Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tsum

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az őszi kertészeti vásárok, vagy épp az őszi kertrendezéshez kapcsolódó kertészeti bevásárlókörutak egyik slágernövénye a pampafű. Sokan első látásra beleszeretnek ebbe az igen dekoratív növénybe, amit rendszerint az azonnali vásárlás követ. Sajnos gyakran éri…..
A minap Gyálon bringáztunk Don Blasiussal, amikor a Puskás utca és Szélső utca sarkán jártunk, egy fura dolgot láttam. Egy tábla hátulját. A túloldalról ezt lehet látni, amit ti is láttok, egy szép gömbölyűre nyírt lombú fát. Na ki mondja meg ebből, hogy miben folytatódik az…..
Tsum 2012.09.28 18:26:54
@SilentSound: de akkor meg onnan takar a lomb. Locsolni, tápoldatozni, hogy magasabban legyen a lomb.
Napjainkban az öngondoskodás erény, rövidesen azonban a legtöbbünk számára kényszer lesz. Egy kis olvasnivaló: A német kormány az év elejétől kezdve a nyugdíjkorhatár-emelés eszközéhez nyúlt, a jelenlegi szintekről 2030-ra 67 évre növekszik a nyugdíjkorhatár. Szakértők…..
autózz! Szemben a forgalommal 2011.10.28 08:18:00
Régen terjedt a vicc; "Egy hülye jön szembe?! Nem, az összes!", biztos mindenki ismeri. Sajnos mostanában kevésbé jó ezzel viccelődni. Az utóbbi években történt több súlyos, halálos kimenetelű baleset abból, hogy a sofőr elnézte a felhajtót. Talán a legemlékezetesebb…..
autózz! Kamionos kontra szőke nő 2011.02.12 17:41:00
A levélből nem derül ki, hogy pontosan hogy is történt Elar feleségének balesete, de azért el tudom képzelni, hogy egy ijedt nőt mennyire ki tud készíteni baleset után az idióta kamionsofőr a főnöke heves támogatásával. Ha pedig kamera nincs az autóban, soha a büdös életben…..
Tsum 2011.02.14 20:07:22
@Laresz:
Nem feltétlenül darálja le a kamion... Meg lehet úszni anélkül, hogy a teherautó alá kerüljön az ember. Igen is a hölgy jól vezet, hogy csak a szalagkorlát volt az ellenfele a szituációban és nem a kamion. Még a légzsák sem nyílt ki, tehát a hölgy végül is elég jól lereagálta a szitut, a bunkó meg legközelebb eléd fog kitolni, mert megteheti büntetlenül...
Gondolkodtam rajta, hogy érdemes-e ezt a videót kiposztolni, mert több helyen is találkoztam vele, de úgy gondoltam, hátha pont itt akad valaki, aki felismeri a rossz minőségű felvétel ellenére, hogy milyen logó van a furgon oldalán, vagy egyáltalán a típusát, mert az sem teljesen…..