Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Wakka

0 bejegyzést írt és 485 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sajnos azt kell mondani, hogy a jelen helyzetben a tömegek teljesen informálatlanok, hogy miért is van ekkora, világszintű pánik a politikai döntéshozók  között. Az újságírók csak a jelen eseményekkel foglalkoznak és sokszor inkább egymással baszakodnak (lásd Origó szánalmasan kicsinyes és degradáló…..
Lássuk be, sikerült a világot faszán bepánikoltatni. Esnek a tőzsdék (ezen persze az okosak szarosra keresték magukat, most lóbálják a lábukat cash-ben), tönkremennek a gazdaságok és tovább butulnak a diákjaink. Lehet itt mindenkit riogatni azzal, hogy itt a világvége, meg mind elpusztulunk, de…..
Kétségkívül az elmúlt hét legnagyobb tudományos felfedezése a LIGO által detektált neutron-csillag egybeolvadást megelőző gravitációs hullámok es az azt követő kilonova-jelenség összekapcsolása volt.  Az emberiség számára végképp bizonyítottá vált, hogy a téridő szerkezete nem stabil, hanem tetszés…..
Ennyi hülye vén kurvát! - mondta Szalay Ferenc, Szolnok fideszes polgármestere az új parkoló ellen tiltakozó idős lakókról, csak azt nem tudta, hogy ezt mindenki hallja, mert bekapcsolva maradt a mikrofonja. Ezt megírta az Index is, meg jó néhány másik újság is, aztán páran még azt is, hogy az MSZP…..
Kigondoltam Diktatúra 2016.10.11 10:41:28
A diktatúra fogalma a fellelhető vonatkozó irodalmakban hibás. A diktatúra mint olyan az akarat érvényesítéséről és nem a hatályos törvényekkel való szembenállásról vagy azok figyelmen kívül hagyásáról szól. A diktatúra alapja nem a központi személy, hanem a tömegakarat. A diktátor a tömegakaratot…..
Friderikusz Sándor az alábbi nyilatkozatot juttatta el az Indexhez. A nyilatkozatot változatlan formában közöljük: FRIDERIKUSZ SÁNDOR NYILATKOZATA Ezen a héten kedden a Blikk című lap valótlan állításokat tartalmazó cikke nyomán szinte valamennyi hírportál arról tudósította a közvéleményt, hogy…..
Szóval amikor Gesztei Károly a ma reggeli Mokkában azt kezdi el taglalni, hogy nagyon jót dugott tegnap éjjel, és mint kiderült, ő maga kérte a riporter Vujity Tvrtkót ma hajnal 3:24-kor, hogy majd akikor bent lesz a műsorban, akkor ugyan kérdezze már meg tőle, hogy milyen volt az…..
Wakka 2015.12.14 13:50:53
Kigondoltam A luxemburgi idióta 2015.05.24 14:16:35
Az 'Europer' mint fogalom ennek a vadbaromnak és más társainak köszönhetően a művelt, tájékozott, kifinomult és tökéletes diplomáciai érzékkel megáldott személy jelzőjéből a puha, foszlott erkölcsű, ostoba nagyképű arrogáns és  hataloméhes diplomáciai vadbarom kódja…..
"Forrón isszuk meg a kávét, nincs idő.Menni kell.Sürgünk-forgunk, mint a hangyák, nincs idő.Tenni kell." - énekli az Apostol együttes /Okosabban kéne élni/ és ezt az ember egy átlagos napon is érzi, hát még egy munkanap-áthelyezéses szombaton és másnap! Azt a hétvégét, amikor az ember betette a…..
Wakka 2015.01.30 21:07:32
@EZAZ!: +1
Ez egy kevéssé autentikus saját változat, nem az eredeti kínai, de a családunk szereti és könnyű elkészíteni - és ez már épp elég indok a posztolására. 60 deka csirkemellfilét ujjnyi vastag hosszúkás darabokra felvágok, sózva-borsozva kevés olajon megpirítom. Egy zacsónyi…..
Kigondoltam Olajos hal 2014.12.02 01:30:54
  Az olajos hal egy nagyon csúszós dolog, amit épp ezért egy dobozba zárnak, hogy ne okozzon balesetet. Az olajos hal jó úszó, csak nehéz rögzíteni a damilra. Állítólag már a bibliában is szerepel, de abban az időben még nem kellett beolajozni, és ciánban is szegény volt.…..
Kigondoltam Tupac utolsó szavai 2014.05.23 16:15:29
Az egész internetet lázban tartja, mik voltak a valamikor elhunyt Tupac nevű valaki szavai. Két vezető hírportálunk is nagyban megosztja a honi közvéleményt ezt illetően (lásd: itt és itt). Szóval mit mondhatott Tupac valójában? Szavazz te is a Fi... a számodra…..
Kigondoltam A rizs íze 2014.05.17 13:14:12
Szar!..
Wakka 2014.05.22 18:52:10
@radairosseb: egy végtelenül egyszerű, nyilvánvalóan peremkerületi, mások által megtűrt cigó kezd el itt panelprolizni.

