Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mignorina

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Modorosblog Gyűlölöm a havat 2013.01.14 20:15:23
Örömködsz? Szereted a havat? Imádod, ahol kószán hullanak alá a szeleburdi hópelyhek? Kiállsz az utcára, égnek tátott szájjal, és megpróbálod bekapdosni őket? Akkor jó, ugyanis jöhetsz hozzánk lapátolni. Én kibaszottul gyűlölöm ezt a mocskos csapadékot. És gyűlölök…..
BUÉK mindenkinek! Az év első posztjában egy nős férfi 14 év után rájön, hogy nagyon elkapkodta a házasságot, ugyanis a nagy Ő csak most került képbe. Most megismerheted a két tűz között őrlődő férfi lelki világát. Mert 14 év nagyon hosszú idő… És természetesen az…..
Mignorina 2011.01.03 15:46:12
@Zsu4:
Teljesen egyetértek, ez egy szerencsétlen és érzelmileg infantilis krapek, és ha Terike lenne a felesége 14 éve, mostanra rá sem bírna nézni. Gratulálok az éleslátásához; nem sajnáltatnia kellene magát, hanem felnőni, és ha szövetségest akar, akkor kitartani a szövetségben jóban-rosszban, ha meg szerelmet, akkor ne akarjon gyereket. Egy szerelem sem tart örökké, legjobb esetben is "csak" szeretetté szelídül. Döntse el, hogy számára melyik értékesebb. Fogadok, hogy nagyon hamar két szék közül esik a pad alá, de nem sajnálom érte.