Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nemjuteszembesemmijó

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennek a bejegyzésnek ez az apropója. Obama, a legutóbbi iskolai mészárlás még friss emlékét felhasználva, most egy olyan javaslatot dolgoztatott ki Biden alelnökkel, ami korlátozná a legálisan tartható fegyverek körét, megtiltva az amerikai kategorizálás szerinti "assault rifle"…..
Nemjuteszembesemmijó 2013.01.19 22:42:59
@¡Viva La Onda!:

Igen nálunk meg a tilalom vezet a heti rendszerességgel jelentkező rablógyilkosságokhoz (legutóbb az ózdi), ölni ugyanis nem csak lőfegyverrel lehet.
Pézsma A nyomorultak 2013.01.15 19:35:12
A Bayer-ügy utóélete pontosan megmutatja, milyen rugóra jár az elmúlt évtizedben tragikusan lezüllött politikai kultúra óraműve. És azt is, miért borzalmas és folytathatatlan ez a gyakorlat. Ismét elveszni látszik egy esély arra, hogy a társadalomban meginduljon a problémák és…..
Nemjuteszembesemmijó 2013.01.16 11:21:34
@mahet: beteg az te vagy barátocskám, ez a hozzászólás is szépen mutatja az egész ballib tábor agybaját: kétségbeesetten próbáltok rárepülni mindenre, mint légy a szarra, hogy rasszistázhassatok, és ezért már azon a 200 megjelent félnótás agysorvadásos nyuggeren kívül mindenki röhög rajtatok.

Werber közismert gyűlöletkampányairól, és véletlenül zsidó, akkor kiírni a nevét egy plakátra = antiszemitizmus. Szó nincs rá, olyan szánalmasak vagytok. Nem baj, kihal az a néhány bolond nyugger, azt az mszp, meg a dk is okoskodhat szépen a parlamenten kívülről. de szép is lesz... :D
Nemjuteszembesemmijó 2013.01.16 11:36:50
@Aureliano Buendía ezredes:

mivel nem szokásom késelni a klozethasználatért, továbbá vascsővel sem verek agyon idő embereket, sőt nem szoktam 20admagammal lincselni járni sem, ezért nem hinném, hogy ilyen veszély fenyeget, de azért kösz, hogy aggódsz.. :D
Nemjuteszembesemmijó 2013.01.16 11:44:10
@mahet: én is az volnék, gazdasági téren is, nem is nagyon komálom se Bayert, se a Fideszt, csak a baj az, hogy megint egy cikk miatt megy a hiszti hetek óta, közben azzal senki nem foglalkozik, hogy miért van köztünk ezek az állatok (mert nehéz embernek nevezni azt, aki klozethasználat miatt kést ránt), és mit lehet velük kezdeni, védekezni ellenük.

Bayer cikkének semmilyen negatív következménye nem lett a romákra nézve, ráadásul ha tudnátok olvasni, jelentős részről beszél, nem mindenkiről. Jelentős rész bűnözőkben mérve meg lehet 10% is, az is elég jelentős.

Ez lett kiforgatva, hogy lehessen szidni a zorbánt. és a vadak még mindig köztünk vannak, csak idő kérdése egy újabb kselés, lincselés, rablógyilkosság, stb...
Az ellenzék fellélegezhet. Helyre állt a világ rendje. Végre kibújt a szög a zsákból, kiderült, ami előttük eddig is nyilvánvaló volt: igenis fasiszták ezek mindahányan, nácik valamennyien, rasszisták, antiszemiták, vérszomjas keretlegények, Eichmann és Mengele zsidó- és…..
Bayer Zsolt egy brutális támadást etnicizált a napokban, és ez ellen tüntettek ma fiatalok a Magyar Hírlap szerkesztősége előtt. Korábbi népirtásokra utaltak, amelyek mind úgy indultak, hogy emberek embertársaikat állatnak nyilvánították, így mentve fel magukat mindenfajta olyan…..
Mi ez a drámázás? Az verte ki a biztosítékot, hogy egy fél generációra való fiatalt akart megbélyegezni a kormány. A lébecoló diák bélyegét sütötték mindenkire, aki nem fejezte be időben a tanulmányait, tekintet nélkül a körülményekre. Mindegy, hogy egy gyermek születése,…..
hogyvolt X-faktor 3x15 - 7. döntő 2012.11.29 16:00:00
Lezárult egy korszak a magyar X-faktor történetében, a harmadik széria már sosem lesz ugyanaz, ami eddig volt. Kénytelenek vagyunk tudomásul venni, hogy ezentúl más aspektusait kell felfedeznünk a műsornak, amin szórakozni tudunk, mert Junior hangokkal vívott sziszifuszi küzdelme…..
Nemjuteszembesemmijó 2012.11.29 21:54:42
@1szerűN:

