Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hangyagya

0 bejegyzést írt és 39 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
apacuka Nekem a Balaton ... 2012.03.22 00:19:46
Siófok utcáin kocogok. Olyan utcákon ahol néhány hét vagy hónap múlva különböző nemzetiségű turistatömeg fog hömpölyögni. Olyan utcákon ahol amúgy én nem járnék mert kerülöm a tömeget. Az előttem kocogók eltűnnek egy jobbos utcában. Mire én is odaérek már a rövid…..
Károly egy egészen hétköznapi, mostanában igen gyakori jelenségre hívja fel a figyelmet. Van elég sok olyan nap, amikor mocskos, nyálas, párás, ködös időben kell autóznunk. Meglepően sokakat nem zavar, hogy őt csak 30 méterről fogják észrevenni, a lényeg, hogy ő nagyjából…..
hangyagya 2011.01.06 08:39:56
@metal: ha valaki ilyet írna, akkor azt írnám, hogy játék képen üljön le velem szemben egy székre. A székkel szemben lévő saját kivilágított kocsija, járó motorral. Elkezdek számokat mutatni a kezemmel, a kivilágított autója körül 1-1 méterrel. Amint nem tudja megmondani hányat mutatok, (mert esetleg nem jól látja a szemébe világító fényektől) átmehet rajta a saját autója.

Utána felsegítem, elkísérem a szemészhez (is).

Ne abból induljunk már ki, hogy te mit gondolsz arról, hogy engem mennyire vakít! A túl sok és erős fény azért biza' veszélyforrás.
hangyagya 2011.01.06 08:45:58
@horex: a globális és személyes kapcsolatról igazad van, de nem ettől a többletfogyasztástól van költségvetési hiány...

egyébként pedig nem a biztonsággal kéne spórolni

Az önkormányzatok a közvilágítással, a közintézmények (kórház, stb.) a fűtéssel, világítással azért nem spórolnak, mert nem fűződik hozzá a **döntéshozó személyeknek** anyagi érdeke.
hangyagya 2011.01.06 19:21:17
@Szelid sunmalac-Elmeny designer: és ha rossz a kocsi, ki kell rajta cserélni a gépjár művet?
Azzal egyetértek, hogy minden kocsin lassan már az ablakmosó feltöltéshez is a legtapasztaltabb szervizest kell odahívni :)
Én Tibor helyében az egész parádé végén tuti nem dudáltam és villogtam volna rá egy ilyen baromra, mert ki tudja, mire képes, ha a kamionos ennyire vissza tudta szivatni. Elmebeteg az ilyen folyamatosan fénykürtölő-dudáló, kamionra személyautóval ráhúzó ember. De itt ezen már…..
hangyagya 2011.01.05 18:40:56
@[mike]: tulképp vártam, hogy összeakadjak egy szervvel akkor: eszméletlen csecsemővel a jobb1-en, villogós kíséret jár nekem.
hangyagya 2011.01.05 18:43:03
@GSX-R: :) thx :)
illetve nem kíséret, hanem felvezetésnek hívják, megkérdeztem.
hangyagya 2011.01.05 23:50:24
@Xezs: Egyetértek és pontosan ez az amit mondtam: infó nélküli, indulatos, negatív feltételezéseken alapuló döntések ezek.

Minden vidéki utamon többször fordul elő az ilyesmi, már csak felolvasom magamban a forgatókönyvet és röhögök az egészen. Úgy intézem, hogy baleset nélkül túl legyek rajta és megyek tovább. Amikor hazaérek, végiggondolom, hogy ha az indulataim vezéreltek volna, hány rohadt nagy balesetet okoztam volna, amiben esetleg én is ott maradhattam volna...

és még egy gondolat: nem érzem magam lúzernek ha valakit elengedek, de a tolakodás ki tud hozni a sodromból. Megkérdeznék egy közlekedés pszichológust erről, teljesen tanácstalan vagyok