Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lujoo

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A közelmúltban olvastam a BSTH levlistán, miszerint a Mammutban található Saturn áruházban a Don Matteo első évadjának DVD változata 1000 Ft alatti áron megvásárolható.Akinek még nincs meg Terence Hill eme nemes alkotása és a fővárosban tartózkodik, gondolkodás…..
Annyira foglalkoztat ez a filmes bakik téma, hogy arra gondoltam/gondoltunk, hogy kicsit megmozgatunk titeket ismét!Persze, hogy sokan ismernek sokféle bakit a BSTH filmekből, de hogy le is írják, sokszor lusták. Nos, arra gondoltunk, hogy kicsit serkentjük a fantáziátokat, na persze nem…..
Krumplishal Galambröptetés 2011.01.28 21:32:00
Madaraim! Tudjátok-e hogy mit jelent a galambröptetés?Nos ha nem, hát tessék: Bud úgy mér ütést ellenfelére felülről lefelé, hogy az hosszában fordul meg a tengelye körül... Számos filmben visszatérő jelenet ez a bunyókban, mégis összesen két kaszkadőr volt erre…..
Krumplishal Oliver Onions 2011.02.04 22:45:00
Tudtad-e, hogy a BSTH filmek legsikeresebb szerzőpárosa Guido és Maurizio de Angelis, olyan filmek zenéjét is jegyzi, mint az Alain Delon főszereplésével készült Zorro, illetve Magyarországon oly nagy sikert befutott Sandokan, a maláj tigris. Ez utóbbit, mi a Neoton Família által…..
A neten böngészve jutottam el a filmkatalógus oldaláig, ahol természetesen ismételten rákerestem a mesterek már sokszor látogatott adatlapjára, majd filmjeikre.Természetesen az összes alkotásukat osztályoztam már csillagos ötössel, de ez nem rettent vissza attól, hogy ismét…..
Nem csupán a Krumplishalon találkozhatunk Buddal, hiszen kis túlzással azt is mondhatjuk, hogy most a csapból is ő folyik. Itt kell megjegyeznem, hogy mi lesz Terence Hillel, édes kisfiam, mi lesz Terence Hillel? Talán a nagy mackó jobban eladható? Érdekesebb hírforrás? Mielőtt ebbe…..
Lujoo 2011.01.11 20:57:21
@Ooorsi: Annyira jó hogy minden korosztály szereti :)
Lehet hogy Carlo Pedersoli-t kellett volna mondani a Libriseknek, mert Bud-ként nem ismerik :D
Krumplishal És a CD-t nyerte: 2011.01.06 20:29:00
Vége ennek is, a nyeremény elkelt. Ezúttal 33 helyes megfejtés érkezett, az utolsó 19.58 kor futott be. Nagyon jó volt ismerős neveket olvasni, hiszen többen már a pólós játékon is játszottatok! Mi is nagyon élveztük, naponta a zenéket összerakni, kigondolni, kicsit olyan volt…..
Nem tudom, hogy kinek okoz még álmatlan éjszakákat ez a kérdés, de én még mindig nem tudok dűlőre jutni önmagammal szemben sem. A szívem azt diktálja, hogy Paragulis, de több helyen Parapolis van írva a stáblistákon.Talán egy láthatatlan ember volt?Sokféle ötlet eszembe jutott,…..