Azért ennek úgy kéne működni, hogy kiválóan énekel ÉS van benne vmi +
Itt nem arról van szó, hogy néha kicsit gyenge, hanem konkrétan fülsértő az elejétől a végéig. innentől meg tök mind1, hogy milyen a kisugárzása.
Véget ért az idei X-Faktor egyik különversenye, hogy Malek Miklós szavaival éljünk, Jimmy fia Krisztián a hangokkal vívott hősies küzdelem végén a fater szellemét megidézve távozott a műsorból, amiben tényleg most énekelt a legjobban egyébként. Jó, Jimmy Még nem veszíthetek…..
A hetedik élő gálaműsorral folytatódott a kultúrmissziót teljesítő X-Faktor diadalmenete, olyan produkciókkal, amiket a milánói Scala színpadán is bátran be lehetne mutatni, piros kanapéstul, táncosnőstül, mindenestül. Az adás fényét olyan sztárok emelték, mint a popzenét…..
Nem egy vágykép, de adatokkal igazolható tény, hogy a politikai bizonytalanok és az új pártok, mozgalmak szimpatizánsai a politikai tér azonos szegletén helyezkednek el. De kik alkotják a politikailag bizonytalan internetezők óriási tömegét? Többek között például a Fidesz…..
Nemjuteszembesemmijó 2012.08.10 11:49:48
@is: A szabadság és rend nem zárják ki egymást, sőt a rend előfeltétele a szabadságnak.

Ha nem mered elhagyni a házad, mert már jönnek is betörni a megélhetésiek, nem vagy szabad.
Ha nem mersz kimenni az utcára éjszaka, mert jó eséllyel kirabolnak, olyanok, akiknek már rég a börtönben kéne rohadni lakat alatt, nem vagy szabad.

Ezt csak a köcsög ballib hippik (mint a milla is) nem értik, hogy a szabadság nem egyenlő az anarchiával, és azt sem tudják felfogni, hogy szabadság és rend kéz a kézben járnak.

Ellenben más idióta szabadságkorlátozásokat meg kell szüntetni. Úgymint drogfogyasztás. Nem ártanak senkinek, így a maffiát gazdagítja, rendőrségi kapacitásokat köt le, ahelyett, hogy a valódi bűnözőkkel foglalkoznának.

Ismerős az elv?: a szabadság addig tart, amíg nem korlátozod másokét. Ez a baj a honi ballibekkel, hogy elfelejtették a mondat második felét. Ennek az eredménye pedig csakis pusztulat és anarchia lehet.
Budapest egyik külső kerületében vagyunk, helyszínünk egy elhagyott autószerelő műhely, ahova januárban 3 hajlék nélküli ember költözött be. Szerettek volna lakni, élni valahol. Az időpont kedd 23 óra 40 perc, amikor a ház elé szirénázva érkeznek a rendőrautók. A környék…..
Nemjuteszembesemmijó 2012.05.13 11:10:15
@manes:
Az hát, ha jól emlékszem a nolon is szokta nyomatni a szociális demagógiát a büdös ribanc..
Nemjuteszembesemmijó 2012.05.13 11:24:34
@Asztalos Gábor:

