Regisztráció Blogot indítok
Adatok
GazdagsagTitkok

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemrég egy jó barátom hívta fel a figyelmem egy pénzügyi témájú videóra. "Pénz, mint adósság" a címe és megmutatja a kemény valóságot a pénzről. 47 perces angol nyelvű anyag, a pénz történetével a kezdetektől a mai virtuális pénzekig és ízelítőt ad a…..
Robert T. Kiyosaki - Gazdag Papa, Szegény papa című műve alapmű a pénzügyek terén.Alapelveit a Cash-Flow oktatójáték közben is el lehet sajátítani. Ragyogó módszer a játékos, begyakoroltató tanulás. Gyakorlatiasabb, mint csak elolvasni egy könyvet. Kénytelen vagy alkalmazni az…..
Végre egy közérdekű, nem butító, hanem "okosító" reklámsorozat! Persze vannak nagyokosok, akik már mindenről-mindent születésük előtt tudtak. Elvárják, hogy mindent főiskolai szinten adjanak elő, alapvető dolgokról ne beszéljenek, a műsorok csak nekik szóljanak,…..
Ide költözünk a http://penzugy.buzz.hu -ról.Az első néhány bejegyzés ott olvasható:Személyes pénzügyek bevezető Régóta érdekel ez a téma, és tudom: Jobban élnék ma, ha régebbóta érdekelt volna...Tudatosság és Fegyelem - ezek vmelyikén sokan csúsznak el...Néhány…..
Soha nem gondoltam volna, hogy egyetemi tanulmányaim alatt, révén fogok olyan könyvet olvasni, amit a blogomba is szívesen beleírok. Tanárom beharangozója alapján nem volt kérdés, hogy ebből a könyvből akarok kiselőadást tartani.Robert T. Kiyosaki lerántja a leplet a…..