13
@Erdőtársulás:
Egyetértek.

Az pedig nagyon furcsállom, hogy még nem olvastam a neten pozitív kritikát erről a kezdeményezésről.

Ti, akik ezeket a cikkeket írjátok, nem magatok is munkavállalók vagytok?

Vagy tényleg ennyire lehet azonosulni azzal a gondolattal, hogy inkább szívunk mi többet, csak legyen már jó a gazdaságnak ebben a legcsodálatosabb országban? El lehet ezt hinni egyáltalán?
Ma egy egész oldalt ajánlunk, ahol a Javának hála régi C64-es klasszikusokkal lehet szórakozni. A több száz név között vannak olyan remekek, mint a Paperboy vagy a Ghosts’n’Goblins, mi viszont a Commandót emelnénk ki. A VHS-korszak egyik kedvenc témáját feldolgozó…..
Szóljon a következő válogatás azoknak, akik azt kifogásolták, hogy a logikai játékok túlsúlyban vannak a blogon (ami egyébként igaz, de hát mit csináljunk, ha egyszer ez a műfaj a kedvencünk). A lent linkelt játékokban nem kell gondolkodni, legfeljebb csak addig kell használni a…..