Ne hívd ezeket liberálisnak. Ezek köcsög turbóbalos hippik, nem liberálisok...
Liberális én vagyok, és azt mondom, hogy az legyen a norma, hogy aki a kerítésen bejön, azt lepuffantom jogszerűen...liberálisan.. :)
Nemjuteszembesemmijó 2012.05.13 12:00:46
@bIQa: úgy-úgy. Jómagam emlékszem, egyszer lógtam a suliból, szembe jött a csövi, hogy éhezik, nincs-e egy kis pénzem kajára. Mondom pénzem az nincs, de úgyis hamar hazaérek, odaadom neki a csomagolt szendvicsemet. Azt mondja, az nem jó, mert neki valami folyékony "táplálék" kéne. Köptem egyet felé, azt otthagytam.
A napokban kisebbfajta kommunikációs offenzívát tapasztalhattunk a kormánytól az adórendszer átalakítására vonatkozóan. A pénzügyi tranzakciós adóról már leírtuk a véleményünket ezen a linken. Most az új áfa javaslatot szeretném kicsit körbejárni. A javaslat lényege…..
  Kedves Fiatal Baloldali és/vagy Liberális Barátaink!   Először is, csak a jegyzőkönyv kedvéért, hadd említsük meg, hogy mind a baloldaliság, mind a liberalizmus (nevezzétek akár millásságnak, akár elempésségnek, 4k!-sságnak, akárminek – minket  nem vertek…..
Nemjuteszembesemmijó 2012.03.23 09:37:06
Magamat jobblibnek vallóként (szinte) tökéletesen egyetértek a leírtakkal. Hozzátenném, hogy én jobban rühellem ezeket a k.cs.g hippiket még a széljobbosoknál is. Miért? Mert liberálisnak hazudják magukat, holott inkább balos véleménynácik, és így lejáratják a fogalmat, elzárva jó darabig az utat egy valódi, értelmes liberális párt elől. Pedig lenne rá szükség a kapitalizmus építésében. Egy olyasmire, mint északi szomszédainknál, ahogy fentebb már írta is valaki.

Ennek valahogy így kellene kinéznie:
- melegházasság rendben (nem muszáj templomi nyilván, az egyházi belügy)
- könnyű drogok rendben
- ÖNKÉNT vállalt prostitúció is
És még összefoglalva: minden olyan dolog, ami másnak nem okoz kárt. Viszont:
- a magántulajdon szent és sérthetetlen, még akkor is, ha egy falusi öregember uborkájáról van szó
- ehhez kapcs. a magántulajdon fegyverrel védhetősége (egy Castle Doctrine szerű trv.-re gondolok)
- a törvények mindenkire egyformán vonatkoznak (még a kisebbségre is)
- ami valakinek pozitív diszkrimináció, az másnak negatív, tehát elvetendő.
- az állam kivonulása a kultúrából, és akkor így nem lenne gond, hogy melyik színháznak ki áll az élén, mert kénytelenek lennének a piacról élni, ahol is kiválasztódik a felesleg, és megmarad, ami valóban érdekel valakit (kult. szabadság)

Aztán gazdaság:
- szabad verseny (nincs adókedvezmény, se támogatás, se adminisztratív versenkorlátozás, ld plázastop.)
- komolyan vett harc a korrupció ellen.
- hiteles, és hatékony köztisztasági törvény
- az újraosztás csökkentése (+ az egykulcs. véleményem szerint a kormány egyik szinte egyetlen jó lépése volt eddig)
- nincs ingyenebéd. Tanulsz, dolgozol, vagy éhenhalsz.

Lehet kihagytam valamit. Vegyétek szondának, írjatok, hogy vágynátok-e vmi hasonló formációra a mostani "liberálisok" helyett...
Egy érdekes olvasói levelet olvastam az egyik újságban ma. Így szólt: Egy újabb törvénymódosító indítvány a devizahitelesek megsegítését nem az ingatlan 30 millió forintot meg nem haladó értékéhez, hanem az eredetileg felvett, 30 millió forintot meg nem haladó összeghez…..
2012. január 1-jén megszűnt a biztosítási elvű rokkantsági rendszer, és segélyezési alapú váltotta fel. A változás legfontosabb értelme, hogy ezen szabályok sokkal könnyebben módosíthatóak.Bár még kevesen érzékelték az új juttatás összegének csökkenését, azonban egyes…..
Segítség! Elfogyott a pénzem! „De csóró lettem nincs kenyerem Elvesztettem a munkahelyem Jaj Istenem most mi lesz velem Hej de betörjek vagy guberáljak Jaj Istenem mit csináljak Mondjátok meg, hogy most mit tegyek Felmegyek a hivatalba Rávágok majd az asztalra Elmondom hogy éhen fogok…..
Nemjuteszembesemmijó 2012.01.25 16:27:29
@Doubledecker:

Te amilyen buta gyökér vagy, nem csodálom, hogy minimálbérből élsz. Én ennyit sem adnék neked... :D

Tanulj már meg olvasni bmeg!

