Regisztráció Blogot indítok
Adatok
krys

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BAM záróbuli chic fotókiállítás installálása után nekilendültünk a divatos kerékpárosok felkeresésébe.. nem kellett sokat várni, a Kuplungot Alleycatesek lepték el.. és újabb büszke tulajra talált egy chic matrica. ..
Hungarian Cycle Chic SPD Chic 2010.04.01 14:01:00
Az igazán 'true' cycle chic sosem mond le a csini ruci és a bringa (legyen az a frissen kapott országúti hiperkarbonszuperszintetikuskompozittitán vázanyagú is) együttes élvezetéről.Bónuszpontért megy a kérdés: Hol készült a fotó?..
krys 2010.04.01 17:59:46
Napsütés, jókedv, és minden eddiginél több kerékpáros. Hiába, a bicikli egy remek eszköz az önkifejezésre. A zöld bicajhoz vidám hangulatú zöld fölső párosult. Ti össze szoktatok öltözni a biciklitekkel?..
Tele van a tököm azzal, hogy az iPhone (3G, nem a 3Gs) egy-egy hívás után eldobja a hálót, és mindegy milyen sw-frissítést hajtok végre rajta, akkor is ezt csinálja. Tele van a tököm azzal is, hogy ha egyszer hozzáláncolom a kibaszott telefont egy számítógéphez, akkor egy…..
Megosztom veletek Csaba chates kiborulását, amiből kiderül, mi történik akkor, amikor egy Mac nem azt teszi, amit kéne neki. A megoldást persze sikerült azóta megtalálni, de hát minden kezdet nehéz: kibaszott életbe elmondom, mi volt letorrenteztem bowie-t, mert nincs itunes,…..
Képünk illusztrációMagyarországon nem a Mikulás hozza az ajándékot, úgyhogy szedjétek össze magatokat, és csináljatok jézuskás kampányt/videót/üdvözlőkártyát! Őszintén rajongok a globalizációért, és elnézve a 86-os busz utazóközönségét, biztos vagyok benne, hogy ha…..
Az izgalomtól összeszorult torokkal várjuk, hogy megjöjjenek a hétfő reggeli, ropogós közbeszerzési kiírások, de addig is egy súlyos gyöngyszem a péntekiből, amit mostanáig ízlelgettünk: a svájci-magyar állami ImmunoGenes Génmódosított laboratóriumi nyulak tenyésztése és…..
Nem volt elég, hogy verőfényben, ellenszélben kellett végigbringáznom a rakparton, a regisztrációnál ráadásul egyből közölték velem, hogy "biztonsági okokból" nem vihetem be a laptopot. Kérdeztem, hogy milyen biztonsági kockázatot jelent a laptopom, mikor még repülőn…..
krys 2008.05.19 23:05:14
ced: a kérdésedre a válasz: www.kepeskronika.net

jó szórakozást kívánok hozzá :)

egyébként meg csodálkozom, hogy a sok hozzászólásból kb 1-2 embert érdekel valójában miről is volt ott szó:P
Miután a Motorola bejelentette, hogy a mobilüzletagát leválasztja az anyacégről most úgy tűnik az Apple szemet vetett rá. A hírek szerint a jövőben nem Motorola logós készülékeket árulnak majd (állítólag az utolsó ilyen mobil a Z10-es lesz). Azt hiszem, nem kell magyarázni, mit…..
krys 2008.04.01 12:02:14
Nincs iwiwről szóló blogbejegyzés vagy fórum téma, ami ne hemzsegne a piacvezető közösségi portállal elégedetlen megjegyzésektől. Az iwiw lassú, nem lehet rajta semmit csinálni, nincsenek új fejlesztések - érvelnek a panaszkodók. Van közben egy - a Webisztánon is…..
Hát ez gyors volt. Alig két napja mutatta be Steve Jobs a Macbook Airt, sílusosan egy borítékból kihúzva. Azt demonstrálva, annyira vékony, hogy egy borítékban is elfér. És már itt is van a boríték. Illetve a boríték alakú laptoptáska. Még csak előrendelhető 30 dollárért.Via…..
Ha az Apple korábbi termékbejelentési gyakorlatát veszem, jó eséllyel arra tippelhetnék, hogy végre bemutatják a jó iPhone-t. A korai vásárlókat elsősorban a technológiával szokás lenyűgözni. A második körös vásárolókat viszont a stabilabb szoftverrel, megbízhatóbb,…..
krys 2008.01.14 18:10:16
A Firefox magyar nyelvi változatának karbantartója keresett meg azzal, hogy szerintem milyen magyar webes alkalmazások kerüljenek be a Firefox hamarosan publikus betává érő harmadik verziójába. Eddig ezek vannak benne a listában: Search: Google, Yahoo, Amazon, Answers, CC, eBay RSS…..
krys 2008.01.02 15:01:02