Regisztráció Blogot indítok
Adatok
azemberekembere

0 bejegyzést írt és 20 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tegnapi Célpont adás után 99%-ig bebizonyosodott Gyurcsány Ferenc szakdolgozata plágium. Jelenleg az lenne meglepetés, ha kiderülne nem az. Természetesen mivel Gyurcsány Ferenc szakdolgozata rejtélyesen eltűnt, soha nem fog kiderülni az igazság, de aszerint, amit most tudunk, már…..
Ma 4 éve, egy borgőzös estén alapítottuk meg a Kettős Mérce blogot. Bár, aki rendszeresen olvas minket, az nagyjából tudhatja, mit gondolunk a világ dolgairól, de mi most mégis valamifajta ars poeticát szeretnénk a következőkben megfogalmazni. Egy ars poeticát, aminek…..
azemberekembere 2012.04.28 23:30:35
@BéLóg:
OFF: Tartsd nyomva a Ctrl billentyűt, és forgasd az egér görgőjét. Csodát fogsz látni :)
azemberekembere 2012.04.29 01:18:45
@komplikato: A böngészőben lehet betűtípust is változtatni.
Mi egymás nélkül annyit érünk, mint egy fél nadrág. A szabadság, s a függetlenség álomnak pazar, De elszakadni nem tudunk, mert összeköt a szar. Sztevanovity Dusán ( Nati Krisztián)***Az LMP 160-ezer aláírást tudott összegyűjteni a népszavazáshoz. Ez arra elég, hogy ha a…..
azemberekembere 2012.04.03 19:55:38
@Brendel Mátyás:

Annyiban korrektebb a poszt a szokásosnál, Mátyás, hogy most csak tudatlanságból csúsztatsz.
A pontos adatok szerint az aláírások fele jött vidékről.
Egyébként a szakszervezetek passzivitása nem az LMP-t minősíti, nem is a szakszervezeti tagokat, hanem azokat a szakszervezeti vezetőket, akiket egyik, vagy másik oldal, ezért, vagy azért "lebeszélt". Az ő passzivitásuk így állításukkal ellentétben éppen hogy nem a politikától való elhatárolódásuknak köszönhető, ezzel ők éppen az általuk képviselni hivatott munkavállalói rétegtől határolódtak el, őket hagyták cserben.
Csakúgy, mint a magukat baloldalinak valló ellenzéki pártok.
azemberekembere 2012.04.05 11:07:34
@Brendel Mátyás: Diszlexiás-e vagy? :)
 Mert ez a show ellopása: amikor összefogni nem akar az antiszociális LMP, de alkalomadtán odatolná a... A rendszeres, kemény munkából nem kér az összefogásban, csak a jó pillanatokból kérne. ***Ahogy az az ATV riportjában sok egyéb hír között szerepelt, a Budapestre…..
Most, hogy a válasz megérkezett Gyurcsány Ferenc soraira az LMP új frakcióvezetőjétől, az Orbán-rezsim leváltását szorgalmazóknak az lenne a dolga, hogy a reményt keressék a levélváltásban. Nem lesz könnyű megtalálni.Olyan, mintha Jávor Benedek levelét Sólyom László írta…..
azemberekembere 2012.02.05 14:54:00
A szerző hazudik.

Még a rendkívül kritikus szemlélettel vizsgálódó Transparency International szerint sem lépte túl a törvényes határt az LMP a 2010-es kampányában, nem úgy, mint az MSZP és a Fidesz:
www.transparency.hu/Az_MSZP_utan_a_Fidesz_is_atlepte_a_torvenyes_kolteshatart?bind_info=page&bind_id=45

A "különös módon" szerzett kopogtatók urban legend-jéről pedig: ha a szerzőnek van tudomása valamilyen visszaélésről, akkor tegye meg a szükséges lépéseket, feljelentést, de addig tartózkodjon a mocskos sejtetésektől. A kampány alatt is próbálkoztak bejelentésekkel MSZP közeli magánszemélyek - egytől egyig hamisnak bizonyultak a bejelentések.
azemberekembere 2012.02.05 18:23:09
@Andráska8:

