Regisztráció Blogot indítok
Adatok
srÁcZ

18 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Először is elnézést, hogy most egy pár napig nem írtam, de most már leszek, sok újdonsággal. Egy fontos bejelentenivalóm és kérésem lenne: Mégpedig azt, hogy, látom a látogatottságot, és az nagyon jó, de nem kommenteltek. Légysíves kommentelejtek nyugodtan és beszélgessetek…..
Itt jövök egy pár képpel, hármat ide berakok, a többit pedig a link után nézhetitek meg.Azt majdnem elfelejtettem, hogy itt meg egy kórház felrobbantása, nem kis rombolás...
popcorn Run, Fat Boy, Run 2007.09.02 17:18:56
Kurvajó filmnek néz ez ki. Simon Pegg főszereplésével. Jó lesz ez, mondom. ..
Elnézést, hogy tegnap nem írtam, de erről a filmről nem is tudtam volna, mert át kellett gondolnom. Először is Óriási film. (a kép alatt folytatódik)Másodszor pedig itt a sztori: A sztori egy házzal és egy Arthur Dent nevezetű emberrel kezdődik. Nagyon rossz napja van, házát…..
popcorn 3:10 to Yuma 2007.08.29 13:50:28
Russell Crowe és Christian Bale egy western-ben? Ide nekem azonnal. A tovább mögött, szokásos posztert találhattok. ..
popcorn Még egy kis Sweeny Todd 2007.08.29 13:30:30
Egyszerűen nem tudok mit csináni. Találtam még egy képet, de ez már nem poszter. A tovább után megnézhetitek, hogy mi is az. tovább->..
popcorn Sleuth 2007.08.29 07:49:25
Kezdjük a napot, egy jónak ígérkező film trailer-ével. Egy rablós thriller. Főszerepben, Jude Law és Michael Cane. És itt egy poszter is. ..
popcorn Sweeny Todd, megint! 2007.08.28 14:10:00
Ismét egy kurvajó kép! Ilyen képek után remélem nem kell majd csalódnom a filmen. Karácsonykor...
popcorn Sweeny Todd kép 2007.08.27 19:14:00
Aztakurva! Mekkora kurvajó kép ez. Remélem a film is majd olyan jó lesz, mint ez a kép. Egyébként Johnny Depp és Sacha Baron Cohen játszik majd benne. (Ha valaki nem tudná akkor elárulom, hogy ő lenne Borat) Hát nem kibaszottjó ez a kép?..
popcorn I'm not there 2007.08.27 18:34:00
Sztárparádé a köbön! Christian Bale, Heath Ledger, Richard Gere. Egyébként egy életrajzi film lesz. Méghozzá Bob Dylan életrajzi filmje. Jól néz ki. ..
Na azt kell mondjam jól szórakoztam. Jól összehozták ezt filmet, monjuk az is igaz, hogy nálam az elsőt egyik sem veri, de jól sikerült.A sztori röviden: Willy Bank (Al Pacino) börtönbe juttatja Danny Ocean egyik jó barátját és mentorát, Ruben-t. Ne el is kezdődik a szerveződés…..
Ezek közül a Férj és férj az tuti moziban nézős. A TNT-t  majd  itthon megnézem aztán ezekről is mind lesz kritika. Férj és férj (I Now Pronounce You Chuck and Larry)Tini nindzsa teknőcök (Teenage Mutant Ninja Turtles)Tideland (Tideland)Őfelsége pincére voltam (Obsluhoval…..
popcorn Superbad 2007.08.27 07:28:27
Kurvajó! Mármint a trailer és a film is! Ennyit rég nevettem. Na elég a szóból, inkább beteszem a trailert. Csak felnőttek nézzék meg, mert a film Rated R besorolású. Kritika mai nap folyamán. ..
popcorn American Gangster 2007.08.26 14:27:28
Nem semmi kis párviadal lesz Danzel és Russell között. Nézős lesz. A tovább mögött egy forgatási képet találhattok. ..
A Simpson család - A film bemutatója Magyarországon augusztus 9. csütörtök, bár ma is akad néhány előzetes (sajtó-) vetítés. Becsülettel vegyes naivitással kivártuk a hazai bemutatót (vajon a L'ecsó miatt kellett csúsztatni a világpremierhez képest?), úgyhogy mi a magunk…..
Végre valahára ebből is elkészült a mozifilm. 18 év után idén végre mi is megnézhettük ezt a filmet. És azt kell mondjam az időt és a pénzt sem sajnáltam rá. Órisái beszólások és dumák vannak benne. Azt viszont el kell mondjam, hogy itt nem a sztori a lényeg, hanem az a 75…..
Brad Pitt és Casey Affleck egy filmben? Ide nekem azonnal. A tovább mögé még egy posztert rejtettem...
popcorn Ratatouille aka. L'ecsó 2007.08.25 11:36:00
Kezdjük ott, hogy imádom az animációs filmeket (animation sucker) tehát elfogult vagyok, de nagyon. A Pixar mindig valami érdekes dolgot választ a filmjébe, ami ezúttal sem maradt el, hiszen patkányok a szereplőink. Azon belül is Remy a hősünk, akinek kíváló szaglása és…..