Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kata-Kata

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Birka nép A birka és a bizalom 2009.09.02 01:32:00
90. zsoltár Tebenned bíztunk eleitől fogva, Uram, téged tartottunk hajlékunknak! Mikor még semmi hegyek nem voltanak, Hogy még sem ég sem föld nem volt formálva, Te voltál és te vagy, erős Isten, És te megmaradsz minden időben.  Az embereket te meg hagyod halni, És ezt mondod…..
Birka nép A birka és tsa 2011.01.24 22:20:00
„Néha azt veszem észre, hogy még én is tele vagyok szörnyű előítéletekkel. Hát mit akarok akkor tőlük? Múlt héten bejön egy asszony, és sír. Három hónapja nem kapott gyerektartást. Kérdezem, hol a férje? Nem a férje, csak együtt élnek. Született két gyerek, aztán…..
Sok évvel ezelőtt történt, hogy a BNV-n járva megláttam egy egykori évfolyamtársamat, barátomat, esküvői tanúnkat.  A cég, amelyet képviselt, számítógépek gyártásával foglalkozott, ő volt a magyarországi ügyvezető igazgató.   Akkor még nem tudtam, hogy az…..
Birka nép Az öngyilkos birka 2010.12.28 00:54:00
 1. telefon (2010. december 24., 14.05): – Szia.– Szia. Ki vagy Te?– Én Döme vagyok. Mindössze egyszer beszéltünk telefonon, az élettársamat kerested. Csak boldog karácsonyt akartam kívánni neked.– Köszönöm. Neked is legyenek boldog ünnepeid.–…..
A lingam masszázs nőnemben a jóni masszázs. Vagyis ha van szakszerű kezelés a péniszre, akkor kell legyen a puncira is. Van. Egy másik blogból vettük át a következő írást, a szerző engedélyével. ....egy kis erotikus élmény. Minap nézelődtem, egyelőre szeretőre nem sikerült…..