Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S&S

11 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Külföldre költözni még akkor is macerás lehet, ha a létező legtöbb segítséget kapjuk meg régi-új munkahelyünktől. Az ügyintézés, lakáskeresés ebben az esetben is sokáig eltarthat – derül ki egyebek mellett ez is Gergely Egyesült Államokból érkezett írásából. (A kép…..
A kihozott pénz egy részét mindenkéépen cash-ben érdemes hozni, pár ezer $ sztem. A maradék maradhat otthon bankszámlán is. Az én tudásom szerint erre legjobb egy Citi bank 0 ft bankszámlát nyitni, mivel náluk havonta 2x külföldi automatából is ingyé lehet pénzt felvenni és a…..
S&S 2012.04.30 02:56:23
Hat honap utan kezdte kuldeni a capitalone, egy olyan cimre ahol mar nem lakunk, szoval azt a cimet csak a bankunk tudta (bank of america) es ok adthattak rolunk informaciot. De mint mondom nagyon magas kamatokkal dolgoznak! Mi a bank of a- nal kaptunk credit kartyat. Akkor volt egy akcio hogy ok adtak ra 500$, most voltunk benn es most csak ugy adnak hogy te teszel ra 300$ es azt hasznalhatod. De az is nagyon jo!!!! Mert akkor arra mar epul a credited! Fizess vele sokat es sokszor. Mi mindent arrol aszamlarol fizetunk, mar amit lehet pl. Telefon, tv stb. Ki van hasznalva. A ssn azert fontos, mert azon tartanak nyilvan rolad mindent, jo ados vagy, e, koltozesnel azert fontos mert ha van elmaradt kozuzemi dij vagy rent tartozasod azt rogton latjak es biztos nem adnak ki neked lakast. Ahol sok a bevandorlo ott nagyon szigoruan nezik ezt a tortenetet. De azt is latjak rolad hogy jol fizetsz hataridore, allitolag meg azt is hogy voltal e buntetve. Szoval ki tudja, informaciot soha nem adnak ki rola. Mi 6 honap utan tudtunk vegre telefont elofizetni, de pl. Mikor bereltunk uj apartmant meg igy is eleg magas depositot szamolt fel a kozuzemi ceg. Hmmm. Ez van, ezzel kell elni. Ha az ember dolgozik es penzt keres, mindenesetre elegge megkonnyiti a dolgait egy jo credit score. Amugy a legjobban az noveli ha kocsit veszel hitelre! Lakashitelt pl. csak igy kaphatsz! Amerikai ismerosom csak ezert vett hitelre autot. Persze ahhozis kell mult. Szoval elni kell! :)))
 Az a min hogy 3 hónapra elég lóvé legyen. Ez városonként más és persze a család lélekszámától is függ, de MIN 10 000$ !  Csak ha vki egyedül van és hajlandó veszélyesebb helyeken élni, minden munkát elvállalni, akkor jöjjön ennél kevesebbel ki. (persze ha nincs…..
p { margin-bottom: 0.21cm; } p { margin-bottom: 0.21cm; }KRÉMES, HÁROM SAJTBÓL KÉSZÜLT, FÜSTÖLT SAJTKRÉMLEVES    Hozzávalók 6 főre:10 dkg vaj 2 púpozott evőkanál finomliszt 2 púpozott evőkanál keményítő1 l víz 1 l tej1 húsleveskocka 15-20 dkg…..
p { margin-bottom: 0.21cm; }HÓDÍTÓ LEVES A MAJNA PARTJÁRÓL:   Ezt a levest kisebbik fiam unszolására készítettem el. Késő este volt már, de csak nem hagyta magát. Aznap az óvodában ez volt az ebéd. Mivel már régen főztem ezt a levest, új felismerésként kezelte, hogy…..
Soup & Spice Project Napi hasznos! 2011.01.15 00:41:00
p { margin-bottom: 0.21cm; }ZÖLDSÉGEK FELDOLGOZÁSA A mai bejegyzés a zöldségek előkészítése, feldolgozása, sajátosságainak bemutatása. Főzésnél fontos a jó időbeosztás és a hasznos trükkök, praktikák ismerete. Ehhez találtok itt hasznos tudnivalókat oktató videókat!…..
p { margin-bottom: 0.21cm; }td p { margin-bottom: 0cm; } VASÁRNAPI EBÉD, SZABADBAN FŐZÉS?A GULYÁS AZ IGAZI!   MIÉRT is ez a leves? Mert imádom, mert annyiféleképpen ettem már, mert az ízek harmóniája dallamokká alakul, melyek…..
p { margin-bottom: 0.21cm; }RECEPT A VILÁG VÉGÉRŐL                  Egyik nap csörgött a telefonom, a nagyobbik fiam, Kornél hívott, hogy vigyek el neki valamit gyorsan a Déli pályaudvarhoz.…..
p { margin-bottom: 0.21cm; }Mangós sütőtök krémleves Sütőtökkel a plusz kilók ellen!                             A sütőtök nem csak ízletes, de alacsony…..
p { margin-bottom: 0.21cm; }  ZÖLD... ZÖLDEBB... MÉG ZÖLDEBB... Kóstoljunk brokkolit!    Tegnap a kisebbik fiammal mentem vásárolni a hosszú autóúton  játszani kezdtünk amíg én vezettem, ő meg hátul a gyerekülésből írányított. A játék lényege, hogy…..
p { margin-bottom: 0.21cm; }VALAMI GYORSAT VACSORÁRA  Ma este a boltban jártam és amikor megpillantottam egy üveg gombát, annyira megkívántam, hogy gondoltam készítek belőle egy kis gombakrémlevest a vacsora mellé. Ez, már csak azért is jó ötlet volt, mert a tegnap…..
IGAZI MAGYAR KEDVENC!    p { margin-bottom: 0.21cm; }              A húsleves az egyik legegyszerűbb, legolcsóbb, legfinomabb és legegészségesebb leves. Nálunk az első számú kedvenc.…..
p { margin-bottom: 0.21cm; } p { margin-bottom: 0.21cm; } Még mindig Mexikó...                     …..
VIVA LA MEXICO!  Könnyen, gyorsan elkészíthető különlegesség!   Kalandozás: Mexikó minden államában más és más a specialitás, de az egész országra jellemző, hogy nagyon sok tengeri állatból készült ételt fogyasztanak. Az ételek jellegzetes ízét…..