Nem azt írta, hogy a minimálbéresek békemenetre járnak általában, hanem azt, hogy ez neki + kiadás volt, mert elment.

Funkcionális analfabétaként mennyit szeretnél keresni ostoba barátom?
 Oszkó és a Reformszövetség is bocsánatot kérhetne a magyar néptől, mert évekig mantrázták az egykulcsos adót. Mert itt lapulunk a bokorban egy kifejezetten keleti jövedelemadó-rendszerrel, amit már az IMF is eltörölni javasol. Miután a kormány által eleinte hangoztatott,…..
Nemjuteszembesemmijó 2012.01.20 19:12:34
@Lord_Valdez:

Valamilyen szempontból mindkettőtöknek igazatok van. A gyerekszám valóban fordított arányban van a jövedelemmel/iskolázottsággal, viszont szintén igaz amit az első videója állít, ha van 2 pár ugyanannyi gyereket szülnek, és az utódaik is, viszont ha az egyik populáció rövidebb időközönként szaporodik (korábban szül), akkor gyorsabban növekszik a népesség, FELTÉVE -és ezért csak részigazság amit a videó állít- ha a gyerekszám van akkora, hogy a népesség növekedjen a köv. generációban, és a várható élettartamok nagyjából azonosak.
ProgBlog Füvet s vizet 2012.01.16 21:37:00
orbán viktor ma ismét tervet jelentett be (Jajjj!!!): ezúttal a magyar mezőgazdaságot fogja megmenteni, a Darányi Ignác tervvel. (A terv névadójáról később még lesz szó…)És csak úgy mellesleg azt is tudatta ma velünk a Vezér, hogy ha nem vettük volna észre a vaksi…..
Nemjuteszembesemmijó 2012.01.17 10:07:12
Ajjajj, már megint azok a fránya tények. Sok helyre belinkeltem már, de akkor ide is:

www.szabadfold.hu/gazdanet/rekord_a_magyar_agrarkulkereskedelemben

2010-ben az agrárium és az élelmiszeripar exportja 2,1 milliárd euróval (nagyjából 650 milliárd forint most) haladta meg az importot. És akkor tegyük hozzá, hogy az import jó része olyan dolog, ami itthon nem állítható elő: tengeri hal-> halkonzerv, zöldség, gyümölcs télen, olivabogyó és olaj, egzotikus növények és még lehetne sorolni.

Tehát az import kitiltása (ami valószínűleg maga után vonná az export kitiltását külföldről) 2010-ben minimum 650 milliárd kárt okozott volna az agráriumnak és élelmiszeriparnak.

hiába, a tények makacs dolgok, de ti csak álmodjatok tovább...
Nemjuteszembesemmijó 2012.01.17 10:30:16
@Moan: Mit is?
(The article is available in English.) „Úgyse hiszi senki el magának, hogy amit lát, az tényleg van, hanem várja, hogy a valódi látványt jelző kürtszó felharsan.”(Kispál és a Borz: Zsákmányállat)A Haza és Haladás Közpolitikai Alapítvány egy évvel ezelőtt…..
Nemjuteszembesemmijó 2012.01.09 17:19:03
@ekat:

Nekem lenne egy ötletem. Tudom, képezni kell őket, stb. ez mind szép és jó, na de addig is:

Tudomásul kell venni, hogy a nagyszámú analfabéta munkája nem ér nagyjából sz@rt sem, nemhogy 92.000+tb-t. Azokat a munkákat amiket képesek lennének elvégezni máshol napi 2 dollárért megteszik.
Ideje végre a törvényt hozzászövegezni a valósághoz: minimálbér eltörlése, munkaügyi szabályozás teljes eltörlése a munkavédelmi szabályokon kívül, azaz a munkaerőpiac teljes szabaddá tétele, azaz kiírni a táblára: munkaerő olcsón eladó, csak vigyétek már.
Aztán majd, ha szoftverfejlesztőkből, mérnökökből, tudósokból fog állni a társadalom java része, de minimum jól képzett szakmunkásokból, és ismeretlen lesz az analfabetizmus, akkor majd visszatérhetünk az efféle bohóckodásra.
Nemjuteszembesemmijó 2012.01.09 18:16:00
@Töksi: és az istened mit csinált az utóbbi időben a 2/3-val?
A Bajnai-kormány megtett mindent, amit lehetett egy választás előtt egy évvel a sz@rráverés küszöbén álló, az eszement osztogatáson kívül semmilyen más csodafegyvert nem ismerő posztkádárista kormánypárttal, egy MSZP-vel, bmeg! (OMG!!!)

