Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hofehermokus

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elképesztő állapotok uralkodnak a Nyugati pályaudvar - Veresegyház - Vác vonalon. A MÁV a hőségre hivatkozva felére ritkította a járatszámot, miközben az állítólag használhatatlan síneken vígan mennek a vonatok. Olvassák, olvasónk hogyan jutott el annyi idő alatt Veregyházra,…..
hofehermokus 2007.08.25 11:53:55
Az a baj, hogy addig, míg egy vállalat monopóliumban van (és ez főként a közlekedési vállalatokra jellemző Magyarországon) addig nem lessz változás. Be lehet vezetni (vagyis jobban mondva lehet mondani, hogy van olyan is) új marketingpolitikát, alapvetően a szemléletváltozásan van a jövő. Nincs szankció sem, magyarul azt csinálnak, amit akarnak. Panaszolhatsz, pert indíthatsz, semmi nem történik, hiába van demokrácia. Hiába van piacgazdaság is, az a MÁV-ot nem érdekli ( nincs szüksége rá).
Én néha úgy érzem, ha sorbaállok jegyért, mint ha kenyérjegyért állnék sorba, fel kell készülnöm minden eshetőségre (nem ad,bezárja a kasszát, nem tetszik a címlet amit pénzben adtam stb.).
De ugyanez van a járatokon is. Engem múlt hét pénteken az IC majdnem magaalágyűrt, a forgalmista egyszerűen elindította a vonatot, míg száltam fel. Sikerült visszaugranom, de 1 másodpercen múlt, hogy a felgördülő lépcső nem szorította oda a lábam.
A jegyem visszatérítését igyekeztem jónevelt ember módjára kérni, hiszen a kasszás nem tehet az ügyről; eredménytelenül. Ezután már csak ordítva tudtam elhagyni az épületet.
Undorodom ettől a vállalattól.
Tulajdonképpen a testi épségem veszélyeztetése miatt feljelenthetném (de nem teszem, mert nem lenne eredménye). Az "észrevételek" vonalon felvették az adatokat "majd értesítjük". Nem történt meg.Egyébként miről akarnak értesíteni ? Arról, hogy tudomásulvették ???
Szóval faktum: azt csinálnak,amit akarnak. Ez Magyarország, ébresztő.