Regisztráció Blogot indítok
Adatok
moderator index (törölt)

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
autózz! Miii vaaaaan??? 2011.01.11 21:59:00
Nekem ma hazafelé egy túlzottan is aktív passatos tesztelte a reflexeimet az M3 bevezető szakaszán, ZAti meg tegnap egy látszólag ultrapasszív autóval akadt össze. Aztán amikor elhaladt mellette és átnézett, egy merő idegbajjal találta magát szembe. Meg talán egy kis…..
Csodálatos érzés volt látni, hogy Leslie elfordítja a Hangyász jobb első kerekét, és varázslatos módon vele mozdult a bal. Hölgyeim és uraim, tisztelt érdeklődők - bár nem hinném, hogy rendes állampolgárban kétely munkálhatna ezügyben – a kormánymű a helyén…..
Ezek hülyék. Ilyen fostalicskával Budaörsig el nem jutnak, nem hogy Afrikába. Vagy irgalmatlanul nagyot fognak szívni, racsnis kulccsal a kézben nyomják le a nyolcezer kilométert. Vállaljuk. Meglátjuk. A kalandért megyünk. Néha már attól félek, túl könnyű lesz. Beülünk az…..
Kezdeményezésünk - úgy látszik - mgmozgatta az országot, autóst, motorost egyaránt. Innentől kezdve nincs megállás, ezt végig kell és végig is fogjuk csinálni. Ha kell vért szívunk, ha kell intézünk, de nem adjuk fel. Most, hogy az X-edik nagyhatalom, a média is felkapta az…..
Amióta Dél-Amerikában rendezik a Dakart, azóta már csak megszokásból nézem az esti összefoglalót. Nem titkoltan már gyerekkorom óta a kamionok versenye érdekelt leginkább, hiszen Csehszlovákiában a Tatra volt az isten, az öreg Loprais pedig földi helytartója. Sajnos azonban a…..