Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Mike0075

0 bejegyzést írt és 15 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mert a nép újra vért akar. Vért, bosszút, vendettát. Egyetlen a mentségük most: ezúttal magyart akarnak ölni, így legalább a rasszista bélyeget lemoshatják magukról. Bár nem is tudom, melyik jobb. Faji alapon, vagy csak a gyilkosság kedvéért ölni, öletni? Sima rasszistából…..
Hela Mindenki!Lenne itt egy érdekes dolog, amire a magyar weben nem találtam eleddig referenciát, elhatároztam hát, hogy létrehozom, Nem is tudom, hogyan kezdjek bele, egy furcsa dolgot, egy furcsa érzést szeretnék megosztani Veletek és egyben szeretném, hogy aki ráismer, illetve…..
magyar világos sör A KK fontosnak tartja, hogy ne merüljünk el a sokcsillagos importsörök végzetes bűvkörében, így ma egy jelentősen földközelibb, bár különlegesnek önaposztrofált magyar sört vesz közelebbről szemügyre. A Bivallyal kapcsolatos lehetséges prekoncepciók…..
Eszti nemrég jött meg Thaiföldi nyaralásából. A szín az alap, a Facebookról pedig arról is értesültem, hogy a légiközlekedés a család öt bőröndjét keverte el út közben. Nekem persze a napszemüvege szúrt szemet: aviator fazon, de a felső része sokkal szélesebb. És persze…..
Douglas MacArthur, az első híresség Ray-Ban-ben   Szia Aviator tipusu napszemuveget vennék, AO Eyewear. Ez tényleg az, vagy csak valami megmarketingelt kínai brand? 17000 Ftért van itt Brnóban a General modelljuk. Fekete lencsével, arany kerettel. Gagyi? Más gyártók aviator…..
Mike0075 2012.05.09 23:03:18
Fater először is ez 3 méretben van bár azt nem tudom, hogy a típusjelzés különbözik vagy csak a méret megjelelőse (az alábbi videon egy bájos kis hölgy mutatja be):www.youtube.com/watch?v=c7EodSwgsA8

Egyébként én az 58 miliset használom és az az én dinnye fejemen se néz ki rosszul.
Egyébként egy külön tanulmányt megérnének a kínai hamisítványok, úgyhogy ha van időtök vegyetek egy fake ray bant a vakerán és mutassátok be, hagy okuljanak a népek.
Belsőség Szíváshét, szenteste 2012.02.12 06:44:00
Ez hosszú lesz. Csak szóltam. A cégnél az év végi szabadságolások előtti utolsó rohamot éltük éppen, az Andrássy már teljes díszbe öltözött, az utcákon mindenhonnan a „Last Christmas” zengett, már émelygett a gyomrom. A távolban felderengett a Szenteste, az…..
Na és akkor mit művel a gyomrunkkal? - teszi föl a kérdést Kovács Miklós pécsi Homár-olvasó, aki egy gyerekbulin megmaradt szendvicseire borított fóliát. Ami pár helyen egyszerűen kiégett másnap reggelre. Bár mi egy emberi gyomortól sokkal többet várunk, mint egy…..