Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joli65

0 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság lelki biztonságunk felett őrködő éber tekintetének fókuszában ezúton szeretném a tőlem telhető legnagyobb tisztelettel köszönteni az újév alkalmából Orbán Viktor miniszterelnök urat.Tisztelt Miniszterelnök Úr, Kedves…..
joli65 2011.01.03 08:35:21
@tintamin:
Szia! Istenem!!! Ez az alig burkoltan felsőbbrendű megfogalmazás: "érteni kellene!"
Hogy érted? Te érted? Mitől ez a magabiztos világlátás? Azért annyira nem intellektuális újság az Index.
Szóval, amit itt lehet olvasni, a témáról az vélemény, a közvetített vélemény és az irányított vélemény.
Ne gondoljuk már, hogy 2 nappal a törvény megjelenését követően a Times külpolitikai újságíróinak már a kezében volt a lefordított médiatörvény, amiről már meg is írták a cikküket! Ugye, ezt Te sem gondolod komolyan? Elhiszed, mert azt tanították Neked: Observer, Times, Frankfurter Zeitung, stb., Ezek mind hiteles lapok, amit ők írnak, az a valóság! Amit tőlük átvesznek itthon, az a valóság. Nem az Istenverte csekk a táskádban, amit nem tudsz befizetni egy hete, meg a gyereked lukas gatyája, meg a szemét, amit megeszel parizer név alatt, nem! Az Observer, az a valóság!
Cenzúra? Miről beszéltek? Szerinted itt sajtószabadság volt? Sose volt!A sajtósok pénzért megcenzúrázták saját magukat! Olvasd el mondjuk Bayer Zsolt cikkeit 1992-ből, meg most, vagy Debreczeni cikkeit '92-ből, meg most. Nagyon érdekes! Meg fogsz lepődni. Az a különbség, hogy akkor máshonnan jött a fizetés! Szerinted az itteni sajtós kollégák nem tudnának szélső jobbos, szélső balos cikket írni? Attól függ, honnan jön a "vélemény" minden hónap elején. De megnyugtatlak, nincs ez máshogy máshol sem!
Ez úgy nevezik: VÉLEMÉNYMONOPÓLIUM. Ennyi a nagy sajtószabadság!
joli65 2011.01.03 09:16:20
@vlgymir: Én nem olvastam. Te olvastad? Én csak újságot olvasok, meg kommenteket. Úgy tűnik, hogy megy vita valamiről, amit nem olvasott senki... Ezt úgy hívják: gumicsont! Ezt rágd paraszt, ne a küszöböt! Igazi jogállam? Miről beszélsz? Hol van olyan? Nevezz meg egyet! Julian Assange letartóztatása Angliában? Az USA példamutató törvénytisztelete, akár otthon, akár idegen országokban? Izrael full fasiszta állami berendezkedése? (Ez mondat például már antiszemita bizonyos értékelések szerint! Ugyanis ezt nem lehet leírni a "mértékadó" sajtóban! Pedig ez is vélemény! Hoppá! Már félek is...)Vagy mire gondolsz?