Regisztráció Blogot indítok
Adatok
hazilag

2 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Remélem nem volt túl nyálas a bemutatkozó cikkem! Bár ha újra itt van, akkor az bizonyára azt jelenti, hogy ki lehetett bírni azt a pár percet, amíg elolvasta az ember. De ha már itt tartunk, akkor térjünk is rá a lényegre. A blog címében is utaltam rá, hogy olyan dolgokat…..
hazilag 2012.12.07 14:11:06
@Stephani Mihály:

Keves Mihály!

Egy időbe nekem is eszembe jutott ez a megoldás, de ezt egyáltalán nem tartom jó ötletnek.
A baj ott van, hogy a körfűrészeket maximálisan 5000 1/min-es fordulatra tervezték. Ehhez méretezték természetesen a fűrészlapokat is. Egy mezei közepes méretű felx pedig simán kiviszi magából akár a 11 000 1/min-es fordulatot is. Ekkora kerületi sebesség mellett bármi történik, az minden bizonnyal nagyon veszélyes lehet. Könnyen elképzelhető az is, hogy egy fog lerepül és mint egy golyó átmegy amin csak tud. Tehát én ezt egyáltalán nem javaslom. Hajtómotornak egy fúrógépet, vagy egy villanymotort javasolnék inkább, de egy olcsó felx erre nem alkalmas.
Van egy mód amivel meg lehet oldani, ha a felxben gyárilag van fordulatszám szabályozó. Egy ilyennel meg lehet próbálni, viszont egy ilyen ára olya 15 000 Ft körül van. Ennyiért pedig már gyári körfűrészt is lehet kapni.

Remélem tudtam segíteni.
Hát hogyan is kéne kezdeni egy blog megírását? Őszintén mondhatom, hogy fogalmam sincs. Nem vagyok sem író, sem gyakorlott blogger. Életemben most először próbálkozom hasonlóval. Egyetlen célom van. Szeretném, hogy ha azok az emberek akik szántak időt arra, hogy végigolvassák a…..