Regisztráció Blogot indítok
Adatok
aviik

0 bejegyzést írt és 53 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel tavaly letelt az öt év a műtét óta és tünetmentes voltam, kitettek az országos intézményből azzal, hogy a továbbiakban a területileg illetékes helyeken folytassam. De egy furcsa véletlennek köszönhetően a rendszerben volt még egy beutaló idénre, a mammográfiára. Nem mondom, egy kicsit…..
Egészséges életmód ide, diéta oda, kénytelen vagyok kimondani: én utálom a tengeri halakat. Legalábbis azokat, amelyeket itthon árulnak. Frissek, ezt írják róluk. Szerintem meg nem romlottak csupán, de olyan kegyetlen tengeri hal mellékízük van, hogy egész nap szenvedek tőle, miután megettem.…..
A tervek szerint a jelenlegi endokrin terápiás gyógyszerem két évig kell szedni. Utána - a várható mellékhatások elkerülése érdekében - lecserélik egy másikra. Aminek meg másféle mellékhatásai lehetnek, közöttük a csontritkulás. Mivel éppen van egy ingyenes szűrőprogram a kerületben, és ötven éves…..
(Szolidaritás Balavány Györggyel, akit 10 millióra perelnek a véleményéért. Csatlakozz, tedd ki te is a blogodra! Aztán ítéljék el egyszerre az összes bloggert...) A közmédia, kisfiam? Amikor a pénzünkből hazudnak nekünk. Hallgatom a híradót, hogy hadd tudjam már, mi van;…..
Penteken talalkoztam Daviddel, alig vartam, hogy elmeseljek neki mindent ami a suliban tortent. Kivancsi voltam ismeri e az uj jelnyelv tanaromat, mit szol az uj konyveimhez es ahhoz, hogy tantargyi kovetelmeny, hogy siketekkel kell fotozkodnom. Megmutattam neki a listat a rendezvenyek helyszinerol…..
Rudolph the Red-Nosed ReindeerHad a very shiny nose,And if you ever saw it,You would even say it glows.All of the other reindeerUsed to laugh and call him names;They never let poor RudolphJoin in any reindeer games.Then one foggy Christmas Eve,Santa came to say,Rudolph with your nose so bright,Won't…..
aviik 2011.12.25 22:04:54
Hihetetlen, hogy mar csak kettot kell aludni es itt a Szenteste, nagyon hamar eljott. Amikor a szomszedok elkezdtek disziteni a hazaikat es a mufenyoiket akkor meg volt majdnem egy honap Karacsonyig. Moccanni sem lehet az uzletekben, mondjuk teny, hogy remek akciok vannak. Itt az a szokas, hogy…..
Hosszas tipródás után négy terméket szemeltünk ki, kizárólag a szín és pillantnyi elmeállapotunk (nem jellemző érték) alapján. A Haribo (gyártó: Haribo Hungária Kft., Nemesvámos, Szeder u. 5.) két termékkel is felhívta magára értő figyelmünket: a Happy Cola és a…..
 Réti János írása a Tízes villamos c. site-ról. Egyszer volt Török Robi  Jó, ha két kocsi állt a taxiállomáson a városközpontban, az IKV (Ingatlankezelő Vállalat) épülete előtt. A droszt, amikor tele volt, kinyúlt egészen a nagy ABC (ma Match) elé. De azon…..
Nem ebben állapodtunk meg! XX 2011.08.21 04:09:00
  Ketteském ma húsz éves :) Majd mindegyikkel kapcsolatban szerelmet vallok, de most ő van soron. 1991. augusztus 20-án a pápa Magyarországra látogatott. Ennek kapcsán értesített a szülész-nőgyógyászom valahonnan a Balaton mellől (Akarattya egyébként), hogy meg ne…..
Tudom, tudom... Megígértem, hogy írok, de tudod, hogy van ez. Már négy éve, hogy elváltunk és azóta nem meséltem semmit, pedig lett volna, és most is van mit.   Hol is kezdjem... Az egyeske unokád leérettségizett, már el is felejtettük, szalagot avatott, ballagott,…..
Nincs kedvem sem a blogot, sem az életemet folytatni. Az utóbbit kénytelen leszek, mert nem tehetem meg másokkal - nem veletek, felebarátaim, hanem a kölykeimmel -, hogy szimplán felkötöm magam. Különben is szarul mutatnék szederjes nyelvvel, márpedig hiú vagyok.   Egyszerűen…..
Március 15-én elrepült a nagylányom messzire. Ő úgy tudja, hogy három hónapra – én félek attól, hogy végleg. Elmegy, mert beesett az életébe a nagy szerelem, plusz ott, ahová megy, sokkal jobb kilátásai vannak a boldogulásra (na, mondjuk, Etiópiát leszámítva ez a Föld…..
Ezért maradok én mindig csak középszar újságíró vagy íróféleség, mert belehalni gyáva vagyok, megélni meg nagyszájú. Na, pont ez, ami édeskevés. Tisztában vagyok a középszerűségemmel és ez nagyon szar. Pontosabban: középszar. (Soha nem lennék egy Oriana Fallacci, és soha…..
Kérdőív pályázók részére2011. február. 8., keddTartalommenedzser pozíció - visszajelzésTisztelt Álláskereső!Ön az elmúlt 2 hónapban elküldte  Önéletrajzát a cégünk által meghirdetett „Honlap Tartalom menedzser” pozícióra, melyet ezúton is…..
Rabszolgavásár? A kis hejes 2011.01.28 09:45:05
Tisztelt Jelentkező!Amennyiben álláskeresése még aktuális, úgy várom egy állásinterjura január 5.énszerdán 18 órára a Nagyvárad térnél az Üllői út 82 szám alatt a Light Houseban.Egy rövid közismereti teszt után a megfelelő teljesítményt nyujtókkal fogunkaz állás…..
Mentségem, hogy soha senki egyetlen szóval sem mondott nekem semmit. Mert óvjuk a gyereket.  Amikor megkérdeztem anyámat, elsápadt és visszakérdezett (pedig nem volt szokása), hogy ezt most miért gondolom. Pár nappal később, mintha mi sem történt volna, elmesélt egy…..
Mára virradó éjjel felhívott szívem csücske Trixi, hogy anyuka, most már nyugodjon meg, nincs semmi baj… A lányokkal bámultunk valami agylohasztó baromságot a tévén, épp nem követtem a híreket. Így tőle értesültem a West Balkánban történt borzalomról… A pici…..
Ilyenkor boldog új évet szokás kívánni. Tehát kívánom is. Egyébként is rendkívüli módon elegem van az előzőből, mármint évből, sok jót nem hozott, igaz, én sem segítettem neki túl sokat. Na de annyira keveset sem, hogy így rámpirítson! És valójában ebben az évben még…..