megnevettettél genya!
Kigondoltam Jóslat 2014.05.04 15:07:35
Hamarosan eljön a harmadik  világháború, 2014 borzalmas időjárású lesz: tavasszal özönvíz mindenütt. Száraz, meleg nyár az északi féltekén, kegyetlen ősz és borzalmasan hideg és hosszú tél vár ránk. Putyin elzárja a gázcsapokat. A németeknek meleg kell és gáz, így…..
Wakka 2014.05.04 20:22:21
Lepcsánkparty Malaga, te édes! 2014.04.21 00:05:00
A 'malaga' név mindenkinek ismerős a mazsolás zamatú, édes desszertborról. Most kicsit bemutatom a névadót, Málaga városát, amely Andalúzia tartományban Gibraltártól keletre terül el a hegyek karéjában. A nagy kikötőváros bodegáiban gazdag választékban kóstolhatók a nehéz borok. Özönlenek ide a…..
Wakka 2014.04.21 22:17:37
Remélem, még időben szólok:Húsvétra muszáj sós kalácsot sütni!  Vasárnap este szokott elkapni a gépszíj, biztos a másnapra készül a szervezetem, de ilyenkor muszáj valamit sütnöm. Ilyenkorra már puccba vágtam a lakást, gyerek összekészítve hétfőre, jóidőben kicsatangoltuk magunkat, rossz időben…..
Wakka 2014.04.20 23:19:59
A Real Madrid–Atlético Madrid Spanyol Kupa-elődöntő első felvonásán 1,8-szeres szorzót érő hazai győzelmet várok. Önmagában már a Marca felvezetése is sokat mondó: „Édes bosszú”, írja a Real Madrid–Atlético Madrid Spanyol Kupa-elődöntőre hangoló írásában az…..
Véletlenül beúszott 6 pisztráng a szatyromba egy remek kis húsboltban, amit nemrég fedeztem fel. Nem lehetett könnyű dolguk,mert elég fagyos hangulatban voltak, de az esetek kis százalékában (mondjuk, 0,00000001) tudok türelmes lenni. Miután kiolvadtak, biztos ami sicher alapon késsel…..
Wakka 2013.11.06 07:55:04
@AnicasubRosa: @Mitzi von Küche:
Köszönöm szépen, kedves tőletek.
Próbáltam már késő este és hajnalban is belépni, valami miatt nem sikerült, ennek okát ne firtassuk, talán jobb is így.
Ezt a köröm dolgot nem értem mint meglepetést, miért is jó ez nekem?
 Eddig ágról szakadt módon éltem, de most cellát se kaptam.  Na, majd novemberben! Vagy decemberben. Én megvárom. (Majakovszkij után szabadon) Ha már nem október, akkor rocktóber, addig is reménykedünk, hogy Orbán nem így nyer, hanem úgy ahogy!   ..
Kigondoltam Borjúpörkölt 2013.09.25 03:03:00
Húúú, bocsánat, nem hívtalak vissza, pedig délelőtt kerestél, láttam a mobilon, amikor hazajöttem. A piacra sose viszem, ott nincs idő a telefonra. Na mindegy, most tudunk beszélni, most ráérek, mondhatod. Már föltettem a húst. Délelőtt, miért, neked a nyolc óra az mi, hajnal?…..
Kigondoltam Kifli 2013.08.08 04:04:00
Éjfélkor kelek, délután fekszem, közte meg dolgozom, kész csoda, hogy most összefutunk. Nincs időm semmire, a blogra is csak annyi, hogy elmondjam gyorsan, miért nem blogolok. Pék lettem. Pék, marketinges, eladó meg ügyvezető, mikor mire van szükség. Megnyitottam ugyanis a saját…..
Nem elég, hogy az angol Premier League meccseit nagyjából csak azok láthatják, akik a Digi előfizetői, most még itt van ez is, a csatorna PL-lel foglalkozó riportereinek és celebvendégeinek legújabb húzása, amivel a sírógörcs szélére kergetnek minden jóérzésű futball- és…..
vakvágányok Vasárnap délután 2013.04.21 20:41:33
Délután aludtam 3 és fél órát, teljesen kisimultam :) A jövő hét elég húzós lesz, a két helyettesítős hely közül a vacakabbikra kell mennem keddtől csütörtökig, a pénteki Olivát meg még meglátom,meg tudom-e logisztikázni. ..
Wakka 2013.05.18 16:19:55
Tegnapelőtt volt kerek száz éve, hogy megszületett Rosa Parks, egy néger perszóna, aki azzal írta be magát a történelemkönyvekbe, hogy nem adta át a helyét a buszon egy 8. hónapban lévő terhes nőnek (vagy egy járókeretes vak néninek - sajnos nem emlékszem pontosan), csak azért,…..
Az egész világ őrült, inkonzekvens. Ja. Csak te vagy a normális. Dzsorzsi, húzz már el a picsába! Fogalmad sincs a világról és a világgazdaságról. Figyelj, dzsordzsi, a politikai gazdaságtan, amit bevezettél a főnivel az nem unortodox, hanem elavult. Rendszerben gondolkozz bazdmeg,…..
Wakka 2013.01.12 20:51:22
@titokmacsek:

Veled meg mi a fasz van.