Regisztráció Blogot indítok
Adatok
szabadúszó01

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennél találóbb idézetet nem is választhatott volna Schmitt Pál Köztársasági Elnök Úr szövegírója a Sólyom előtti hagyományok szerint éjfélkor elhangzott újévi köszöntőbe. Politika, politika, politika.....nem lehetett volna legalább ebből kihagyni?És mi a rossebért…..
szabadúszó01 2011.01.03 15:52:15
Gyerekek, ennyi Gyucsány seggét nyaló ember van az országban? Vagy egy név alól 100 levél kerül ki. Hol voltatok, amikor elkúrtak mindent és hazudtak éjjel, nappal?
Miért beszéltek badarságokat? Ki akarja befogni az egyszerű ember száját?
Tehát oly rendben van, hogy manapság még a kisbabatápos dobozon is meztelen nők pózolnak, hogy a fiatalok egyre többet isznak és nincs és nem is lehet emberi céljuk, mert a való világos jövő a ködbe vész csak. Nincs senki aki elmondja nekik, hogy gyerekek, hát arra dolgoztok, hogy elszavazzátok a pénzeteket?
Kinek jó ez, ha nem az álbalos, libsi, mocskos, hazug tolvaj bandának, akik nyolc év alatt szemrebbenés nélkül lopták szét mindazt, ami még megmaradt szennyes politikai őseik komcsi múltjából. Hát lehet, hogy ami jön az nem lesz jó, de legalább remény van a jobbra. Ki lehet az, akit a médiatörvény megalkotása ennyire zavar, ha nem valmi médiaközeli szocdemes -c.bölcse-? Prüszköl ma mindenki Amerikától Budapestig. De főleg ott prüszkölnek sokat, ahonnét merőben hiányzik a keresztyéni elkötelezettség.
Vajon mi várható attól a médiától, amelyik, ha a magyart ütik, vágják, csak sunyinn és cinikusan dörzsöli a markát? Miért lehet nemzetállam Szlovákia, meg Románia és senkinek nem szúr szemet? Miért nem szabad Magyarországon magyarnk lenni? Máshol a világon meg pláne nem. Hát erről beszéljünk. Meg arról, mire ez a nagy ellenállás? Ki fizet benneteket?