Regisztráció Blogot indítok
Adatok
harkat

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Akinek kevés az ideje, pénze, vagy egyszerűen szereti a rövid kiruccanásokat, azoknak remek lehetőség egy napra kirándulni Charleroi-ba, illetve Brüsszelbe. Ebben a bejegyzésben szubjektív brüsszeli benyomásokat írok le, néhány fotóval illusztrálva. A reggeli Wizz CRL…..
harkat 2013.02.05 23:11:46
@Kata24: Sajnálom...Majd legközelebb:)

Stoppos tapasztalatok: Brüsszelbe 2 óra alatt(3 átszállás) értem be, a város déli részén raktak ki egy metrómegállónál. Tényleg nagyon szívélyesek az emberek. Visszafele metró(single ticket 2 EUR), Charleroi Süd vonat(9.20 EUR)+A busz(5 EUR). Ez azé má nem annyira volt lókoszt...:/
harkat 2013.02.06 13:22:19
@Kata24:
Szia!

A buszjegy 5 EUR, nem véletlenül írtam:) Azért nem szeretem a shuttle-t(kivéve ha olcsóbb, mert abban nem sok kaland van) A várost pedig az Atomium kivételével sikerült megnéznem, szóval szerintem időhatékony voltam. A stoppolós kalandokat pedig szoktam élvezni, mert más emberekkel is megismerkedek...

üdv:
Bence
harkat 2013.02.06 17:27:34
@Kata24:

Szia!email címem: harkatjb kukac gmail pont com
Aggasztja gyermeke iskolai teljesítménye? Nem megy az otthoni tanulás? Szeretne felkészülni egy közelgő vizsgára, új kihívások várják munkahelyén, de nem tudja hogy álljon neki a tanulásnak? Kérdezze szakértőnket, dr. Pusztai Évát!   Kérdéseit felteheti közvetlenül itt…..
harkat 2011.01.24 18:00:30
Tisztelt Doktornő!

Barátnőm 20 éves, a SOTE-n tanul, és elég gyakran küzd tanulási-családi problémákkal. Idegeskedő-halasztó típus szerintem. hiába mondom neki, hogy kezdjen el időben tanulni, ha még el is kezdi, valahogy mindig kicsúszik az időből, és elveszti a motivációját az utolsó napokban, és kapkodva kezdi darálni az anyagot. Sok tantárgyból már kezdésnél is a 2-esre hajt.Ezeket a tantárgyakat sokszor magolva tanulja, kevés eredménnyel. Mondtam már neki pár dolgot amit az ön tréningjén tanultam még jó pár éve, 1-2-őt elkezdett használni, de nincs gyökeres változás. 2 malom közt őrlődik, szülei véleménye miatt is stresszel, meg a vizsgafélelme is ott van. Szóbelin egyszerűen szerintem használhatatlan(nem láttam még vizsgázni, de eléggé bizonytalan.

Próbálom mindig motiválni és lendületben tartani, magabiztosságot, önbizalmat adni neki mind családi, mind tanulási téren, de egy idő után nem megy(meg nem is vagyok szakértő)

Jelenleg a szerdai vizsgájára tanul, de ismételten kétségbe van esve(tesztes élettan vizsga, elsőre nem sikerült neki)1 hónapja mondtam neki, hogy kezdjen készülni, mondta hogy jó jó. Az anyagot átvette, de a tesztek nem sikerülnek 40%-nál jobbra(60 az átmenő)

Próbáltam vele tanulni,szerinte ez jó, szerintem nem. Egyrészt én akaratlanul is elvonom a figyelmét, másrészt mivel nem vagyok szakértő a témában, könnyűszerrel átveri a fejem a tananyag felmondásakor(,,mutasd csak a füzetem, mindjárt megnézem")

Teljesen tanácstalan vagyok már én is, kifogytam az ötletekből... Szerintem a probléma gyökere az időbeosztásban van, de ezt egyszerűen nem tudja rendesen kidolgozni-megvalósítani. Ezekben a kérdésekben-problémákban várom a doktornő válaszát sok sok köszönettel!

Tisztelettel:
J.Bence