Regisztráció Blogot indítok
Adatok
M.Ádám

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Johansson négy góllal győzelemre vezette a Fehérvárt2011.02.08. 21:05 / nso.hu Jesenice–Fehérvár 4-5 2011.02.08. 21:55 F. Kapus / jegkorong.blog.hu..
Fehérvár–Linz 3-6  2011.01.04. 21:58 kultúrmisszionárius..
M.Ádám 2011.01.04 23:39:10
@Lacquo: Hangsúlyozom!! Nem láttam hogy ki mutatott be először!

@ovecskin8: Tökéletesen egyet értek veled! Szerintem ugyanarról beszéltünk! :-))
Sajnos! Jobb lett volna arról beszélni hogy milyen jól összejött minden és hogy fantasztikus formában vannak a fiuk!

Na mind1!!
Fel a fejjel és minél többen gyertek ki a következő hazai meccsre!
Hajrá Volán!!
M.Ádám 2011.01.05 00:00:03
@Vincenzo90: Lehet hogy nem volt nagyon gyenge de erős sem volt!
És hogy miért?
Volt bőven helyzetünk az igaz! Mit ahogy a Linznek is! A különbség annyi, hogy ők beütik mi pedig elbóklászunk a kapujuk előtt és valahogy megpróbáljuk bekaparni!
És sajnos ez most nem megy! Rosszabb esetben el is adjuk a korongot. Ha viszont mégsem akkor pedig a bulit szúrjuk el. :-(
Na de részemről ennyi a meccs elemzése a többi az edző dolga. És persze a srácoké!

Tiszta szívemből kívánom nekik, hogy álljanak lábra és újra zengjen a csarnokban: JÁTSZIK A VOLÁN! JÁTSZIK A VOLÁN!
 Sajnos csak itthonról TV-ből tudtam nézni a mai Ljubljana elleni mérkőzést, amit az elején bántam, de utólag már nem, mert annyira felhúztam volna magam, hogy nem álltam volna jót a viselkedésemért. Mint ismeretes 1:5 a végeredmény, ami ennél is nagyobb baj, hogy zsinórban a…..
M.Ádám 2011.01.03 14:23:46
Sziasztok!

A legelején had szögezzem le hogy senkit és semmit nem minősítek a hozzászólásommal. Pusztán csak arról van szó hogy ilyenkor egy kicsit elkeseredett az ember és egy kicsit sarkosabban látja a helyzetet. Ez most velem is így van és biztosan lesz egy-két olyan mondat ami nem mindenkinek fog tetszeni. De hangsúlyozom ez csak az Én véleményem és ne befolyásoljon senkit!

Sajnos egyet kell hogy értsek rex-el! :sad:
Nagyon gyengén muzsikál a csapat. És hát igen ez az örökös magyarázat hogy fáradtak. Ez persze biztos így is van! DE MIÉRT??
Hisz Ők profik!
Vas Marcival kapcsolatban.... hmm... hát igen Ő is fáradt. Sajnos ezt mindannyian láthattuk!
És sajnos láttuk is!
Most már volt szerencsém felvételről is megnézni a mecset és Sofi kiállítása tényleg nagyon erős bírálat volt. Mindannyian tudjuk hogy mostanában nagyon jól és hasznosakat ütközött Sofi amit akkor nagyon nagy tapsal meg is köszöntünk neki. De miért kellet a harmad lefújás előtt 1mp-el belemenni egy ilyen "megmutatom ki a fasza gyerek" ütközésbe. Persze biztos Ő is fáradt és ezért nem mérlegelt.
Sajnos nekem ez nem magyarázat! A szlovén csapatok és zagrab miért nem fáradt és miért hozzák a kötelező meccseket? Pedig ott is volt szilveszter! És végezetül már csak egy kérdés. Vajon a vezetőség milyen megoldást lát erre? Megint elküldjük az edzőt?? Igaza lehet Benőnek! Lehet hogy most már a játékoskeretet is változtatni kéne.
Persze mindezek ellenére nagyon várom hogy mit produkálnak a következő meccsen a srácok és szívemből fogok szurkolni nekik. De persze ha így játszanak ahogy tegnap és zágrábban akkor hamar összetörik a szurkolói szív! És ahogy a többi szurkolót nézem nem csak az én szívem kezd összetörni!
FIUK!!!
A szívünk fájdalmára a gyógyír nálatok van!!!!

Hajrá Volán!!!!

Üdv:Ádám