Adatok
nagyzsuzsa
0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.
Mi sem volt megszokottabb a '70-es években, mint a konyhában éppen forró vagy már kifutott tej. Abban az időben (és természetesen előtte is) a tej nem került hetekre illetve hónapora gyárilag tartósítva, a friss tej pedig gyorsan megromlott, ezért a tejforralás a háztartás szerves…..
Belépve többet láthatsz. Itt beléphetsz
Ez a korong kb 8 cm átmérőjű, a szélén vastagabb, úgy 1cm, a közepe 3mm lehet.
Ezen a címen találtam egyet, ha valakit érdekel: dico-cuisine.fr/images/Anti_monte_lair_DC_t.800.jpg (A Google képkeresőjébe kell beütni). Van mellette egy alumíniumból készült is, én ilyet még nem láttam, de nem venném meg. Nem lehet tudni mi megy át belőle a tejbe. Az üvegkorong melegítés közben sem pattan el.