Regisztráció Blogot indítok
Adatok
doktorgenya

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Tv2 új irányvonala szerint nekik most már nem az RTL Klub az ellenfelük, nem velük kell megküzdeniük a nézők kegyeiért, hanem szimplán olyan műsort kell prezentálni, ami magában megáll a lábán, és vonzza a közönséget. Nos, a Nagy duett premierje láttán annyival…..
Nemzeti Hírügynökség (Nemhír), Vélemény rovat Örvendezzünk! Örömteli, hogy van az országban egy ember... nem, nem is csak egy ember, hanem az Ember, aki önnön életét, annak minden pillanatát feláldozza, hogy nap mint nap, év mint év rámutasson gyarlóságainkra, hibáinkra,…..
A Való Világ immáron második hónapja látható, ideje foglalkoznunk egy kicsit azzal, miért unalmas a műsor, és miért fakadnának sírva a mi játékosaink egy amerikai Big Brother- vagy Survivor évadban. Mivel nem vagyok se pszichológus, se szociológus, a poszt leginkább az egyszeri…..
doktorgenya 2011.01.03 17:08:44
Bár nem értek hozzá, de szerintem az a baj, hogy kedves lakók a felszínes lazáskodás, jópofizás, lelkizés stb. ellenére túl komolyan veszik magukat és a VV-t is. Nagyon próbálnak valamielyen karakterek lenni, ami műbalhékhoz vezet és ettől végeredményben ettől görcsössé válik az egész. Ettől persze nézhető a dolog, de nem annyira szórakoztató, mint a korábbiak VV-k, amelyek mintha ösztönösebbek lettek volna. Most mindeki nyerni akar valamit, pedig végső soron ez egy játék lenne. Ráadásul az előző széria óta sok minden történt a média világában is, ezért a formátum kicsit avittasnak tűnik, Stohl Adrás pedig egyenesen retró jelleget ad a műsornak. Nem is értem, hogy miért kellett ezt elvállalnia. Lilu egyszerűen nem találja a helyét, Balázs pedig ugyanolyan érdektelenül laza, mint mindig. Sokat mondó, hogy a műsor legjobb pillatai azok voltak, amikor egy kezdeti adásban Balázs alattomos módon szivatgatta Stohlt. Szóval sok minden érthetetlen, de legfőképpen az, hogy a lakók hogyan képesek egy szobában büdösödni és igénytelenkedni ahelyett, hogy a saját életüket élnék az igazi való világban. Nagy áldozat ez, amiért nem sajnálom tőlük, amit ezzel elérnek, bérmi is legyen az. Még egy dolog. Bár én is dohányzom, azért nálam kiverte a biztosítékot, hogy a lakók mennyit cigiznek. Pia dettó. Persze tudom, hogy ez nem egy kiscserkész nevelő műsor, de azért mégis.