Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hogyanlehet

3 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Zoli már biztos szénné idegeskedte magát, hiszen ahogy nézem, ma jár le a befizetési határideje ennek a vicces számlának. Nem kellett volna égive hagyni a régi 100wattos izzókat, muhaha: Mellékletként csatoltam egy képet, mely a blog profiljába illik. Az E-ontól érkezett egy…..
"Kevesebb ideig lehet tartozni a számlákkal tavasztól. Az eddigi 3 hónap helyett, már 2 havi elmaradás után kikapcsolhatják a szolgáltatók a gázt vagy a villanyt. Az erről szóló jogszabályról a tavaszi ülésszakon szavaz a parlament, és a tervek szerint áprilisban léphet…..
hogyvolt VV4 - 4X27 2011.01.11 09:50:00
Ha az Üvegtigrisből megtudhattuk, mi az a latin lever (Nem lever, lover! Baszógép! Kösz Csoki, sokat segítettél!), a tegnapi összefoglalóban láthattuk magát a harmadosztályú latin szeretőt is, Alekosz személyében. A nem mindennapi látvány leírásához még nem találtam megfelelő…..
hogyanlehet 2011.01.11 19:11:59
Előszóban annyit,hogy jogosnak tartom,azt az intézkedést,miszerintKözterület-felügyelőket vetnek be a bliccelők ellenAz index.hu cikke szerint,idézem:"a közterület-felügyelők a BKV-ellenőrökkel közösen látnak el szolgálatot. A közös ellenőrzésre a Rákóczi úton…..
Hogyan lehet? Való világ? 2011.01.08 08:42:00
Hogy is van ez?A ValóVilág negyedik szériájából kihagytak egy igencsak érdekes mozzanatot!Mégpedig a karácsonyi balhé eseményeit,amikor is a Éva igencsak érdekes szavakat vágott a testvérpár Gigi és Béci fejéhez!Talán csak nem a faji hovatartozásukat firtatta?Valószinüleg…..