Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tuskohopkins (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már nagyon régen túl vagyunk azon, hogy a baglyok nem azok, aminek látszanak. Már a bukszák sem azok, de nem a szó 'luvnya', esetleg 'bőr' értelmében. Most éppen egy vadonat friss gerillakampányról kaptunk fényképes hírt, aminek az a poénja, hogy pénztárcákat hagynak szerteszét,…..
Az atya és a fiú mellett kispadra szorult szentlélek időről-időre azért megmutatja magát, hátha valaki belezúg. Legutóbb egy CBA-ban látták, ahol a személyzet megvadult zombiként támadt a kekszét naivan vállalati bankkártyával fizető Zsoltra:A karácsonyi bevásárlás utolsó,…..
A Homár örömmel konstatálta, hogy még létezik a Merkantil Bank. Biztos ők sem gondolták volna, hogy ez kitudódik, de úgy esett, hogy homáros pályafutásuk egy kövér fenyegetőzéssel nyit:Történt velem, hogy a tegnapi postában ajánlott levél érkezett Merkantil Banktól. A Bt…..
Gyapának hála, új szereplővel bővült az anyázható biztosítók piaca. A kérdés, mint mindig, hogy ez most akkor bug vagy fícsör?Már már örültem, hogy végre egy biztosító, aki költséghatékonyan, telefonon és interneten tartja ügyfeleivel a kapcsolatot, s kommunikációja…..
Döbbenetes turisztikai látványosságot és világtörténeti összefüggést fedezett fel Vik Wisconsinban. Egy félelmetes igazságokra rávilágító múzeum szerint Amerika nem csak, hogy összes találmányát a(z emigrált) magyaroknak köszönheti, de még neve sem lett volna magától,…..
Anna az M6-os mikroautópályát szerette volna elkerülni, de a jelek szerint ez nem sikerült neki. A Homár T. olvasóihoz fordul a kérdéssel, hogy tényleg szándékosan megtévesztő a kiiírás vagy bebambulás esete forog fenn? A minap, egészen pontosan augusztus 30-án arra vetemedtem,…..
Úgy látszik a sutyerákságnak nincs határa, Tibor legalábbis igencsak felkapta a vizet, hogy az őt spammoló telemarketinges még a beszélgetést is rögzítette: Egy vidéki kisvállalkozás középvezetőjeként számtalanszor vagyok kénytelen néha udvariasan, néha  pedig …..