A hatás látható volt igen hamar: visszatérő bizalom, csökkenő kamatok (ekkora adósságnál évi több 100 milliárd), stabil árfolyam stb.

Ellenben a törpe ott áll a párton belüli és kívüli személyi kultuszával, a sok birka proli istennek hiszi, és erre a híg f.sra volt képes másfél év alatt.

A különbség vakító.
Nemjuteszembesemmijó 2012.01.09 18:17:43
@Rive:

Ebben nem lennék biztos. A szegényebbek jövedelmének jó részét elviszi a rezsi, amiből a gáz kapásból import, az áram többek között szintén abból van, tehát az is.
Élelmiszerelből sem a csóró veszi meg a Pick míves kolbászt, 4000/kg-ért, hanem megveszi a sajátmárkásat, ami lehet, hogy szintén hazai, de kisebb eséllyel az előbbinél.
Egyéb háztartási szereket valószínűleg hasonlókat szereznek be, tehát az arányok is hasonlóak (tisztálkodási, mosószerek, stb)
Amiben igazad lehet, hogy jut belőle pl. plazmatvre is, ami valószínűleg import, de nem feltétlen.
Vagy mi van akkor, ha az egykulcsos adóval jól járó középvezető befizet egy Audi A4-re (Győr), míg a 100 ezret kereső Dacia Logant vesz (nem Győr)?

A helyzet koránt sem egyértelmű.
  Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre!   Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a…..
A múltkori, kissé provokatív stílusú posztban sokaktól megkaptam, hogy mit osztom én az észt, hogy kell minimálbérből megélni. Próbáljam csak ki egy hónapig, hogy milyen az. Ilyen típusú felszólítások sokszor elhangoznak egyébként politikusok irányába is. Szóval kapva az…..
Nemjuteszembesemmijó 2011.12.17 17:42:44
@Tourist From An Other Space:

Ha tanultál volna, nem kéne csórónak lenned... :)
Nemjuteszembesemmijó 2011.12.17 18:13:31
Jaj, de sok itt a funkcionális analfabéta már megint. Ennyi ésszel nem csoda, hogy minimálbérből kell élnetek, szerencsétlenek.

1. A posztban még írva van, hogy a többi költség majd csak ezután kezdődik, ez csak bevezető.

2. Írták már az amortizációt. A blogíró írta, hogy a végére 20e ftot akar megtakarítani. Megtakarítani pont ilyenekre, meg gyógyszerre, meg duguláselhárításra, és a többi nem fix költségre szoktak. Ha az amortizációt nézem, akkor tudok mondani nagyjából 4 háztartási gépet, ami létfontosságú (hűtő, mosó, tűzhely, ESETLEG 1 tv, szgép) ezeknek fejenként nagyjából legyen 600 forint az amortizáció, mivel nálunk ezeket 8-10 évig simán elhasználjuk, pedig nem minimálbéren tengődünk. Akkor ez eddig 2500. Gyógyszer kiadás szintén csak időszakos, fejenként havi 1000-nál nincs több, ha mégis, ott nagyon elbaszták az illetőt a teremtésnél. A ha elromlik valami (dugulás pl.), arra se kell havi 1000-nél több (mi 10 év alatt 1x hívtunk szerelőt vmihez). Maradt még 15000 havi megtakarítás, az meg legyen elég a "de ha mégis vmi..."-re.

3. Ha valaki Bp.-i, 2 felnőtt bérlet (azt hiszem, egy olyan 8 körül van, diák 3,5), meg két gyerek. 25 ezer. De akkor ne számoljunk autót, az minimálbéresnek luxus, vagy ha számolunk, akkor bérlet nem kell legalább 1, de inkább 2, vagy több (együtt járnak munkába pl.)
Ha vidék, akkor a diákbérlet még olcsóbb, nekem 2e volt a 30km-s. A felnőtt vmivel drágább. De ha bérlet, akkor autó nuku

4. Rezsit ki lehet hozni annyiból, amennyiből a posztoló írta, csak mondjuk nem kell 28 fokra fűteni (nálunk 20ra szokás, pedig nem gázártámogatásból élünk)

5. Az egy főre eső tisztálkodás nem több fejenként 2000 ftnál, persze parfüm, meg a többi minimálbéresnek luxuscikk nélkül.

