Regisztráció Blogot indítok
Adatok
webseller

166 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2016. június 24-n megjelent egy újabb jelentős mérföldkő a Magento 2 életében, szám szerint a 2.1-s verzió. Ezzel eljutott a 2-s vonal arra az állapotra, amikor már érdemes komolyabban foglalkozni vele hiszen a gyermekbetegségek jelentős része kijavításra került. Ennek némileg ellentmond, hogy…..
A mai napon megjelent egy újabb frissítés név szerint: Magento 2.0.5. A hivatalos oldalról letölthető és böngészhető a néhány ráncfelvarrás: Upgrade and Installation Magento no longer assumes hard-coded root category IDs or default category IDs. Previously, Magento used hard-coded IDs for these…..
Amikor a Magento elindult világhódító útjára, akkor a különböző kiegészítőket (modulok, nyelvi csomagok) a Magento Connectre lehetett feltölteni különösebb kontroll nélkül. A kiegészítők száma az évek alatt jelentősen felduzzadt és kezdett átláthatatlanná és kezelhetetlenné válni. Valamint egyes…..
A hagyományosan minden év tavaszán megrendezett Magento Imagine konferencia idén is megnyitotta kapuit. Remélhetőleg nem lesz unalmas és bejelentésre kerülnek olyan mérföldkövek amelyek ismét hosszú távra kijelölik a Magento webáruház készítés útját. Előzetes pletykák szerint várható egy Magento…..
A 2016-os év nem is indulhatna jobban, mint a kiadás utáni első frissítés megérkezett a hivatalos oldalra.Itt a Magento webáruház Community Edition verziójának 2.0.1-es friss, ropogós verziója, amely már tartalmazza a SUPEE-7405 és a SUPEE-7616 biztonsági patch-ket is. Ezen biztonsági frissítések…..
Amire minimum 3 évet kellett várni, a mai nappal elérhetővé és letölthetővé vált. Itt a Magento Community Edition 2.0 egy alapjaiban új motor egy jobb e-commerce világért! ..
A mai napon néhány biztonsági frissítéssel és némi hibajavítással itt a Magento Community Edition 1.9.2.2...
Megindult a regisztráció a jövő évi szokásos Las Vegasban tartandó konferenciára, amely 2016. április 11-13 között kerül megrendezésre. Most csupán 995 USD a beugró, úgyhogy aki akar menni most jelentkezzen!..
Egy újabb security patch érkezett 2015. augusztus 4-n mindenkinek aki szereti, s ezzel az 1.9.2.1-s Magento verziónál tartunk. ..
A Magento 2 Connect (ahol a Magentohoz jelentős mennyiségű ingyenes és fizetős modul beszerezhető)  hamarosan megnyitja kapuit, hogy milyen időbeosztásban? Íme: Mint az idővonalon jól látható, 2015 végére teljes lendülettel fog üzemelni.S mi lesznek a változások? Nézzük…..
Az előző részben a teljesen új alapokra és a modern elvárásoknak megfelelő Magento 2 admin felületéről írtam. Most nézzük meg, mi történt a motorháztető alatt...Ami szinte biztos, hogy lényegesen nagyobb terhelést fog bírni a rendszer.           Igazán…..
A tegnapi napon - mint ahogy az több eseményen, köztük az Imagine 2015-n is - az igéreteknek megfelelően megjelent a Magento 2 Merchant Beta, leánykori nevén: version 1.0.0-beta. A leglátványosabb változás az admin oldal teljes külső átalakítása, a gyakran használt funkciók…..
A kora júniusra beigért legújabb Magento CE verzió a mai napon megérkezett...
Igen, a kötelező frissítés. Néhány napja látott napvilágot egy biztonsági hibát kiküszöbölő patch (SUPEE-5344), amelyet már ebbe az új verzióba is bepakoltak (a patch külön is lefuttatható, néhány file módosításáról szól a core-ban) Az 1.9.1.1-s verzió pedig május…..
A hagyományoknak megfelelően a mai napon bejelentették, hogy megjelent a Magento Enterprise verzió 1.14.2-s verziója valamint napokon belül tölthető lesz a Magento Community 1.9.2-s verzió. ..
Igen-igen, eljött az év egyik legnagyobb eseménye, mindenki Las Vegasra figyel, hogy mit villant a Magento 2015-ben (Magento2-t mi mást?) A bemutató támogatok a PayPal, Nexcess, Peer1 hosting, Rockspace. Döntő többségben a tárhelyszolgáltatók, amelyek jobbnál jobb ajánlatokkal…..
Subba Még nekik áll feljebb! 2015.03.14 13:32:48
mármint az áramtolvajoknak:  ..
2015-ben (főleg az első félévben) sem maradunk események nélkül, aki személyesen is szeretné megtapasztalni a Magento világot: 1. Mindjárt itt van 2015. február 3. Franciaországban találkozhatnak a lelkes érdeklődők egymással2. Olaszországban ezen belül is Milánóban 2015.…..
Megigérték, betartották, lehet tölteni a Magento 2.0 beta1-t a szokásos helyről a szokásos formában. Ha az előzetes terveknek megfelelően történnek a kiadások (és miért ne így történne?) akkor 2015-ben (a jövő év végére) várható a végleges kiadás és 2016-ban pedig a…..
Az 1.9.1-es Magento CE legnagyobb újdonsága a Configurable Swatches névre keresztelt fejlesztés, melynek lényege, hogy amit eddig nehézkesen (fejlesztéssel) vagy modul telepítéssel lehetett megoldani, az most "pár" kattintással elővarázsolható. Lényegében az azonos jellemzővel…..
Igen, a hír igaz, tegnap óta (azaz 2014.november 24. hétfő) tölthető és használható a Magento CE 1.9.1, a legújabb csoda. Általánosságban elmondható, hogy kapott némi ráncfelvarrást, 1-2 új ötletet és próbálják úgy csiszolni, hogy még a 2.0 végleges kiadásáig kibírja…..
Több, mint 1 éve volt szó arról, hogy a google trendsben hogyan szerepelnek a legnépszerűbb webáruház keretrendszerek: Egy webáruház keretrendszer mind felett címmel. Nos, nézzük változott-e valami? Nem árulok el nagy titkot, hogy az ég világon semmi. (A grafikonon a virtuemart…..
Réges-régen (nem egy messzi-messzi galaxisban) volt pár ilyen összefoglaló már a magento blogon: Újabb designtrend összefoglaló 2013-ra valamint 2013-as trendek Magento függetlenül A helyzet nem sokat változott, de nézzük részletesen: 1. Tartalom, tartalom, tartalom... Jól…..
Ki ne találkozott volna már az alábbi párbeszéddel:Beosztott: - S mi a határidő?Főnök: - Tegnapra. Nos, ez nincs máshogy a Magento webáruház készítésnél sem. A megrendelő azonnal akar mindent lehetőleg olcsón, de az sem baj, ha ingyen; viszont általában nem áll rendelkezésre…..
Évek óta fejlesztik a Magento 2.0-s változatát.2011. év végén kerültek az első bejegyzések a magento2-s github részbe.Az első sorszámozott dev változat a 2.0.0.0-dev29-s számot viselte ezt 2012. október 25-n sikerült élesíteni.Ezen a blogon először 2013. augusztusában írtam a…..