Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ex Scientia Libertas

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sejtem, hogy a művészetben járatosak most a szívükhöz fognak kapni, de be kell valljam, én tegnapig nem is tudtam, hogy Budapesten van szobra Darth Vadernek! Ráadásul a Sith Sötét Lovagjának egy elég kevéssé ismert korszakából, amikor éppen nem is volt annyira Sötét:Persze én…..
Ex Scientia Libertas 2011.03.13 23:16:48
Gondolkodott már rajta, milyen világ köszönt ránk, ha elfogy a szén, a gáz az olaj? Ha nem találunk hasonlóan könnyen és nagy mennyiségben kiaknázható energiaforrást, a tudományos kutatók véleménye szerint váltás helyett akkora válság vár ránk, amilyet még nem láttunk.…..
Ex Scientia Libertas 2011.01.31 09:37:36
@Jodei: Teremtés könyve? Egyház? Egy KUTATÓCSOPORT JELENTÉSÉBEN?

Sokmindent megmagyaráz... ugyanakkor még mélyebbre zuhant az eddig is lesújtó véleményem a magyar tudományos felsőoktatásról.
Ex Scientia Libertas 2011.01.31 09:59:11
@Kulics: Egy ún. "tudós", aki a tudományt és a vallást vegyíti a munkájában, önmagát teszi nevetség tárgyává és szakmailag hiteltelenné.

A tényekkel cáfolás már megtörtént sok posztban, de összefoglalom külön Neked: szaporitó reaktorok, ultrahatékony napelemek, megújoló energiaforrások (nem önmagukban), valamint amit még nem említettek itt: geotermális energia. Ezek garantálnak még legalább 70 évet a fúzió v. más végleges(ebb) megoldás kifejlesztésére.
Ex Scientia Libertas 2011.01.31 10:12:44
@Shadowbull: 70 (hetven!) év alatt nem tudunk felskálázni több, egymástól független technológiát? Ne mulattassuk már egymást.
Eddig azt mondtuk nem olvasták, nem értik, pedig mi értjük. Amit mi értünk az nem egyenlő azzal amit ők érteni vélnek, depláne azzal nem amit senki nem ért. Ők elolvasták, értik, magyarázzák, mi nem értjük azt amit eddig értettünk, azt meg pláne nem amit ők értettek meg.…..
Ex Scientia Libertas 2011.01.25 10:15:32
@farbaki:
"Mit keresnének az EU-ban az oroszok? Esetleg Te már tudsz valamit?"

Orbán Keleti Partnerség programja sikeresebb lett, mint bárki gondolta volna.
Nemzeti Hírügynökség (Nemhír), Vélemény rovat Örvendezzünk! Örömteli, hogy van az országban egy ember... nem, nem is csak egy ember, hanem az Ember, aki önnön életét, annak minden pillanatát feláldozza, hogy nap mint nap, év mint év rámutasson gyarlóságainkra, hibáinkra,…..
Ex Scientia Libertas 2011.01.04 11:04:36
@Chaoyang: Csak tudod máshol a szólásszabadsághoz hozzá tartozik a szólás utáni szabadság is.
Ex Scientia Libertas 2011.01.04 10:58:11
@Suna bácsi: Ilyen névvel túl nyilvánvaló a trollkodás, probálkozz valami finomabbal. A komment hosszával nincs gond, három szó bőven elég egy mestertrollnak, hogy százkommentes háborút indítson, de ez így sajnos kevés.
 Az Alkotmánybírósághoz bárki fordulhat, aki szerint egy jogszabály sérti az Alkotmányt. A következő indítvány benyújtását ajánljuk annak az olvasónknak, aki szerint a mától hatályos médiatörvény sérti az Alkotmánynak a vélemény-nyilvánítási és…..
Ex Scientia Libertas 2011.01.02 11:50:14
@www.konyvline: Az internetes sajtó "kiegyensúlyozottságának" követelménye. Azaz, ha csak annyit írsz egy blogbejegyzésben, hogy "Orbán Viktor tegnapi nyilatkozata baromság volt", de nem írod oda, hogy "De van ám aki másképp gondolja!!", akkor ezen a jogcímen büntethető vagy. Kiegyensúlyozatlanul tájékoztattál. Igen, a szövegben szerepel, hogy magánemberek is büntethetőek.

Ha valaki számára ebből nem kristály tiszta, hogy csorbul a véleménnyilvánítás szabadsága, azon nem tudom, hogy lehet segíteni.