Most te vagy külön leckéket vettél Fegyenctől hazugságból és csúsztatásból, vagy súlyos diszlexiában és diszkalkuliában szenvedsz.
A linkelt riportban szereplő közvélemény-kutatás szerint a TELJES NÉPESSÉGBEN 4% az LMP, ugyanott a DK 2%.
(A választani tudók közt az LMP 7% és a DK 4%, míg a választani tudó "biztos" szavazók közt 6 illetve 5%.)
Egész pofásnak indult kis mozgalom volt.Tisztának tűntek.Állították, hogy nem látnak esélyt a koalícióra másokkal, mert először önmagukat is meg kell határozniuk és a többi párt sincs tisztában magával. Én a HetiVálaszos cikket például úgy éltem meg, mint ha lebohócozná…..
Schiffer András frakcióvezető távozása után összegyűlt az LMP parlamenti képviselőcsoportja, hogy megvitassa a jövőt és az új frakcióvezető személyéről tárgyaljon. A képet egy szélsőségesen liberális hírportáltól kaptuk...
azemberekembere 2012.01.17 14:58:51
törökgáborelemez 430. Egynek jó 2012.01.15 18:18:00
Ez a hétvége, mint cseppben a tenger, szépen megmutatta, hogy miért nevezhetjük a mai magyar ellenzéket a Fidesz legnagyobb esélyének. Az LMP a frakcióvezető lemondásával demonstrálta, hogy valóban a szétesés küszöbére jutott; a Demokratikus Koalíció két emblematikus volt…..
azemberekembere 2012.01.16 09:19:06
@Balt: Én konkrétan tudom, hogy az összefogás-fetisiszták elenyésző hányadot képviselnek a vezetésben, de a frakcióban is kisebbségben vannak jócskán. TG nem bennfentesebb, csak neki arról az oldalról súgnak, ezért vagy tudatosan, vagy tudatlanul éppen az ellenkezőjét állította a valóságnak. De majd legfeljebb meglepődik ő is nagyon rövid időn belül.
  Kitöltési útmutató országunk Jedi nagyhatalommá válásához  A népszámlálással kapcsolatban a szientológiai jellegű kérdőív miatt, a Semmi Közük Hozzá válaszadást javaslom a kötelező kérdésekre. Ebbe bele sem lehet kötni, hiszen a válaszadás megtörtént és a valóságnak megfelelő. Sőt teljesen…..
Epic! Liptai Claudiát megcsípték amikor egy éve elhunyt édesanyja rokkantkártyájával próbált spórolni a parkoláson. Ezúttal olyan magyarázattal állt elő, hogy szépen kérem, azonnal engedje szabadon azt a pofátlan kisiskolásból álló kreatív csapatot akik ezt kitalálták!…..
Az akciófilmekben mindig meg tud kapaszkodni a világ megmentője egy százhatvannal szlalomozó autó tetején is, de a valóságban ez azért nem egészen így működik. Don Blasius látott egy esetet a múlt héten, ahol a munkadíját követelő szerelő a testével próbálta megállásra…..
azemberekembere 2011.01.18 12:05:32
@Alf:

Itt a cikk google translate-tal:
translate.google.com/translate?hl=hu&sl=et&tl=hu&u=http%3A%2F%2Fwww.tallinnapostimees.ee%2F%3Fid%3D52453

"Aztán arra gondoltam, hogy majd ugrani az útból, de az oldalon csak egy troll." :))
Subba 2010 két percben 2011.01.12 11:54:00
Eirikso pont egy éve helyezett el egy kamerát az ablakában, ami 30 percenként készített egy fotót, ezeket a képeket mixelte össze ebben a kétperces videóban. (Nem zoomol, nőnek a fák!)  ..
azemberekembere 2011.01.12 14:25:47
@Yumurdzsak:

Nem zoomol. Az erdő januárban elkezdte mondani az újévi beszédet amit írtam, és decemberre eljutott odáig, hogy "jó kedvel, bőséggel", közben jött előre folyamatosan, dinamikusan.

Skicc Pali
a zemberek embere
w Elnöki pornó 2011.01.03 06:45:00
A köztársasági elnöknek, komolyabb jogosítványok híján, egy feladata van tulajdonképpen: hogy legyen rendes ember. Tudjon viselkedni, látsszon tisztességesnek, és ha van is pártkötődése, legalább úriemberségből ne mutogassa úton-útfélen.   Igazán nem kérnek tőle sokat.…..
hogyvolt VV4 - 4X19 2011.01.03 10:47:00
43-57%-os állással kezdjük a VV4 második párbaját, tele a stúdió, Nemoék tépik a húrokat, Balázs, egy perced van, hogy levedd azt a zakót, Lilu, keress meg privátban, KELL a felsőd, most! Mi? Gigi és Jerzsi csókolózni fognak, végül is, már három napja nem hallottunk felőlük,…..