Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DesC

0 bejegyzést írt és 41 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi beszámoló alapján a Savoya Parkban működő Auchan munkatársainak rém határozott elképzelése van a megfelelő vásárlói magatartásról, és az esetleges véletlen vagy tapasztalatlanságból fakadó kilengéseket nem restek  a helytelenül viselkedők orra alá dörgölni akár többszörösen is. Az…..
Bikiniszezon Véznák kontra dagik 2009.06.13 18:11:00
Láttátok már a Viasat3 fogyós műsorát? Arról van szó, hogy két kóros evési zavarral küzdő embert hoznak össze, hogy egy héten át cseréljenek étrendet, és ismertessék meg a másikat a saját érzéseikkel. Az egyik alany ezúttal egy 43 kilós kétgyerekes anyuka, aki napi átlag…..
Mi persze a hangulatosan gyalázkodó leírást szeretjük az alanti levélből - "miközben a terasz és a lépcsők rogyadoznak a letámasztott bringák gazdáitól, a könnyes szemmel csapatban blogoló laptopos tanulóktól és a kigyúrt-trikós lazuló kabriótulajoktól" - de az…..
Minden idők legjobb pizzás reklámsorozata, azok szerint, akik amióta az eszüket tudják, gengszterek akarnak lenni. ..
Subba Rockant nyugdíj 2008.04.10 13:46:00
Kedvenc kategóriánk, a "Vicces öregemberek tánca" ismét új karakterrel bővült. Mit lehet betölteni egy ilyen apró nénikébe, hogy így járja? Vajon meddig tanították neki a figurákat? A zseniális zeneválasztás teszi igazán különlegessé, olyan jól eltalálták az…..
István egy igen szerencsétlen külföldi mobilos spammert fogott, aki a fent látható szöveggel próbálja vélhetőleg plafonig emelt díjas számát visszahívatni: Kaptam egy sms-t, amelyben egy malajziai telefonszámról nagyon szépen kérnek, hogy hívjak fel egy 0690-es számot. Eddig…..
Zavarban vagyok, mert ilyesmit nem szoktam meg a tömegközlekedésben. A sztori úgy indult, hogy voltak a BKV jól (rosszul) megszokott, százasgyűlölő, állandóan elromló jegyautomatái, aztán pár hónapja lecserélték a szoftvert egy akkora marhaságra, hogy ahhoz képest Karsai Zita a…..
DesC 2008.04.04 01:25:26
Egy idő után már nem annyira vicces, ahogy az emberek figyelmét a paraszt ellenőrökkel tereli a főváros elsőszámú pártfinanszírozó intézménye, de azért nehéz ellenállni a ilyen sztorik posztolásának.G.E-t annak ellenére büntették meg, hogy bérlete volt, igaz diákként…..
Subba Ahol csak a zene kábít 2008.01.07 09:21:00
A kommentek közül mazsoláztuk ki ezeket a videóklippes gyöngyszemeket, az Arató Disco honlapján megtekinthető, varázslatos, dizsibecsalogató kedvcsinálókat. Bámulatos képi megoldások, szeretetreméltó szereplők, remek talpalávalók, fogyasszátok örömmel!Az első felvétel a…..
Az alábbi sztorinak egyetlen pozitív üzenete van: az alávetett lárvák fogyasztók legalább képesek a szolidaritásra. Miközben a BKV szervezésében órákig aszalódnak szűk folyosókon, hogy jó sokat fizethessenek a rossz szolgáltatásért, aprót váltanak egymásnak, fenntartják a…..
Kicsit lassan őrölnek az utóbbi időben itt a Subba szerkesztőségében a malmok, így csak most került kezünkbe a Blikk szilveszteri száma, abban is az Edvin Martonról összehordott píárcikk. Ami az utolsó csepp volt a pohárban. Amitől rángatózó arcideggel nyúltunk a láncfűrész…..
... perszehogy az újpesti babptistáknál volt: De tényleg, végignyálaztuk a youtube-ot és sehol semmi említésre méltó hazai csemege szilveszter/újév témában. Linkeljetek Béláim az úrban, különben becsukhatjuk a boltot...
Az írja nekünk Egy Júzer, hogy Úgy érzem muszáj megosztanom a következő videókat a nagyközönséggel. "Pissing Master", ahogy mi nevezzük... egyedi jelenség. A reklámokat betéve tudja, megjegyzi, előadja és minden további nélkül két teli busszal szemben el kezd pisilni…..
M1, ma este, kívánságműsor, benne Kaszás Attila, akit kértek, és ami rendben is van, énekel ABBA-nótát, és operettet, de az már kurvára nincs rendben, hogy közben a jobb felsőben villog az ÉLŐ felirat. Mert ezt így nagyon szar volt nézni, azért...
Szeretnénk megosztani az érdeklődőkkel a spamháborús fejleményeket. A következő reakciók érkeztek eddig nagy visszhangot kiváltó legutóbbi írásunkra (a kiemelések tőlünk származnak, a szövegeket ettől eltekintve teljes terjedelmükben, változtatás nélkül közöljük, a…..
Subba Unatkozol? Reccsents 2007.12.19 08:48:00
Egy kis lazulós játék az utolsó munkanapokra. Mégis csak december vége felé járunk, ennyi örömünk már legyen. A lényeg az, hogy akkor kell pukkantani amikor egy jó nagy zajos jármű elhalad a buszmegálló előtt. Ha ügyesen csináljuk akkor a mellettünk álló figura nem rúg…..
Subba Megsárgult fotó: Ki ő? 2007.12.20 08:22:00
Találjátok ki, hogy ki ez a kedves piros nyakkendős fiatalember a képen! Sikeres, gyakran látjuk a televízióban, csinos felesége, és jól menő vállalkozása van...
Csalók járják a lakótelepeket, és a FŐTÁV-ra hivatkozva - nem fogják kitalálni - csalnak. Lakótelepi olvasóink hatoljanak be a poszt hajtás utáni fertályába, és okuljanak, oda másoltuk be a cég közleményét. A lényeg: ha Önnek valaki azt mondja,…..
Szerencsére van olyan, hogy a kicsinyesség megkapja méltó, (bár sajnos nem eléggé fájdalmas) büntetését. Zotmund például nem jár többet a Burger Kingbe mert a nagyvonalú cég oktogoni éttermében műanyag pöcköket applikáltak a konnektorokba, hogy a kuncsaftok nehogy rettentő…..
Nézőpont kérdése, hogy fantasztikus, vagy teljesen természetes, hogy egy kereskedő, miután több tízmillióra büntették azért, mert az akciós kiadványaiban szinte csak az oldalszám igaz, mindenfajta zökkenő nélkül folytassa a trükközést. István kétszer egymás után ment el…..
DesC 2007.11.22 00:27:20
Nem tudni, mennyi kötbért kellett volna fizetnie az Aréna Pláza építtetőjének, ha nem adja át ma a cuccot, de Attila - aki az előző posztban anyázott - végül bejutott a félkész épületbe, ahol ilyen körülmények fogadták. A Homár ugyan nem építési vállalkozó, de azért…..
Havon csúszkáló olvasóink közül van, aki az első héten bepróbálta a sífelvonót Nagyhideghegyen. A jelek szerint nem lehet elégszer érdeklődni telefonon, de még személyesen se, pedig hó már van: Óvatosak legyetek a nagyhideghegyi telefonos információkkal, ne higgyetek nekik!…..