Regisztráció Blogot indítok
Adatok
dolgok

3 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ezer éve nem játszottam már a Lineage 2 NC Softos játékkal. A múlt héten annyira unatkoztam, rávitt a lélek és letöltöttem egyet a régi szép idők emlékére. Gyorsan kerestem egy gagyi pvp szervert, ahol gondoltam, halálra verek mindenkit... http://l2showgames.com.br/ ez…..
Merő rosszindulatból elegyedtem szóba a Tuning Show-n alig észrevehető kisebbséget alkotó suzukis srácokkal, akik délre már teljesen bepácolódtak a velük tőszomszédságban lévő pecsenyesütő irányából érkező ételszagtól. Személyes érintettségem miatt is érdekelt, miért…..
dolgok 2012.06.27 10:40:44
@bazsiboy: Teljes mértékben egyetértek veled... Ily' mód lenéző stílusban írni egy cikket egy eléggé egyedi autóról... Ezek után 100 fikázó komment... Szerintem meg igenis dizájnos autó, (igaz belülre a babakék festés nem kellene) de már alapból a készült képek sem előnyösek, miért nincs kép a teljes belsőről?
Áhh...
Mindenféle hülyeség :) Temetés 2011.01.03 22:30:34
Szerinted, ha egy temetésen úgy vagy résztvevő, hogy az elhunyt személy hozzátartozója vagy, akkor nem érzed azt, hogy a régnemlátott rokonok kicsit képmutatóan, muszájból jönnek oda hozzád részvétet mondani/mutatni? Teljes hányinger kerülget, mikor úgy felejtenek el rokonaid,…..
A blogolásban az a jó, hogy fogod magad, leírod amit gondolsz, és ha valakinek kedve tartja, olvassa, esetleg kifejti ő is véleményét, tapasztalatát egyes dolgokról. Vagy a másik lehetőség, hogy a kutyát sem érdekli, hogy mégis mit írkálsz magadnak. Igazság szerint abszolút nem…..