Persze így csak szerényen lehet élni valóban, de itt jön a végső konkluzió:

Ha ez nem elég, akkor ne a pofád sírjon, hanem tegyél, hogy több legyen. Kezdetnek mondjuk tanulj meg olvasni.
Nemjuteszembesemmijó 2011.12.17 18:15:18
Lehet, hogy már kicsit elfogott a karácsonyi hangulat, de valahogy nem visz rá a lélek, hogy érdemben foglalkozzak az elmúlt napok politikai-gazdasági történéseivel, mégha mégoly jelentős események is zajlanak éppen. Valahogy olyan lerágott csont érzése van az embernek. És a…..
Nemjuteszembesemmijó 2011.12.14 18:11:13
@Kopi3.14: Tudnál mutatni vmi forrást, amiben bizonyították a géntechnológia bármilyen káros hatását?
A nagyművelés alapja az energia, nem a kőolaj. Azt meg meglehet oldani máshogy is.
Nemjuteszembesemmijó 2011.12.14 18:13:34
Nemjuteszembesemmijó 2011.12.14 18:38:37
@Kopi3.14:

Miért elektromos meghajtású autóról még nem hallottál?
A magyar élelmiszeripar további pozícióvesztés elé néz, részben a "hard diszkontok" további térnyerése miatt, hiszen ott igen alacsony a magyar termékek aránya.A magyar élelmiszeripar az EU-csatlakozás nagy vesztese - fogalmazott előadásában Raskó György,…..
Nemjuteszembesemmijó 2011.12.04 10:44:03
Én azokhoz a legendákhoz fűznék hozzá egy keveset, amik szerint a magyar termelés azért versenyképtelen, mert a külföldiek több támogatást kapnak. Na akkor:

1. Az, hogy 30%-át kapták az Eutól a ny-i gazdákhoz képest, egy évig volt igaz, és akkor is csak félig.
Az Eu-tól 30%-ot kaptak 2004-ben, és ezt még 30%-kal pótolta ki a költségvetés. Ez a 30% ment fel évi 10 % ponttal, így kis matekozással kiszámolható, hogy ma már ugyanannyit kapnak hektáronként, mint nyugati társaik. Nos akkor megkérdezném csendben: tudtok-e még olyan munkakört a topmenedzsereken kívül, akikre ez igaz még, hogy annyit keres, mint német társa ugyanabban a munkakörben. Na ezek után tessék hisztizni.

2. Látszik, hogy itt a számtan/logika sokaknak nem erőssége, mivel úgy látják többen, hogy Eu-n kívüli országokban is rengeteg támot kapnak, azok is azért jobbak. Akkor áruljátok már el, hogy egy olyan országban, ahol a GDP nagy részét a mezőgazdaság teszi ki, ott miből támogatnák meg? Nincs mindenhol olyan luxus mint itt az Eu-ban, hogy a versenyképtelen parazitákat közpénzen tömik, és cserébe még a pofájukat is jártatják, hogy nekik épp miért szar (ha esik eső azért, ha nem azért. ha kevés a termés azért, ha sok azért, mert olcsó)

A gazdákon, és azokon a sz@rháziakon kívül, akik ráerőltették ezt az évszázadokkal ezelőtt lejárt szavatosságú struktúrát (1-2 ha-s családi gazdálkodás) a mg-ra, senki más nem okolható a problémáikért.

De csak szidjátok tovább a multikat, a külföldet, az idegenszívű fogyasztót, a tőkét, a világ meg szépen elhalad mellettünk. Én már csak egy kávét kérnék...
Nemjuteszembesemmijó 2011.12.04 11:33:25
@dbeata:

Nem, csak 1-gyel iszom köszi. :)
Nemjuteszembesemmijó 2011.12.04 12:32:11
@Jankove:

Hogyne én is mindig veszek az uzsi mellé egy 120-as ledtv-t is.

A hétvégi nagybevásárlásoknál meg házimozi szettet is rakok mellé, a pénteki bónuszom miatt... :D